24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Vremea rea îi ţine pe alegători în casă

Mehedinţi: Vremea rea îi ţine pe alegători în casă

Procesul de vot nu a început la ora 07.00 într-un număr de patru secţii de votare din judeţul Mehedinţi din cauza viscolului şi zăpezii de aproximativ 40 centrimetri care împiedică alegătorii să ajungă la urne. Purtătorul de cuvânt al inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat că acestea se află în localităţile Prejna (secţia de votare nr.106), Gornoviţa (secţia de votare nr. 108), Godeanu (secţia de votare nr. 174) şi Schit (secţia de votare nr. 205).

La această oră şi în judeţul Mehedinţi mai există o secţie de votare închisă, iar din cauza zăpezii numărul alegătorilor în secţiile de votare este foarte scăzut. În municipiul Orşova ninge abundent, DJ 670 este blocat între localităţile Bâlvăneşti şi Godeanu, iar 16 localităţi au rămas fără energie electrică. Gogoşu, Balta Verde, Ostrovul Mare, Lunca Banului, Stănceşti, Cerângani, Cârceni, Grozeşti, Slătinicul Mare, Slătinicul Mic, Sălătruc, Greci, Izvorălu, Dumbrava, Smadoviţa, Bâcleş).
Ninsoarea din ultimele ore dă peste cap alegerile de astăzi pentru Camera Deputaţilor şi Senat şi tot ca urmare a acestor fenomene de iarnă, la această oră se circulă greu pe DJ 607 B, între localităţile Jidoştiţa şi Matorăţi. În aceste localităţi alegătorii au decis să nu iasă încă din case pentru a vota.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS