10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate11 deputaţi şi-au anunţat demisia din Parlament

11 deputaţi şi-au anunţat demisia din Parlament

Un număr de 11 deputaţi şi-au anunţat demisia astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, ca urmare a faptului că au fost aleşi în diferite funcţii din administraţia publică locală la alegerile din 10 iunie, informează NewsIn.

Deputatul PDL de Hunedoara Viorel Arion şi-a dat demisia din funcţia de deputat începând cu data de 20 iunie pentru că la alegerile locale din 10 iunie a fost ales în funcţia de primar al municipiului Hunedoara.
De la grupul PNL şi-au anunţat demisiile din funcţia de deputat, ca urmare a alegerilor locale din 10 iunie, Cristian Adomniţei, începând cu data de 4 iulie, Ciprian Dobre, începând cu data 3 iulie, Cornel Pieptea, începând cu data de 5 iulie, Horea Uioreanu, începând cu data de 3 iulie.
De la grupul PSD şi-au anunţat demisia deputaţii Ion Cindrea – începând cu data de 28 iunie, Robert Negoiţă – începând cu data de 29 iunie, Horia Teodorescu – începând cu 30 iunie, Gheorghe Coroamă – începând cu data de 29 iunie, Emil Radu Moldovan- începând cu 29 iunie, Cătălin Nechifor- începând cu 30 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS