14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta nu prea ştie pe unde umblă miniştri

Ponta nu prea ştie pe unde umblă miniştri

Premierul Victor Ponta le-a spus miniştrilor prezenţi, astăzi, la şedinţa săptămânală a Guvernului, că ministrul de Interne, Radu Stroe, a plecat la Bruxelles pentru a participa la şedinţa Justiţie şi Afaceri Interne (JAI), dar la maximum zece minute de la această afirmaţie ministrul a intrat în sală şi s-a aşezat pe locul său, transmite Mediafax.
La începutul şedinţei de guvern, premierul a prezentat o expunere referitoare la problemele curente, abordând inclusiv problema aderării la spaţiul Schengen, moment în care a anunţat că ministrul de Interne a plecat la Bruxelles.
„După cum ştiţi, domnul ministru Stroe acum a plecat către întâlnirea JAI“, a spus premierul, înainte să abordeze subiectul Schengen.
În maximum zece minute de la această afirmaţie, după ce Ponta trecuse la alte subiecte aflate în atenţia Guvernului, în sala de şedinţă şi-a făcut apariţia Radu Stroe. Ministrul s-a îndreptat către locul său de la masa Executivului şi s-a aşezat pe scaun, în tăcere.
Premierul nu a revenit asupra afirmaţiei anterioare şi nici nu a făcut vreo referire la prezenţa ministrului Stroe, cel pe care anterior îl anunţase ca fiind plecat spre Bruxelles.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS