10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Ia te uită!

Un meci pe cinste

Distribuţia: Vinnie Jones, David Kelly, David Hemmings
Regia: Barry Skolnick
Comedie – 2001

Danny Meehan avea tot ce-şi putea dori: maşini rapide, bani, femei, celebritate, pentru că era căpitanul echipei de fotbal. Dar într-o zi este dat afară din echipă, fiind acuzat de meciuri aranjate, şi condamnat la trei ani de închisoare. Dar la închisoarea la care este repartizat încep problemele cu directorul, care-şi făcuse o echipă de fotbal proprie şi-l dorea pe Danny membru în ea…
Regizorul britanic Barry Skolnick strânge laolaltă un cast necruţător de amuzant, schimbă Statele Unite pe Marea Britanie şi sportul naţional în fotbal. Leaderul prizonierilor, interpretat de Vinnie Jones (Lock, Stock and Two Smoking Barrels), actor care a fost el însuşi vedetă de fotbal, este rugat să antreneze o echipă a gardienilor. În schimb, el se oferă să strângă o gaşcă de puşcăriaşi, care să fie în stare se se confrunte cu echipa paznicilor.
Acest remake isteţ este ocazia ideală de a-l propulsa pe simpaticul ex-fotbalist britanic Vinnie Jones la statutul de vedetă. El aduce o intensitate mânioasă, dar şi vulnerabilă rolului de microbist dizgraţiat şi îi conferă lui „Mean Machine“ mai multă profunzime şi demnitate decât o cere genul. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 8.
23.00 – Pro TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS