12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Torje a fost prezentat oficial la Granada

Fotbal – Torje a fost prezentat oficial la Granada

Mijlocaşul Gabriel Torje a fost prezentat oficial la Granada, luni seară, în prezenţa a peste o mie de fani, alături de un alt jucător venit de la Udinese sub formă de împrumut, Antonio Floro Flores, românul declarând că speră să aibă ocazia să joace mult pentru a-şi ajuta echipa să îşi realizeze obiectivele, informează Mediafax. „Este prima dată când sunt în Spania şi sunt foarte fericit că am venit la Granada. Sper să joc mult pentru a ajuta echipa. Mulţumesc tuturor”, a spus Torje în faţa publicului prezent în amfiteatrul Palatului Congreselor din Granada, conform granadadigital.com.

Gabriel Torje a mai afirmat că în sezonul trecut a văzut multe meciuri ale Granadei şi că a fost impresionat cel mai mult de fani. „Publicul este excelent, sunt sigur că ne va ajuta să progresăm”, a precizat Torje.
Referitor la faptul că este comparat cu Lionel Messi, el a spus: „Există un singur Messi şi nu se poate compara cu nimeni”.
Granadadehoy.com a scris însă că la eveniment au fost prezenţi doar 500 de fani, deoarece ora prezentării a coincis cu aceea la care spaniolii din întreaga ţară au sărbătorit triumful naţionalei lor la Euro-2012.
Torje a fost însoţit la prezentare de reprezentantul său, în timp ce alături de Floro Flores a fost iubita sa. La eveniment au fost proiectate mai multe imagini cu cei doi, iar la final fotbaliştii au acordat autografe.
Clubul Granada a anunţat oficial, joi, că l-a împrumutat pentru un sezon pe Torje de la Udinese, un anunţ de acelaşi tip fiind făcut miercuri în ceea ce-l priveşte pe Floro Flores.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS