13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul care te scoate din casă

Programul care te scoate din casă

Săptămâna 26 martie – 1 aprilie în Craiova poate fi numită, cu uşurinţă, săptămâna premierelor. Noi vă spunem de ce.
Primul motiv e ziua de astăzi. Cinema Modern îşi deschide uşile pentru premiera filmului „…Mama ei de tranziţie!?!“. Ce-i asta? E o comedie produsă de Paradox Film, ce reuneşte în distribuţie nume precum Nae Lăzărescu, Vasile Muraru sau Valentin Mihali. Îi reuneşte, la propriu, fiindcă şi ei vor fi prezenţi la 18.30 la Modern.

Capodoperele de la Brukenthal

Pauză de la premiere, temporar. Miercuri, pe 28, avem un concert în cinstea celor de la The Doors. El va fi susţinut de trupa Red Cat Bone în Cafe-Teatru Play, promiţând să aducă în actualitate aroma anilor în care Jim Morrison şi ai lui colegi umpleau sălile de concerte. Ora e 21.30, iar biletul costă zece lei.
Ne întoarcem la ale noastre. O premieră, mai exact vernisajul unei expoziţii foarte interesante, va avea loc joi, pe 29 martie. Este vorba despre cea a Muzeului Brukenthal din Sibiu, care îşi aduce colecţia capodoperelor de argint în Bănie. Primele cuvinte despre aceste obiecte vor fi adresate de la ora 11.00, la Muzeul Olteniei, în sala „Ştefan Ciuceanu“. De văzut, le puteţi vedea până pe 22 iunie. Timp berechet!

Joburi şi teatru

Relaş între premiere, iarăşi. E timpul pentru Zilele Carierei, şi pe 30, şi pe 31 martie, când e târg de joburi în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“. Între 10.00 şi 17.00, în aceste două zile, mai multe firme vor veni să-şi promoveze ofertele de angajare. Intrarea e liberă, iar cine vrea, poate să vină şi să vadă dacă i se potriveşte ceva.
Ştiţi ce urmează, nu? O premieră. A doua parte a celei ce s-a jucat săptămâna trecută. Aşadar, Cafe-Teatru Play vă cheamă vineri, de la ora 20.00, la a doua parte de la „Acolo e bine, unde nu suntem noi…“. O piesă cu Simona Călin și Radu Bucălae, în regia Ralucăi Păun. Pentru rezervări şi informaţii legate de preţ, puteţi suna la numărul 0753.832.878.
Gata! Vă face ceva cu ochiul? Oriunde aţi merge, vă dorim o săptămână frumoasă!  
Program prezentat cu sprijinul craiova.ro (www.craiova.ro/evenimente)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS