27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSolomon, reconfirmat în PDL

Solomon, reconfirmat în PDL

Antonie Solomon şi-a recunoscut din nou, oficial, ataşamentul la PDL, deşi anunţase că va candida la un nou mandat de primar din partea UNPR. Săptămâna trecută, primarul Craiovei şi-a reconfirmat prin propria semnătură adeziunea la Partidul Democrat Liberal, de această dată nu în calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale Craiova, ci doar ca simplu membru.
„Săptămâna trecută a avut loc la PDL o acţiune de verificare şi actualizare a listei membrilor de partid. Cu această ocazie, domnul primar Solomon şi-a reconfirmat prin semnătură calitatea de membru al PDL“, a declarat viceprimarul Craiovei, Mărinică Dincă, subalternul lui Antonie Solomon la primărie, dar superiorul său la partid, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale PDL.
Au existat totuşi şi pedelişti care nu şi-au reconfirmat calitatea de membri ai partidului portocaliu. Printre aceştia se află Gheorghe Marinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dolj, care şi-a oficializat astfel adeziunea la UNPR. Fiul său, Doru Marinescu, rămâne însă un membru marcant al PDL Dolj.
• Adrian Dinu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS