10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn alt accident provocat de un diplomat străin

Un alt accident provocat de un diplomat străin

Secretarul Ambasadei Libiei la Bucureşti a pierdut azi noapte controlul maşinii în care se afla şi a intrat într-un refugiu de tramvai de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală, conform rtv.net.
Nici o persoană nu se afla în momentul impactului în staţia de RATB. La faţa locului a fost deschisă o anchetă pentru a stabili exact împrejurările accidentului. Şoferul maşinii beneficiază de imunitate.
Un diplomar rus, secretar III al Ambasadei Rusiei la Bucureşti, a fost oprit sâmbăta trecută în trafic în urma unei filtru. Bărbatul a refuzat să i se facă alcolemia, acesta nu a vrut să sufle în fiolă. Poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Potrivit România TV, bărbatul a prezentat un carnet de diplomat ataşat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti.
O zi mai târziu, o tânără de 19 ani a fost lovită, în jurul orei 16.45, de un autoturism al Ambasadei Federaţiei Ruse. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni aflată la intersecţia Camil Ressu – Ilioara.
Şoferul este cetăţean rus, iar pe legimaţia diplomatică este menţionat faptul că este secretar al Ambasadei. El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi prelevarea de probe biologice, invocând imunitatea de care beneficiază, potrivit unor surse judiciare.
Tânăra accidentată este în comă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, având contuzii la creier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS