8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGhişeele administraţiilor fiscale, închise cinci zile

Ghişeele administraţiilor fiscale, închise cinci zile

Activitatea la ghişeele tuturor administraţiilor financiare şi direcţiilor generale ale finanţelor publice care lucrează cu publicul va fi oprită în perioada 30 iunie, ora 12.00 – 5 iulie, ora 8.30, ca urmare a procesului de reorganizare a ANAF, a anunţat, ieri, instituţia.
„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală trece în această perioadă printr-un amplu proces de reorganizare şi modernizare. Acesta presupune şi rearondarea  contribuabililor începând cu 1 iulie la noile administraţii fiscale competente, precum şi transferul, în condiţii procedurale normale, a tuturor informaţiilor necesare pentru deschiderea activităţii administraţiilor financiare operative la noile locaţii. Vă informăm că, în perioada 30 iunie, ora 12.00 – 5 iulie, ora 8.30, activitatea la ghişeele tuturor administraţiilor financiare şi direcţiilor generale ale finanţelor publice care lucrează cu publicul va fi oprită“, se arată într-un comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală.
În perioada amintită, la administraţiile financiare din toată ţara vor funcţiona doar centrele de asistenţă telefonică a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro rămân active doar paginile de informare a contribuabililor.
De asemenea, trezoreriile din toate administraţiile financiare vor avea program normal în ziua de 30 iunie, continuând cu toate operaţiunile de închidere a lunii, urmând ca pe 4 iulie să se deschidă numai trezoreriile rămase după reorganizare, care vor opera pentru toţi contribuabilii rearondaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS