13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLucrări de reparaţii pe A1, pe sensul Piteşti-Bucureşti

Lucrări de reparaţii pe A1, pe sensul Piteşti-Bucureşti

Pe autostrada A1 se execută astăzi lucrări de întreţinere pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, pe prima bandă, între kilometrii 52 şi 49, şoferii trebuind să se încadreze din timp pe banda a doua, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
De asemenea, în judeţul Vâlcea, pe DN7, traficul rutier se desfăşoară îngreunat între kilometrii 157 şi 239 (pe tronsonul Râmnicu Vâlcea – Piteşti), din cauza lucrărilor de întreţinere a suprafeţei carosabile. Între orele 6.00 – 12.00 şi 17.00 – 21.00 se va circula pe un fir, alternativ.
Pe DN6 se execută lucrări de modernizare şi întreţinere iar din această cauză s-au format mici coloane de autovehicule în zonele în care drumul este îngustat, precum la Porţile de Fier I, în judeţul Mehedinţi, pe tronsonul Craiova – Cârcea – Caracal, la Stoeneşti, Pestra, Dăneasa şi Mihăeşti, în judeţul Olt şi în judeţul Teleorman, la Buzescu şi Roşiori de Vede.
Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi o nouă atenţionare cu cod galben referitoare la intensificări ale vântului, valabilă până la ora 21.00, poliţiştii recomandă conducătorilor auto ca în mers să se aştepte la schimbări bruşte de traiectorie, pe care vântul puternic le provoacă mai ales în zone deschise sau când se trece prin dreptul unor vehicule de dimensiuni mari. De asemenea, trebuie ţinut cont de faptul că deplasarea cu viteză mare nu permite evitarea unor obstacole care ar putea apărea pe partea carosabilă, cum ar fi copacii doborâţi de vânt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS