11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtenţionare de călătorie în Ungaria

Atenţionare de călătorie în Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Ungaria, asupra faptului că Serviciul Naţional Ungar de Meteorologie a anunţat pentru ziua de 14 ianuarie cod galben de ninsori pe întreg teritoriul Ungariei şi cod portocaliu de ninsoare, ploaie îngheţată şi viscol pentru partea de vest a Ungariei.
Din informaţiile Inspectoratului General al Poliţiei Ungare, în Ungaria, toate drumurile naţionale, autostrăzile şi punctele de trecere a frontierei sunt deschise traficului şi se circulă în condiţii de iarnă. Excepţie face circulaţia traficului greu la frontiera dintre Ungaria şi Slovenia, căruia autorităţile slovene i-a interzis intrarea pe teritoriul acestei ţări. Ca urmare, autorităţile ungare opresc acest tip de trafic în parcările din Ungaria, pe autostrada M7, înainte de a ajunge în frontiera comună ungaro-slovenă.
De asemenea, tot astăzi, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie în Slovenia, deoarece pe principalele autostrăzi de pe teritoriul acestei ţări se circulă cu greutate, din cauza căderilor masive de zăpadă, a vizibilităţii reduse, a rafalelor de vânt şi a gheţii.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS