10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis - Jucătorii români, premiaţi pentru performanţele din 2011

Tenis – Jucătorii români, premiaţi pentru performanţele din 2011

Tenismenii Victor Hănescu, Horia Tecău şi jucătoarele Irina Begu, Raluca Olaru, Monica Niculescu, Simona Halep, Alexandra Cadanţu, Alexandra Dulgheru, Elena Bogdan şi Mădălina Gojnea au fost premiaţi miercuri, în cadrul unei gale organizate de revista Tenis Partener pentru rezultatele din 2011, informează Mediafax. Irina-Camelia Begu a primit premiul pentru cea mai spectaculoasă ascensiune, în timp ce Monica Niculescu a fost premiată pentru cea mai bună clasare la finalul anului. Premii speciale au mai primit Mădălina Gojnea, Elena Bogdan, Ioana-Raluca Olaru, Alexandra Cadanţu şi Simona Halep.

La masculin, Horia Tecău a primit premiul pentru performanţa anului, ca urmare a calificării la Turneul Campionilor, în proba de dublu, în timp ce Victor Hănescu a fost recompensat pentru cea mai bună clasare a unui jucător român de tenis la finalul anului.

Antrenorii anului 2011 au fost desemnaţi, în ordine, Marius Comănescu, care o pregăteşte pe Irina Begu, Călin Ciorbagiu (Monica Niculescu) şi Firicel Tomai (Simona Halep).

Cei mai buni juniori din 2011 sunt campionii europeni la dublu, Bogdan Borza şi Nicolae Frunză.

De asemenea, Ioana Loredana Roşca a fost desemnată cea mai bună speranţă a tenisului românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS