15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrăjituri pentru pensionarele din Târgu Jiu

Prăjituri pentru pensionarele din Târgu Jiu

Doamnele trecute de prima tinereţe din municipiul Târgu Jiu, membre ale cluburilor vârstei a treia, au primit din partea primăriei şi a edilului Florin Cârciumaru, mărţişoare, suc şi dulciuri.
Ziua de 1 Martie a adus surprize plăcute și pensionarelor din municipiul Târgu Jiu, cărora municipalitatea le-a pregătit mai multe surprize. La cele patru cluburi ale vârstei a treia din municipiu, pensionarii s-au întâlnit pentru a-şi petrece ziua împreună, iar doamnele au primit mărţişoare de la reprezentanţii primăriei. Doamnele trecute de prima tinereţe au primit cu bucurie mărţişorul de la autorități şi au spus că aşteaptă surprizele de 8 Martie: „Ne-am bucurat, cum să nu! Pentru noi contează foarte mult atenţia primită. Am venit la club pentru a ne întâlni unii cu alţii, am mâncat prăjituri. Este o modalitate foarte plăcută de a petrece ziua de 1 Martie“, a spus una dintre pensionare.

Chefuri şi invitaţii la coafor de 8 Martie pentru pensionare

Cu ocazia zilei de 8 Martie, municipalitatea a pregătit alte surprize pensionarelor înscrise la cluburile vârstnicilor. „Vor fi organizate tombole, în urma cărora câte cinci doamne de la fiecare club vor primi câte o sticlă de şampanie şi un platou de prăjituri. De asemenea, se va oferi şi o invitaţie la un salon de coafură, pentru câte o doamnă de la fiecare club din cele patru, câte avem în municipiu. Nu am uitat nici de domni, pe care îi vom sărbători pe 9 martie cu un pahar de vin şi mucenici. La cluburile vârstei a treia din Târgu Jiu sunt înscrişi aproximativ 3.000 de pensionari, cu siguranţă sute dintre ei participă la manifestările organizate de Primăria Târgu Jiu de 1 şi 8 Martie“, a spus Teodora Ciobanu, directoarea Direcţiei Sociale din cadrul Primăriei Târgu Jiu.
• Mihaela Floroiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS