8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii doljeni îşi consolidează încrederea în sine

Elevii doljeni îşi consolidează încrederea în sine

Elevii doljeni de clasa a X-a vor avea posibilitatea să participe, în următoarea perioadă, la o serie de ateliere de lucru, în cadrul cărora, alături de studenţi străini, îşi vor dezvolta abilităţile de prezentare în public, conştiinţa de sine, eficienţa personală, precum şi abilităţile de management al proiectelor.
Aceste sesiuni de pregătire sunt organizate în cadrul GROW, un proiect derulat de AIESEC. „În cadrul GROW, participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor şi o atitudine care-i va sprijini în atingerea obiectivelor personale şi îşi vor consolida încrederea în sine prin provocări practice“, se arată într-un comunicat emis de AIESEC, care precizează că pentru cei aproximativ 250 de participanţi din Dolj, organizatorii GROW propun câte zece întâlniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe o perioadă de şase săptămâni, susţinute în limba engleză.
Toate activităţile GROW se desfăşoară într-un mediu tineresc care promovează interculturalitatea, voluntariatul şi diversitatea. La evenimente similare vor participa liceenii din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.
• Andreea Horcone

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII