7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComentariile GDS.ro au o nouă față

Comentariile GDS.ro au o nouă față

Împreună cu redactorii Gazetei, am luat astăzi o decizie importantă pentru noi și pentru cei peste 30.000 de olteni care citesc zilnic GDS.ro. Este o decizie care va face mai fericiți mulți oameni – cititori și jurnaliști. Începând de azi, veți putea adăuga comentarii la articole numai dacă sunteți conectați la contul dumneavoastră Facebook. Citiți mai departe pentru a afla cum am ajuns la această decizie și ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră. 

Știrile care apar pe gds.ro generează mii de reacții: cititorii noștri scriu comentarii prin care își spun părerea, ne corectează sau contribuie cu informații importante. În timp ce majoritatea comentariilor sunt utile și transformă un simplu articol într-o conversație vie, există o minoritate de comentatori incompatibili cu valorile ziarului nostru. Este vorba de comentatorii cu limbaj suburban pe care sigur i-ați observat: sunt rasiști, critică orice și pe oricine și transformă orice conversație decentă într-o adevărată bălăcăreală. 

A fost foarte greu să găsim cea mai bună soluție pentru a trata acești comentatori nocivi. Dar credem că am găsit-o prin integrarea cu rețeaua socială Facebook. Până acum, oamenii din spatele comentariilor erau necunoscuți, acum ei capătă o față și o identitate. Aventura injurăturii anonime se încheie acum și aici.  Începând de astăzi, comentariile de la articolele de pe GDS.ro vor fi adăugate numai de utilizatorii Facebook. Acest lucru va asigura conversații decente, utile și prietenoase. Majoritatea vizitatorilor GDS au deja un cont de Facebook, iar dacă nu aveți cont, durează numai un minut să vă înregistrați.

Moderarea comentariilor va continua: vor fi eliminate de pe GDS.ro comentariile care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste. Așteptăm părerile dumneavoastră și vă mulțumim pentru înțelegere!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS