16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHaşiş descoperit la Unirea

Haşiş descoperit la Unirea

Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, însoţiţi de jandarmii doljeni şi coordonaţi de un procuror DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au făcut ieri-dimineaţă cinci percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional care se ocupa cu traficul de droguri de risc.  
Primele informaţii despre activitatea grupului au fost obţinute de ofiţerii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Craiova, ulterior cercetările în acest caz fiind făcute sub coordonarea procurorilor DIICOT. Ieri, oamenii legii au descins la locuinţele suspecţilor din Craiova şi din localităţile doljene Catane, Pleniţa şi Unirea. La domiciliul unei tinere din Unirea, prietena unui membru al grupului infracţional, anchetatorii au descoperit cinci kilograme de haşiş. Drogurile, a căror valoare a fost estimată la 50.000 de euro, fuseseră aduse din Spania şi urma să fie vândute în Craiova. După percheziţii, au fost reţinuţi doi suspecţi, care urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru trafic internaţional de droguri de risc.
Procurorii DIICOT au precizat că în acest caz cercetările au fost făcute împreună cu ofiţerii BCCO Craiova, iar suportul informativ a fost asigurat de SRI Dolj.
Aldezir MARIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS