Unde s-au dus banii craiovenilor

Autori


Pe masa consilierilor locali din Bănie se vor afla mâine, în cadrul ședinței extraordinare, șapte puncte, dintre care șase privesc bugetul orașului. Din calculele făcute de autoritățile locale până pe 30 septembrie 2011 a reieșit faptul că s-au cheltuit mai mulți bani decât s-au încasat. „Propunem Consiliului Local Craiova aprobarea rectificării bugetului pe anul 2011, după cum urmează: venituri în sumă de 475.538.000 de lei și cheltuieli în sumă de 477.108.000 lei“, se specifică în raportul privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2011.

În raportul privind rectificarea Bugetului general consolidat al municipiului Craiova pe anul 2011 se arată că bugetul local se diminuează atât la venituri, cât și la cheltuieli cu suma de 1.334.000 de lei. Dacă încasările din taxe și impozite au depăşit cu mult prevederile, impozitele pe venit au înregistrat un deficit de peste trei milioane de lei.

„Rectificarea bugetară are două componente: veniturile din taxele și impozitele locale și veniturile din cotele defalcate din impozitul pe venit. În acest sens, la 30 septembrie a fost înregistrată față de prevederi o creștere a încasărilor cu 2.170.000 de lei, la nivelul veniturilor din impozitele și taxele locale, în timp ce la nivelul cotelor defalcate din impozitul pe venit s-a înregistrat un deficit de 3.504.000 de lei. Motivele ar putea fi salariile mai mici, profitul mai mic sau locuri de muncă mai puține. Din cauza acestor diferențe negative față de prevederi se va reduce cu 600.000 de lei capitolul «Autorități executive» și  cu 734.000 de lei capitolul «Tranzacții privind datoria publică și împrumuturi»“, a precizat viceprimarul Craiovei, Mărinică Dincă.  

Pe ce s-au dus banii

În cele nouă luni ale anului, cei mai mulţi bani s-au cheltuit pentru activitatea de întreţinere şi reparaţii străzi, şi anume 34.143.653 de lei. Lucrările au constat în reparaţii, reabilitare şi modernizare, întreţinere şi reparare cu îmbrăcăminţi din piatră brută şi reparaţii aferente reţelei stradale (străzi, alei, trotuare şi parcări). O pondere importantă din banii de la buget, adică 11.075.013 lei, a fost repartizată pentru plata lucrărilor de amenajare şi întreţinere grădini publice, parcuri, zone verzi, administrare Grădină zoologică, întreţinere cimitire, precum şi pentru achiziţionarea de mobilier stradal, lucrări de întreţinere şi reparaţii la fântânile arteziene.


Alte 20.210.000 de lei au fost acordate de la bugetul local ca subvenţii pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei şi 596.848 de lei pentru modernizarea punctelor termice din Craiova. Primăria a dat bani Regiei de Transport, 12.494.203 lei, pentru subvenţionarea abonamentelor de călătorie la anumite categorii de cetăţeni. Salubrizarea şi igienizarea oraşului au costat şi ele municipalitatea aproape 14 milioane de lei. Mai exact, cheltuielile legate de igienizare şi cele de deszăpezire, ecarisaj, reparare platforme gospodărești, demolări construcţii executate ilegal pe domeniul public au scos de la buget 13.754.501 lei.

Iluminatul public a consumat şi el milioane bune de la bugetul local. Pentru lucrări de menţinere, întreţinere, precum şi pentru energia electrică consumată la iluminatul public, semafoare, lucrări de asistenţă tehnică şi menţinerea în stare de funcţionare a semnalizărilor luminoase, rutiere şi pietonale s-au cheltuit 6.905.256 de lei. 8.698.385 de lei s-au plătit pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public, pentru montarea de console, corpuri, stâlpi ornamentali, reţea aeriană şi subterană.

Printre cheltuielile mai mici se numără un studiu de fezabilitate pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Bibescu, Libertăţii şi Madona Dudu în valoare de 51.941 de lei, 66.507 lei fiind daţi pentru reabilitarea şi modernizarea Teatrului de vară din Parcul „Nicolae Romanescu“. Cea mai mică sumă care apare la cheltuieli este de 200 de lei, folosită pentru extinderea adăpostului canin de la Făcăi.Comenteaza acum

36 Comentarii

 1. p said:

  Deci banii cheltuiti pe parc in tiganie si alte idiotenii scumpe sunt justificati. Sa platiti impozitele in continuare, ca are cine sa cheltuie banii …

 2. stalin said:

  “20.210.000 de lei au fost acordate de la bugetul local ca subvenţii pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei”. dar eu am centrala termica proprie pe gaze. si nimeni nu-mi subventioneaza gazele. de ce eu trebuie sa-i subventionez pe altii?

 3. Da ! Da ! Da ! said:

  Vrem cat mai multe fantani cantatoare, in fiecare intersectie, daca se poate. Sa fie made in China si sa aiba cat mai multe culori. In primul rand sa mearga non-stop, chiar si iarna….

 4. Radical said:

  Chiar sa cheltuiti 200 lei pt cainii de la Facai ?! Atatia bani ?!! Un copil nu luati sa cresteti ! *** Dupa cate vad, cheltuieli care nu pot fi probate :))))

 5. petrescu said:

  octombrie 2011. mai este o luna si jumatate pana cand romania va comemora 22 de ani de la revolutie sau de la moartea lui ceausescu.
  craiova a devenit polul disperat al concelarii. frig in case, fara apa calda, va rugam luati-ne si lumina, pentru a comemora mai bine pe 22 decembrie.
  anul viitor, aburul electoral va face sa duduie pe vremea asta caloriferele craiovenilor.
  intre timp, primarul antonie solomon si directorul tatian tudorache se pregatesc de zilele craiovei. gata, un concert – doua si sleahta care va urla dezlantuita va uita de frig. un pahar-doua de bere inghetata si 2-3 mici sleiti, un foc de artificii si am trecut si peste hopul asta.
  votatin-ne, noi va inghetam.

 6. ham said:

  suma cheltuita pentru caini este invers proportionala cu numarul lor pe strazi! ham hammmmmmmmmmmmm!

 7. Aristotel said:

  Ca sa nu ne mai vaitam ca primaria cheltuie mai mult decat incaseaza, propun ca in fiecare sens giratoriu, sa fie facuta o fantana arteziana, adica de ce sa fie facute si sensuri giratorii si fantani? Nu, domle, sa fie facute unu in alta.. sau alta intr-unul.. cum doriti ! In felul acesta, impacam si capra si varza, adica si nevoia de sensuri giratorii si nevoia – exasperata a unora – de fanani arteziene.. Daca se poate cantatoare, cu atat mai bine… Cat despre caldura, lasati-o rece.. ca tot zice unul din America, pe numele lui Harold Camping ca pe 21 Octombrie a.c., va fi sfarsitul lumii! Ce atata caldura , ca ” acolo” unde vom merge toti pacatosii pamantului, vom avea caldura destula…

 8. costel said:

  ce strazi s-au reparat? in ultima vreme strazile se distrug de cei de la gaze ,iar nemernicii de la primarie nu urmaresc ca acestea sa serepare si cat mai bine. Mama voastra de nemernici!

 9. @costel said:

  Si eu ma intreb acelasi lucru.Anul asta n-am prea vazut strazi reparate.Ar fi frumos daca s-ar publica o situatie cu numarul de km asfaltati si pretul lucrarilor , ca sa vedem si noi cat de bine ni se cheltuiesc banii.
  Strazile din Craiova arata groaznic si cred ca asa le va prinde iarna. Cu banii investiti in pasajul ala inutil rezolvau problema strazilor. Au suspendat linia de tramvai peste intersectia de la km 0 si cu asta au rezolvat problema aglomeratiei din oras? Deja o portiune de carosabil de cel putin 8 m va fi ocupata de pasaj , portiune ce putea fi folosita inainte in trafic ca a treia banda de circulatie.Si cand “carutele” alea electrice nu vor mai circula prin oras , probabil vom transforma si noi pasajul, ca americanii, intr-un parc suspendat .

 10. aoleu said:

  “”Alte 20.210.000 de lei au fost acordate de la bugetul local ca subvenţii pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei şi 596.848 de lei pentru modernizarea punctelor termice din Craiova. Primăria a dat bani Regiei de Transport, 12.494.203 lei, pentru subvenţionarea abonamentelor de călătorie la anumite categorii de cetăţeni.”””” DECI 33 DE MILIOANE RON S-AU DUS PE APA SAMBETEI MAI EXACT IN CONTUL REGIEI DE TERMOFICARE SI IN AL CELEI DE TRANSPORT! IATA UNDE SUNT BANII NOSTRII IN REGII!

 11. AOLEU said:

  Iar aceste cheltuieli sunt facute de Mrinica, Solomon fiind la arest in acea perioada!

 12. burlesque said:

  romanii si craiovenii inca nu s-au saturat de asfaltul electoral. asfaltul reprezinta loc de munca, apa calda, caldura in case, mancare in farfurie, lefuri mari. la adapostul asfaltului ipocrizia electorala isi desfasoara aripile hidoase peste constiintele oamenilor. iar oamenii, inghit gogosi cu asfalt si nu se mai satura de asfalt. asfalt si borduri, borduri si asfalt. asta inghitim, de asta avem parte. din campanie in campanie si din politician in politician, dar si din catindat in catindat, servim asfalt. a devenit o psihoza sociala aceasta reparare de strazi. iar oamenii sunt orbiti de acest flagel psiho-socio-electora l. se repara o plomba si catindatii mai castiga 2 procente. se mai repara de 10 ori aceeasi plomba si lumea se satura de asfalt si voteaza cu 2 maini. e bine ca se mai fac 2 pasaje, ca din 4 in 4 ani si acelea vor trebui asfaltate. asfaltul cand se toarna, e fierbinte. tine loc de caldura la -1 grad, cum a fost astazi. asfaltam, inghetam si votam. si tot asa, din 4 in 4 ani castigam mandate asfaltate. de ce? cat de simpla este ecuatia. lumea vrea asfalt. le dam asfalt, mama lor de viermi, na asfalt si dati-va dracu de milogi. suferiti si inghetati, da aveti asfalt. aveti strazi reparate pe care sa stati sa va plangeti foamea. aveti borduri noi pe care sa stati sa va incalziti iarna. aveti trotuare asfaltate pe care sa mergeti la vot. cam asta ar fi strategia legata de repararea strazilor prin asfaltare.

 13. un om amarat said:

  ma intreb de ce acesti jurnalisti nu fac mereu presiuni cu articole privind reperarea strazilor ,astfel consilierii platiti degeaba ai d-lui primar sa sesizeze problemele cetatenilor- cetateni ai acastui oras de pe urma carora se strang bani, da pe urma carora sunt platiti acesti functionari ai primariei, de pe urma carora acest primar care se zice ca ii reprezinta, este platit si el si nu numai atat-ei toti care ne reprezinta s-au averi colosale ,ma intreb inca o data cat cred ei ca ne mai pacalesc, ba fratilor ei trebuie sa rezolve toate problemele ce apar in acest oras vizavi de prostime cum de altfel suntem catalogatica din banii nostri traiesc si pe deasupra ne si fura , iar daca vrei sa te duci sa te plingi de ceva la primarie nu te asculta nimeni,de aia zic ,ca atunci cand cei de la gazeta te sustin se rezolva mai repede problema -UN ORAS CU STRAZI REPARATE (nu plmbate)CURAT(nu spalate strazile prin centru sa nu se puna praful pe incaltamintea salariatilor de la primarie si prefectura -n-avem bani la buget dar se consuma motorina ptr stropitul strazilor)ASTA E OGLINDA LUI SOLOMON PRIMARUL INCONJURAT DE INTERLOPI CA SI CEL DE LA GIURGIU SA VA BATA DUMNEZEU PE TOTI HOTILOR

 14. coco said:

  astia mananca banii intre regiile astea de tot rahatul si dupa 22 de ani de la revolutie nu vor nici sa auda sa scoata tevile ale de apa calda si de la calorifer pe casa scarii,va dati seama de ce?

 15. Pro Water Park said:

  Good bye,Mr Solomon ! Nu te mai votez,am inghetat de frig in casa,nu am nici apa calda…good bye !!! De azi inainte sunt No Water Park.

 16. civica said:

  Pe cat de suparate, pe atat de pertinente comentariile dvs., ale tuturor! Cati insa dintre dvs. ati solicitat o dezbate publica pe proiectele lor sau cati ati participat la sedintele de Consiliu Local? Sunt legi de care nu ne folosim in cei 4 ani de mandat pentru ca nu stim ca le avem si preferam sa privim de pe margine si doar sa comentam ineficient!

 17. burlesque said:

  *18 – water park? pai asa ceva exista in orasele civilizate ale lumii, la noi de ce sa fie asa ceva? fara apa calda si caldura in case, water park ne trebuie noua? pt. scaldatoare de cai ai indienilor din fatza luncii sunt bani? ce rusine. bine, vin alegerile, nu se stie daca vor mai avea timp sa ne mai minta si cu balta aceea.

 18. Olteanu said:

  Un primar corupt , care niciodata nu va gospodari orasul Craiova cum trebuie . Puscariasul asta nu trebuie sa fie lasat sa dea contracte la nici un fel de lucrari in timpul care i-a mai ramas ca sa-si termine mandatul de primar penal . Solomon si Mititelu sunt doi nemernici care au facut mult rau orasului Craiova . Ati vazut cine este Solomon cand a dat afara jurnalistii de la primarie , iar a doua zi spunea ca regreta … trebuie sa scrie jurnalistii cine este Solomon – spaga , asa nu-l mai voteaza prostimea sa-l faca incaodata primar .

 19. offff ... said:

  Cei care sunteţi împotriva fântânilor şi a altor acţiuni care să înfrumuseţeze oraşul, cred că sunteţi cei rău-platnici la întreţinere şi care aţi vrea ca noi ceilalţi să plătim impozite la Primărie, iar cu aceşti bani să vă fie vouă plătită întreţinerea !!! Nu se poate aşa ceva, eu nu vreau să plătesc impozite şi cu banii mei să fie ajutat cel care nu-şi plăteşte întreţinerea. Banii din bugetul Primăriei, au o altă destinaţie, ei nu pot fi folosiţi pentru trântorii care nu muncesc şi au datorii la întreţinere … nimeni nu cred că va fi de acord să plătească impozit, iar banii lui să fie cheltuiţi pentru vecinul care nu-şi plăteşte întreţinerea … banii din bugetul Primăriei au altă destinaţie, aşa că voi cei care nu vă plătiţi întreţinerea, să nu credeţi că vă va plăti Primăria din banii tuturor, întreţinerea voastră …

 20. burlesque said:

  *23 – ba nea offff, nu ai priceput nimic. pupin(cur)ismele de 2 lei kiar isi au rostul in aceste vremuri tragice si in stiuatia grava in care se gaseste toata craiova. vai cata josnicie. care buget, care primarie? la ce sunt folositi banii in interesul oamenilor? a pretins cineva sa plateasca primaria intretinerile? primaria sa plateasca imprumuturile exorbitante si fara sens care ne-au inglodat pe toti. de acord ca primisi ordinul sa ripostezi, dar fa-o si tu cu cap, sa-i stea si sa semene.

 21. pt. nr. 24 burlesque said:

  Nu ai priceput tu nimic. Lasă împrumuturile Primăriei că nu le vei plăti tu. Tu vei plăti acelaşi imăpozita ca şi până acuzm. Mai bine mergi şi plăteşteâţi restanţele la întreţinere şi nu mai sta la mila bugetului Primăriei sau al Termoficării, că nu mai merge aşa …

 22. burlesque said:

  *23 si *25 – poate tu esti platit sa dai replici la comanda ca sa strangi bani de intretinere. scrii cumva din biroul nr. 1 al craiovei? multumim frumos pt. cum ne mai si apreciati. acuze nefondate. e normal, doar voi sunteti la putere, iar viermii muritori de rand nu valoreaza nimic. decat anul viitor pe vremea asta, cand o sa dati 2 galeti de asfalt electoral. sa vedem insa cine le va mai primi. salutari lui tatian tudorache din partea noastra. daca nu-i mai castiga seful alegerile, nici el nu va mai fi director, iar munca ta de salahor ieftin de aici va fi zadarnica. vezi ca iti vor cere jmekerii banii inapoi. mai bine strange-i ca vin vremuri grele si pt. voi. si la anu va fi intretinerea si mai mare si nu vei mai avea bacsis de postator la comanda.

 23. burlesque said:

  frig, apa rece, minciuni, demagogie, circ mediatic, concerte si sarmale in strada, asfalt pe plombe si voturi la gramada – asta e craiova de astazi. mizerie, certuri, interlopi, carderi, licitatii, pasaje inutile, parcuri uscate, sali de sport neterminate, stadioane paraginite si echipe desfiintate, saracie si somaj, fordul care va pleca, agape, ceremonii solemne si funebre, cantece si voie buna, spectacole si caini vagabonzi, conducte sparte si sfidare. va par toate acestea cunoscute?

 24. patraulea said:

  fratilor,baniii npstri s-au dus pe gentile louis vuitton ale doamnei urdea ca deh firma acm asfalteaza si construieste in craiova doar ea semneaza contractele pe banda rulanta cu infractorul de solomon. afara cu nemernicii astia trebuie ales un primar care sa stie sa ne administreze banii nu unul care sa-i imparta cu prietenii dar….mai rar un om cu bun simt si mai ales cinstit in romanica de azi .sa incercam cu pavel badea ??sau mai bine sa se schimbe primarii de la an la an poate..nu mai au timp sa fure atat de mult

 25. offfff ... said:

  Oricare primar ar veni, nu va putea plăti din bugetul Primăriei, pentru cei care nu-şi achită întreţinerea. Iar pentru cei rău-platnici, nu mai primesc agent termic nici restul. Încă nu aveţi sistemul astfel croit pe orizontală, încât să se poată debranşa doar cei rău-platnici. Iar “burlesque” să fii sigur că nu sunt PDL-ist şi nici angajat la Termoficare, nici măcar nu locuiesc în Craiova, dar mă “doare” cum gândiţi unii dintre voi şi aş vrea să vă luminez. Oraşul reşedinţă de judeţ în care locuiesc, nu mai are încălzire centralizată de 12 ani, iar noi locuitorii ne-am îngrijit fiecare cum am putut şi nu stăm în frig. Voi v-aţi învăţat să primiţi căldură, dar să nu plătiţi şi să cereţi ca banii din bugetul Primăriei să vi se dea vouă celor care nu plătiţi facturile … ei uite, eu nu aş vrea să se întâmple aşa ceva la mine în oraş şi nici la voi nu aş vrea, că altfel va fi un compromis şi nimeni nu va mai lucra şi toţi vor aştepta mila Primăriei, în loc ca Primăria să facă cu bugetul alte priorităţi în oraş, chiar şi fântâni arteziene …

 26. Locatar Craiova said:

  De acord cu 13. Lasati pe Solomon in pace.Ce-a facut Solomon n-au facut altii.VOTAI SOLOMON ! nu va luati dupa PD-isti astea care ne-au dus in sapa de lemn.JOS CU EI !!!

 27. CE FACUI EU AZI!? said:

  Satul sa fiu cu intretinereala zi, oalele de apa pe foc si sa torn cu ibricul, ma dusai la GDV SUEZ sa intreb ce si cum trebuie sa ma separ cu gazul la conducta de gaz de pe scara blocului! Imi dadura 2 formulare! 1 pt mine, altul pt cel ce a tras teava in bloc! O completai pe a mea, ma dusai cu cealalta la vecin, “”ne ïntelesaram financiar caci omul a investit e drept”” omul semna si completa formularul, facui niste copii dupa buletinul sau, dupa al meu, actul de casa, nomenclatura stradala, si ma dusai inapoi sa depun actele!!! Imi dadura pe loc contractul de gaze, urmeaza in ateva zile sa primesc prin curier sau posta acceptul de bransament cu care ma voi adresa unei firme autorizate ce monteaza centrale si face bransamente la gaz, firma ce se ocupa dupa ce obtin acceptul de bransare si cu proiectul aferent! Totul dureaza aprox 4 sapt.
  In conditiile in care hotii astia reiau furnizarea de caldura ma debransez doar de la apa calda si am cand vrea muschiul meu fara pierderi gen (curge apa 30 min pana vine calda, si bransarea caloriferelor o fac la primavara, in caz ca nu si nu dau caldura, avocatul mi-a spus ca nu ma poate acuza nimeni de nimic blocul nefiind alimentat la nici o sursa de agent termic furnizat de regia de termoficare, conditii in care hotararea lor abuziva nu-si regaseste obiectul ea fiind referitoare la debransarea de la reteaua functionala de agent termic nu nefunctionala. Si uite asa o sa le-o dau eu in g………rita caci pe banii mei nu ma poate obliga nimeni sa stau in fig ca sa traiasca Tatian bine! Nu mai vorbesc ce era la gaze! Coada de cereri de separare cu gazele in vederea montarii de cenrale termice! Succes impotriva hotilor!!!!

 28. GoGu said:

  bine macar ca la gaze sunt francezi proprietarii si nu vre-o regie caci altfel nici aia nu ar fi avut interes la facturarea individuala :))

 29. Cristi pentru civilizatie said:

  Cine incalca legea 481/2004, cand este vorba de PROIECTUL RADIANA?
  ART. 1
  (1) Protecţia civilă este o componentă a sistemului securităţii naţionale şi reprezintă un ansamblu integrat de activităţi specifice, măsuri şi sarcini organizatorice, tehnice, operative, cu caracter umanitar şi de informare publică, planificate, organizate şi realizate potrivit prezentei legi, în scopul prevenirii şi reducerii riscurilor de producere a dezastrelor, protejării populaţiei, bunurilor şi mediului împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă, conflictelor armate şi înlăturării operative a urmărilor acestora şi asigurării condiţiilor necesare supravieţuirii persoanelor afectate.
  (2) Activitatea de protecţie civilă este de interes naţional, are caracter permanent şi se bazează pe îndeplinirea obligaţiilor ce revin, potrivit prezentei legi, autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, celorlalte persoane juridice de drept public şi privat române, precum şi persoanelor fizice.
  DECI: GUVERNUL ROMANIEI, PRESEDINTELE, PREFECTUL JUDETULUI, PRIMARII ORASELOR CARE VOR FI AFECTATE

 30. tati-an said:

  Hai sa privim altfel lucrurile: Stiti cine este in consiliul de administratie de la TERMOFICARE ? Cei mari din Primarie si consilieri locali (si credetima ca iau multi bani lunar de acolo). DE aceea o sa avem in iarna asta una din cele mai scumpe Gigacalorii din tara (fura si ei cit pot pe ultima suta ca sa manince si gurita lor ceva ) BA DNA esti pe mina cu ei ?

 31. antitatian said:

  DIRECTORUL TATIAN TUDORACHE AR TREBUI SA AIBA ACUM DOAR 2 VARIANTE: SA FIE DEMIS SAU SA ISI DEA DEMISIA. MOTIVUL – PROASTA GESTIONARE ECONOMICA A REGIEI PE CARE O CONDUCE PAGUBOS DE ANI DE ZILE, CU 0 REALIZARI. ACUM CRAIOVA TREMURA IN FRIG, LUMEA NU ARE CU CE SA SE SPELE, DAR TATIAN TUDORACHE ISI IA CELE 60 MILIOANE LEI VECHI PE LUNA LEAFA, PLUS RESTUL DE INVARTELI, TOATE SUB GIRUL PEDELEILOR DIN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE SI LA ADAPOSTUL LUI BERCEANU, VIA VICELE MARINICA, CARE SI-A IMPLANTAT RUBEDENIILE IN REGIE.

 32. cristi f said:

  anu asta s-au cheltuit putin mai mult decat s-a incasat. dar un buget pentru anu in care s-au facut fantanile din centru nu pot sa ne prezinte??? toata investitia a fost din banii nostri, probabil diferenta de acum este rata la banci. si cei care se plangeau ca banii de la pasaj se puteau folosi in alte scopuri– imposibil, finantarile europene nu iti dau dreptul sa cheltuiesti banii pe ce vrei tu. e un proiect pentru care sunt alocati si in acel proiect trebuie cheltuiti. ne plangem de pasaj cand noi platim 2 % si uniunea 98. mai citi un articol pe aici ca din cauza intarzierilor s-au pierdut nu stiu cate milioane de lei sau de euro, pentru ca solomon nu a vrut sa inceapa lucrarea, nu iesea el prea bine probabil.

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 17 octombrie 2011

Actualitate

» Fotbal – Ionel Dănciulescu, 200 de goluri în Liga I
» Fotbal – Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în Liga I
» Teodor Baconschi a solicitat Olandei consultări pentru stabilirea unui calendar ferm al aderării la Schengen
» Fotbal – Adrian Mutu, suspendat trei etape după ce a lovit cu cotul un adversar
» Şerban Huidu şi soţia sa vor fi externaţi şi urmează să fie trataţi în regim ambulatoriu
» Fostul preşedinte al ANOFM va fi exclus din PDL
» Rusia neagă că centrul pentru situaţii de urgenţă deschis în Serbia ar fi folosit pentru a spiona România
» Solomon ar juca tenis, dar nu mai poate
» Votul deputaţilor privind legea câinilor comunitari va fi secret
» Și noua dreaptă are nevoie de un pic de populism, nu-i aşa?
» Investitorii, îmbiaţi cu teren pentru pensiuni
» Unde s-au dus banii craiovenilor
» Peste 87.000 de cazuri de infecţii respiratorii şi gripă, înregistrate într-o săptămână
» Corpul de control al Ministerului Muncii va face verficări la ANOFM
» Spania: Motociclist român, găsit mort într-un şanţ
» Craiovenii au cel mai performant aparat pentru depistarea cancerului
» Tratament la… grădiniţă
» MAE avertizează cu privire la o grevă generală programată în Grecia
» Dolj: Crimă dublă în comuna Cerăt
» România trebuie să facă demersuri diplomatice pentru repatrierea rămăşiţelor lui Brâncuşi
» Spania: 45 de români, judecaţi pentru proxenetism

Local

» Poliţiştii au dat iama în chifle și franzele
» Crimă în plină stradă
» „Sărutul“ şi „Coapsa“ lui Brâncuşi, 32 de milioane de euro

Dolj

» Concurs de cadre didactice în Dolj
» Accident cu cinci persoane rănite și transportate la spital

Gorj

» Scurte ştirti
» DN 66 – coşmarul şoferilor

Sport

» Aur la spadă
» România, fără medalie la CM de gimnastică
» SCM a preluat „lanterna“
» Oltchim s-a impus în Spania
» Energia, pe podiumul Ligii
» Victorie categorică a craiovenilor
» Să ardem Gazul cu folos!
» Găzarii, învinşi

Bani & Afaceri

» Preţul gazelor rămâne nemodificat până la 1 ianuarie 2012
» CJ Dolj a încasat milioane de euro din vânzarea caselor

Magazin

» Minodora „intră la apă“ la „Happy Hour“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» Cinema.edu invită liceenii să discute despre responsabilizare
» Horoscop
» Susan Boyle vrea un iubit
» Sting, implicat într-o campanie antifumat
» Katy Perry, o gurmandă

Opinii

» Punctul slab al celor mai puternici judecători

Top