12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate125 de ani de inovaţie Mercedes la Craiova

125 de ani de inovaţie Mercedes la Craiova


Craiovenii au avut ocazia să conducă mai multe modele de Mercedes-Benz, prezentate sâmbătă şi duminică la Autoshow Oltenia de Auto Schunn, cu ocazia împlinirii a 125 de ani de inovaţie Mercedes.
Pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz înregistra patentul Benz, considerat primul automobil din lume. Cu ocazia aniversării a unui secol şi 25 de ani scurşi de la patentarea primului automobil, Auto Schunn, o societate româno-germană cu centre autorizate de vânzări şi service în Arad, Deva şi Suceava a prezentat la Autoshow Oltenia Craiova patru autoturisme – SLK 200, S 350, ML 350, GLK 220 şi două autoutilitare Sprinter. Craiovenii au putut conduce sâmbătă şi duminică modelele prezentate, „vedeta“ fiind de departe decapotabila SLK 200. Potrivit directorului de marketing al Auto Schunn, Lucian Palcau, o treime dintre craiovenii care au vizitat standul Mercedes s-au arătat interesaţi de cele patru autoturisme, iar restul de autoutilitare, fie ele Sprinter sau Vito. „Am fost vizitaţi în general de proprietarii de autoturisme Mercedes şi suntem plăcut impresionaţi atât de Craiova, cât şi de cei care au fost interesaţi de autoturismele expuse. A fost efectuat un număr mare de test-drive, cel mai dorit model fiind SLK 200“, a precizat Lucian Palcau.
Potrivit reprezentanţilor Auto Schunn, în spiritul aniversării celor 125 de ani de inovaţie Mercedes, firma oferă o dobândă la finanţare de 1,25% prin Mercedes Leasing, dar şi un pachet de garanţii extinse.    
Prezentarea autoturismelor Mercedes în cadrul Autoshow Oltenia este al patrulea astfel de eveniment organizat de Auto Schunn, până acum fiind organizate evenimente jubilare în Arad, Deva şi Suceava.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU