13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgresorul fotbalistului George Galamaz a fost arestat preventiv

Agresorul fotbalistului George Galamaz a fost arestat preventiv

Suporterul echipei Petrolul Ploieşti care l-a lovit pe fotbalistul de la Steaua Bucureşti George Galamaz a fost arestat preventiv, în această seară, pentru 29 de zile, prin decizia Judecătoriei Ploieşti, informează News.
Decizia instanţei prin care Dragoş Enache a fost arestat nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.
Enache a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat luni instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, sub învinuirea de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. De asemenea, analizele la care a fost supus bărbatul au confirmat că acesta se afla sub influenţa substanţelor halucinogene interzise.
Pe de altă parte, FC Petrolul Ploieşti a fost amendat cu 10.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu Steaua Bucureşti, iar firma de pază care ar fi trebuit să-l prindă pe suporterul care l-a lovit pe George Galamaz imediat ce a pătruns pe gazon a primit o amendă de 500 de lei, anunţă CNAVS, printr-un comunicat
Potrivit sursei citate, Comisia Naţională de Acţiune împotriva Violenţei în Sport (CNAVS) va analiza în cursul acestei săptămâni imaginile întregistrate de camerele de supraveghere ale stadionului pentru a-i identifica pe suporterii care au provocat violenţele în timpul partidei dintre Petrolul şi Steaua.
Reamintim că în timpul partidei disputate duminică seară un suporter a pătruns pe gazon şi l-a lovit pe George Galamaz, jucător la Steaua Bucureşti, în faţă cu un box metalic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII