5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCertificatele de atestare fiscală, eliberate pe loc

Certificatele de atestare fiscală, eliberate pe loc

Craiovenii vor putea obţine pe loc certificatele de atestare fiscală de la ghişeele Direcţiei de Impozite şi Taxe a municipalităţii.
„Până acum, procedura era destul de greoaie: cererea se depunea la registratură, de unde ajungea la serviciul de specialitate, de acolo la director, apoi se ducea din nou la registratură. Toată această procedură dura 48 de ore. Am încercat să simplificăm procedurile şi să găsim soluţii pentru a fi eliberate mult mai repede, iar cei care au nevoie de ele să intre în posesia lor imediat, atunci când se prezintă la ghişeu. Drept urmare, de luni, se vor elibera pe loc aceste certificate de atestare fiscală“, a anunţat Florentin Tudor, viceprimarul Craiovei, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu Ionel Petrescu, noul director al Direcţiei de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Craiova.
Simplificarea obţinerii acestor certificate este doar una dintre măsurile luate în ultima vreme pentru îmbunătăţirea serviciilor Direcţiei de Impozite şi Taxe. Viceprimarul Tudor a menţionat, în aceeaşi conferinţă de presă, şi altă măsură venită în sprijinul cetăţenilor: „Au fost montate aparate care eliberează bonuri de ordine pentru cetăţenii care doresc să achite taxele şi impozitele sau au nevoie de anumite servicii oferite de Direcţia de Impozite şi Taxe. După darea în funcţiune a acestor aparate, fiecare cetăţean poate să ştie exact la ce ghişeu aşteaptă şi a câta persoană este la rând“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS