10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Ministrul Mircea Duşa la Deveselu

Olt: Ministrul Mircea Duşa la Deveselu

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, s-a deplasat astăzi la Deveselu, pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru pregătirea bazei militare. Drumul de acces a fost primul lucru pe care delegaţia a dorit să-l vadă pentru a creiona exact evoluţia lucrărilor şi a estima perioada de finalizare. „Am dorit să văd stadiul lucrărilor şi acest lucru este posibil doar la faţa locului. Am reuşit, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, să alocăm bani pentru staţia de epurare şi să rezolvăm problema drumului ce trece peste calea ferată, care facilitează accesul în viitoarea bază”, a declarat ministrul apărării naţionale. 

De asemenea, ministrul Duşa le-a transmis reprezentanţilor primăriei comunei că vor avea tot sprijinul din partea ministerului pentru ca toate lucrările de amenajare, care sunt în responsabilitatea părţii române, să fie finalizate conform graficului.
„Vreau să avem o persoană responsabilă cu lucrările de amenajare şi să coordoneze totul în timp util. Până la sfârşitul lunii iunie, împreună cu primăria, vom finaliza drumul de acces şi staţia de epurare”, a afirmat ministrul Duşa în cadrul întâlnirii avute cu reprezentanţii administraţiei locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS