12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVot fără incidente în Mehedinţi

Vot fără incidente în Mehedinţi

De la deschiderea secţiilor de votare şi până la ora 11.30, la dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au fost primite 9 sesizări, toate făcute prin numărul de urgenţă 112. În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti a rezultat că cinci dintre acestea nu se confirmă, în patru situaţii fiind efectuate verificări pentru a se stabili dacă se întrunesc sau nu elementele constitutive ale vreunei fapte de natură penală sau contravenţională. 

La ora 09.03, un bărbat din municipiul Drobeta Turnu Severin a sesizat faptul că şoferul unui autovehicul împarte bani unor persoane, pe o stradă din municipiu. Din verificările efectuate s-a stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă. La ora 09.10, o persoană a sesizat faptul că la o secţie de votare din localitatea Pătulele se face propagandă electorală de către un bărbat. În prezent se continuă cercetările pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură penală sau contravenţională.
La ora 09.47, un bărbat din municipiul Drobeta Turnu Severin a sesizat faptul că un autoturism de culoare albă transportă persoane de la o secţie de votare din municipiu la o secţie de votare în localitatea Schela şi totodată, oferă le bani acestora  pentru a vota un anumit candidat. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă. La ora 10.14, un alt bărbat a sesizat faptul că sunt transportate persoane la secţia de votare din localitatea Brigleasa şi li se indică cu cine să voteze. În prezent se continuă cercetările pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură penală sau contravenţională.
La ora 10.38, o persoană din localitatea Brezniţa de Motru, sesizează faptul că în localitate se transportă persoane la secţia de votare acestea fiind îndrumate cu cine să voteze. Aspectele sesizate au fost verificate de poliţişti acestea neconfirmându- se.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS