Craiova: Un bucureştean a rămas fără permis după ce a circulat cu 102 km pe oră pe Calea Severinului

Un şofer din Bucureşti, Cristian D., de 38 de ani, a fost depistat de poliţiştii rutieri în weekend conducând un autoturism cu viteza de 102 km/h pe Calea Severinului, din Craiova. Pe numele acestuia a fost întocmit proces verbal de constatare a contravenţiei fiind sancţionat cu amendă, iar ca măsura complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării. 
La sfârşitul săptămânii, efectivele poliţiei rutiere au acţionat pe drumurile naţionale şi europene din judeţ, dar şi în municipiul Craiova pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum şi de depăşirile neregulamentare.
Poliţiştii de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene şi poliţiştii Biroului Rutier Craiova au urmărit şi conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă.
Poliţiştii rutieri au controlat în trafic, peste 550 autovehicule şi au fost legitimate aproximativ 600 persoane. Astfel, au fost constatate 286 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 34 840 lei.
110 sancţiuni au fost aplicate pentru viteză neregulamentară, 15 sancţiuni pentru depăşiri neregulamentare, iar 32 amenzi au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă.
De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 17 permise.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Top