8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Antonie Solomon s-a întâlnit cu reprezentanţii Cooper Standard

Craiova: Antonie Solomon s-a întâlnit cu reprezentanţii Cooper Standard

Primarul municipiului Craiova Antonie Solomon s-a întâlnit astăzi cu echipa de conducere a companiei americane Cooper Standard, furnizor de componente auto pentru Ford România.
Reprezentanţii companiei americane şi-au anunţat intenţiile de dezvoltare din perioada următoare şi planurile investiţionale pentru Craiova, solicitând sprijinul municipalităţii în acest sens.
Cooper Standard va produce la Craiova piese auto destinate iniţial Ford, apoi şi altor clienţi, respectiv sisteme de etanşare şi gestionare a lichidelor.
"Ne dorim să avem o colaborare la fel de bună ca şi până acum, noi găsind o totală deschidere din partea Primăriei Craiova în sprijinul investiţiei noastre şi a creării de locuri de muncă pe plan local. Vom angaja până la 150 de persoane în fabrica noastră, în condiţii de muncă foarte bune şi vom fi gata să producem în serie din momentul în care compania Ford o va cere. Pe lângă susţinerea iniţială a Ford, operaţiunile din România vor oferi produse şi celorlalţi clienţi globali",  a declarat Janusz Rosner, managerul Cooper Standard Craiova.
Reprezentanţii companiei americane au solicitat primarului Antonie Solomon sprijin în găsirea celor mai buni studenţi din domeniul industriei mecanice şi automobile, o întâlnire cu echipa de conducere a Universităţii din Craiova urmând a avea loc în cursul săptămânii viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS