12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCursuri de afaceri la Camera de Comerţ

Cursuri de afaceri la Camera de Comerţ

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj lansează o serie de cursuri de calitate, adresate mediului de afaceri din judeţ, care să îi ajute pe managerii doljeni să treacă peste perioadele dificile înregistrate în afaceri, informează instituţia printr-un comunicat de presă. „Cursurile sunt organizate în parteneriat cu CODECS, compania cu cea mai bogată tradiţie în domeniul educaţiei de business din România, şi COMPASS, firma care oferă clienţilor un întreg set de servicii de consultanţă în management, financiar-contabile şi de marketing“, anunţă CCI. Înscrierile au început de marţi, iar termenul-limită pentru înscriere este 15 februarie. Companiile vor plăti în jur de 200 de euro pentru un curs, iar firmele membre ale CCI vor beneficia de o reducere de 20%.

Cursuri care sprijină educaţia în business

Vor fi organizate cursuri pe teme diverse care ar ajuta companiile să gestioneze mai eficient anumite aspecte ale afacerilor. Temele abordate la cursurile ce vor fi organizate la sediul CCI Dolj sunt: „Vânzare proactivă“, „Negociere“, „Finanţe pentru nonfinanţişti“, „Management performant“, „Abilităţi de prezentare“, „Managementul timpului“, „Relaţii cu clienţii“, „Managementul financiar al proiectelor“, „Gestionarea costurilor“, „Marketingul produselor“, „Marketingul serviciilor“.
„În această perioadă dificilă, optimizarea costurilor şi întărirea forţei de vânzări reprezintă priorităţile de ordin zero în cadrul oricărei firme. Capitalul uman este resursa care poate face diferenţa în condiţiile unei concurenţe acerbe. Prin pregătirea şi motivarea angajaţilor, aceste cursuri pot aduce beneficii importante firmelor din judeţul nostru“, a declarat Cristian Dobre, preşedintele CCI Dolj.  Durata cursurilor de afaceri organizate de CCI, în colaborare cu COMPASS şi CODECS, este de la o zi şi până la trei zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS