21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Chivu, aniversare cu bucluc

Fotbal – Chivu, aniversare cu bucluc

Agenţia Datasport a scris că fundaşul Cristian Chivu nu şi-a sărbătorit în cel mai bun mod ziua de naştere, după ce a greşit la gol şi a comis un penalti în partida pe care echipa sa, Inter Milano, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, cu formaţia Atalanta Bergamo, informează Digi Sport. Sursa citată i-a acordat nota 5 lui Chivu. “A jucat pe postul său preferat, fundaş central, dar a suferit teribil. Are pe conştiinţă golul marcat de Denis şi a comis o mare prostie când a făcut penaltiul din finalul meciului. Nu şi-a sărbătorit în cel mai bun mod ziua de naştere“, a scris Datasport.

Site-urile sportevai.it şi bergamonews.it l-au notat cu 4,5 pe fundaşul milanez. “Chivu a fost suprins de Denis la gol, a comis un penalti şi l-a scăpat de multe ori pe Moralez“, a scris sportevai.it. “Românul a greşit la gol şi a comis un penalti stupid“, a notat bergamonews.it.

Site-ul interistaweb.it i-a acordat nota 4 lui Chivu: “Vinovat la golul gazdelor, Chivu nu a fost în apele lui tot meciul. Putea să o îngroape pe Inter cu penaltiul din finalul meciului“.

Site-ul canaleinter.it l-a considerat pe fundaşul român cel mai slab jucător al Interului: “Decizia nu vine neapărat pentru penaltiul comis, ci pentru întreaga sa prestaţie din acest meci. A fost vinovat la golul marcat de Denis“.

Cristian Chivu a fost integralist, a luat un cartonaş galben şi a comis un penalti în finalul partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS