13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSolomon, socru mare cu 400 de invitaţi

Solomon, socru mare cu 400 de invitaţi

Primarul suspendat al Craiovei a fost gazdă bună la nunta fiului său, Iulian

Sâmbătă a fost sărbătoare mare în familia primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon. Fiul acestuia, Iulian, s-a cununat şi religios cu aleasa inimii sale Gloria, iar la nuntă, oaspeţii au fost unul şi unul, iar numărul lor s-a apropiat de 400. Cununia, programată sâmbătă după-amiază, la biserica din Leamna, a fost oficiată de Mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu, iar invitaţii care au venit la ceremonie au păşit pe un covor roşu, ca nişte adevărate VIP-uri. Pentru a lua parte la acest eveniment, Antonie Solomon a primit „învoire“ de a părăsi Craiova de la magistraţii Tribunalului Galaţi. Naş la cununia lui Iulian cu Gloria a fost Sebastian Răduleţu, unul dintre avocaţii care îl reprezintă pe Antonie Solomon în procesul de corupţie în care este judecat.

Dedicaţii de la ministrul Oprea

Petrecerea cea mare a avut loc în parcarea de la Restaurantul Hanul Doctorului din Bănie, unde s-a amenajat un cort special, de 420 de persoane. Printre invitaţii de seamă de la nuntă s-a aflat ministrul apărării, Gabriel Oprea. Acesta a stat la masă cu socrul mare şi a fost printre cei mai activi nuntaşi. „S-au dat multe dedicaţii, însă cele mai multe cred că au venit de la ministrul Oprea, atât pentru tinerii căsătoriţi, cât şi pentru Aurică Solomon“, a dezvăluit unul dintre invitaţi. Conform aceloraşi surse, Gabriel Oprea şi Gigi Neţoiu au reprezentat sufletul petrecerii.
La nuntă a fost prezent şi soţul Elenei Udrea, Dorin Cocoş, dar şi oamenii politici din PD-L, cum ar fi senatorul Tudor Udriştoiu sau deputaţii Constantin Dascălu şi Mihai Surpăţeanu. Nu au lipsit nici prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, şi nici fostul prefect, Eugen Georgescu. Din rândul autorităţilor locale, doar cinci consilieri au participat la eveniment, alături de cei doi viceprimari ai Craiovei şi de directorii regiilor din subordinea primăriei.

Caricaturi gratis marca Popa’s

Şeful Poliţiei Rutiere, Emil Zuican, şi şeful IPJ Dolj, Constantin Nicolaescu, au fost, de asemenea, printre invitaţii de seamă ai petrecerii, la care au mai fost prezenţi fostul internaţional Rodion Cămătaru, jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia şi caricaturistul Ştefan Popa Popa’s. Ultimul a stat şi la dispoziţia invitaţilor, toţi cei care au dorit un portret fiind „serviţi“ în câteva minute de celebrul caricaturist.
Nuntaşii au avut parte şi de adevărate spectacole de muzică uşoară şi populară. Atmosfera a fost întreţinută de Călin Geambaşu şi trupa sa, de soliştii de muzică populară Nineta Popa, Constantin Enceanu şi Petrică Mîţu Stoian, invitaţii asistând şi la un concert marca Marcel Pavel, acesta interpretând toate genurile muzicale.
„Decorul, aranjamentele florale, meniul, muzica, atmosfera, toate au fost deosebite. Majoritatea invitaţilor se cunoşteanu între ei, aşa că nu aveai cum să nu te simţi bine. A fost lume multă, dar asta şi pentru că Aurică are mulţi prieteni. Iar darul, fiecare după cum l-a ţinut buzunarul“, a precizat, ca o concluzie, unul dintre nuntaşi. Petrecerea a ţinut până duminică dimineaţă, ultimii invitaţi plecând în jurul orei 6.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS