16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Săpunaru luptă pentru semifinalele Ligii Europa
FC Porto, echipă la care evoluează şi internaţionalul român Cristian Săpunaru, va întâlni în această seară, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa, pe Spartak Moscova. Partida de pe „Estadio do Dragao“, programată de la ora 22.05, va fi arbitrată la centru de belgianul Serge Gumienny. Tot în această seară şi de la aceeaşi oră sunt programate şi celelalte întâlniri din prima manşă a sferturilor, programul fiind următorul: Benfica – PSV Eindhoven (în direct pe Sport.ro; arbitru: Paolo Tagliavento – Italia), Villarreal – Twente (arbitru: Aleksei Nikolaev – Rusia), Sporting Braga – Dinamo Kiev (arbitru: Björn Kuipers – Olanda). Meciurile retur sunt programate pe 14 aprilie.

Tricolorii vor avea viaţă grea la Euro Under 17

Naţionala Under 17 a României nu a avut noroc la tragerea la sorţi de la sediul UEFA, fiind repartizată în Grupa B, alături de reprezentativele similare ale Germaniei, Olandei şi Cehiei, la CE din 2011, turneu final care va fi găzduit de Serbia. În Grupa A se vor întâlni selecţionatele Serbiei, Danemarcei, Franţei şi Angliei. Meciurile din această grupă se vor disputa la Novi Sad şi Indjija, iar întâlnirile din Grupa B vor avea loc la Smederevo şi Belgrad. Semifinalele şi finala vor fi găzduite pe stadionul „Karadjordje“ din Novi Sad. Partidele din grupă se vor disputa pe 3, 6 şi 9 mai, semifinalele vor avea loc pe 12 mai, iar finala este programată pe 15 mai. Echipele clasate pe primele trei locuri în fiecare grupă se vor califica direct la CM Under 17, care va avea loc în Mexic, în perioada 18 iunie – 10 iulie.

Rădoi, în optimile Ligii Campionilor Asiei
Echipa saudită Al Hilal, cu mijlocaşul Mirel Rădoi integralist, a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Al Jazira din Emiratele Arabe Unite, în etapa a treia din Grupa A a Ligii Campionilor Asiei, informează Mediafax. Golurile învingătorilor au fost marcate de Aly Kamel (‘3), Al Qahtani (‘14) şi Al Shalhoub (‘90+2), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Jumaa (‘19). În celălalt meci al grupei, echipa iraniană Foolad Mobarekeh Sepahan a trecut, acasă, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia Al Gharafa din Qatar. În clasament conduce Foolad Mobarekeh Sepahan (9 puncte), urmată de Al Hilal (6), Al Gharafa (1) şi Al Jazira (1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII