17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMotoare şi biciclete în Cetatea Băniei

Motoare şi biciclete în Cetatea Băniei

A început distracţia de primăvară! După o iarnă lungă, împătimiţii sporturilor pe două roţi şi-au scos din garaje motoarele, scuterele şi bicicletele. Nu au mai stat să se gândească nici o secundă şi au profitat de vremea de afară, că doar ar fi şi păcat să stea să lenevească în faţa calculatorului sau a televizorului.
Elevii şi studenţii nu au ţinut cont de lucrările care se efectuează chiar în mijlocul oraşului şi au vrut să profite de vremea frumoasă. A fost cam greu să ţinem pasul cu motocicliştii şi bicicliştii, dar totuşi ei s-au oprit să stea de vorbă cu noi. Pentru Andrei M., motocicleta este mai mult decât un mod de relaxare. „Îmi place viteza, adrenalina. Când sunt pe motor, mă simt liber ca pasărea cerului“. Pentru Dragoş P., motorul este cel mai bun prieten. „Deşi cei din jur nu împărtăşesc această pasiune, motocicleta pe care o am este bunul meu cel mai de preţ. Am reuşit să strâng câţiva bănuţi şi să mi-o cumpăr“.
Alţi tineri încearcă să nu polueze aerul şi recurg la bicicleta clasică, deşi în Craiova nu există piste destinate bicicliştilor. „În timpul liber obişnuiesc să cutreier oraşul în lung şi în lat cu bicicleta. Mă relaxez şi, în acelaşi timp, îmi fac o grămadă de prieteni, pentru că nu plec de unul singur, ci ies cu gaşca. Mă distrez cu prietenii, mă plimb… ce poate fi mai frumos?“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII