10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenorul Costel Busuioc, bătut de patronul unei spălătorii auto

Tenorul Costel Busuioc, bătut de patronul unei spălătorii auto

Tenorul Costel Busuioc a ajuns, aseară, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce, susţine el, a fost bătut de patronul unei spălătorii auto din municipiu în momentul în care a cerut bonul fiscal, informează Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat că poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie din Timişoara au chemat de urgenţă o salvare pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean din municipiu pe Costel Busuioc, căruia i s-a făcut rău, în timp ce redacta o plângere.
Busuioc a spus că aseară a dus câteva covoare la spălat la o spălătorie auto din municipiu, iar în momentul în care a cerut bon fiscal a fost bătut de patronul firmei. După investigaţii medicale, tenorul, care acuza dureri la faţă şi la coaste, a fost lăsat de medici să plece acasă.
Poliţiştii au început cercetarea penală faţă de patronul spălătoriei auto pentru loviri şi alte violenţe. Patronul spălătoriei, Romică Bejenariu, a declarat că nu el l-a bătut pe Costel Busuioc, ci un angajat al său. Conform anchetatorilor, Bejenariu a mai fost cercetat în mai multe dosare penale pentru acte de violenţă şi ameninţări, inclusiv asupra unor poliţişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII