10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Ia te uită!

Frumuşica

Distribuţia: Richard Gere, Julia Roberts, Ralph Bellamy
Regia: Garry Marshall
Comedie – 1990

Vivian Ward (Julia Roberts) şi-a găsit un nou mod de a trăi: ca prostituată pe Hollywood Boulevard în Los Angeles. Aşa că nu-i greu de înţeles de ce nu-şi recunoaşte prinţul salvator atunci când acesta îşi face apariţia. E drept, nu pe un cal alb, ci într-un Lotus de toată frumuseţea, dar asta are mai puţină importanţă.
Prinţul este Edward Lewis (Richard Gere), un om de afaceri cam lipsit de scrupule şi plin de bani. Sosit în oraş pentru a încheia o afacere, Edward tocmai s-a despărţit la telefon de iubită, iar în toiul aprinsei conversaţii a rătăcit drumul spre hotel.
Văzând-o pe Vivian pe trotuar, Edward îi oferă cinci dolari pentru a-i arăta drumul şi zece pentru a-l însoţi până la hotel. Pe drum însă, talentul de şoferiţă şi isteţimea ei îi atrag atenţia şi se hotărăşte să o „angajeze“ pentru tot restul nopţii. Dimineaţa, fermecătorul milionar se răzgândeşte din nou şi-i cere lui Vivian, pentru 3.000 de dolari, să îi ţină companie pentru tot restul sejurului în L.A.
Numai că această relaţie de afaceri va evolua rapid în ceva cu totul special. Pentru că, după mulţi ani, el a întâlnit iar o persoană care să reuşească să-l uimească şi astfel învaţă să se bucure din nou de viaţă şi să devină un om mai bun. Iar Vivian are şansa să înceapă, cu adevărat, o nouă viaţă.
Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 8.
20.30 – Antena 1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS