scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

Parlamentul European dezbate noi reguli de evaluare pentru aderarea la spaţiul SchengenMembrii Comisiei pentru Libertăţi Constituţionale din Parlamentul European dezbat astăzi noi reguli de evaluare pentru aderarea la spaţiul Schengen, informează Agerpres. Potrivit Radio France International, Franţa a venit cu ideea controversată de a extinde evaluarea la corupţie şi la crima organizată. Franţa, susţinută de Olanda, dar şi de alte state membre, vrea să creeze o legătură între reforma justiţiei şi combaterea corupţiei şi aderarea României şi a Bulgariei la spaţiul Schengen. Cele două nu sunt tehnic legate, spune Comisia Europeană, care se opune acestei idei, dar care, neavând, de fapt, nici o putere în domeniu, sfătuieşte Bucureştiul şi Sofia să-şi regleze problemele cu Franţa.

Postul de radio francez notează că statele membre ale Uniunii Europene şi Parlamentul European consideră că evaluările periodice strict tehnice care se fac în cadrul spaţiului Schengen nu mai sunt adecvate, prin urmare vor fi folosite noi metode şi noi calificative la evaluarea frontierelor externe şi interne ale Uniunii Europene. Statele membre găsite în culpă vor fi obligate ca, într-o lună de la expertiză, să prezinte un plan pentru remedierea situaţiei.Autori

Comenteaza acum

4 Comentarii

  1. Ginel said:

    Sa le fie rusine! Comisia pentru Libertăţi Constituţionale vrea ca Romania si Bulgaria sa se duca cu caciula in mana la Sarko! Comisia ar trebui sa vada (si asta e obligatia celor doua tari emergente) cum sta Franta cu coruptia, poate ca nici Franta nu indeplineste acum conditiile de odinioara! Daca ma refer doar la cazul L’Oreal unde piticul si ministrul de finante sunt implicati personal, daca ma refer la faptul ca Sarko jr. vrea sa fie primar la Neuilly-sur-Seine, adica acolo unde tatal sau a fost primar, adica in zona cea mai bogata a Parisului, juniorul , adica Jean Sarközy de Nagy-Bocsa este deja administrator al bomboanei dupa tort la 22 de ani adica al EPAD (Établissement public pour l’aménagement de la région de la Défense) unde o semnatura poate aduce un comision cu sase zero! Si daca mai cititi bine si numele intreg al piticului, veti vedea si de unde asa o inversunare impotriva gregarilor de romani: se chiama Sarkozy de Bocsa Mare! Grof ungur provenit din Transilvania, deci refulat iredentist.

  2. Ginel said:

    Pt. cel de la pct. 1 : romani, nu va mai ascundeti dupa basca, avem aceleasi drepturi cu Franta in contextul european , pe care le-am castigat cu sluji si cu saracia de acum, facand frumos la Domnii, acum le convine – nu le convine , fara aprobarea noastra nu pot nici macar sa treaca strada. Sa stiti si Dvs. ca in demersurile sale impotriva Romaniei Sarko e singur! Si-au luat toti mana dupa el! Il are aliat numai pe Tokes! Si cu tiganii a dat-o in bara. Basescu este un pericol pentru democratia in Romania, si nici nu l-am votat, dar ar trebui sa faca chiar mai mult: Sarko e vinovat ca Franta nu mai are contacte diplomatice cu Romania, ambasadorul incearca sa dreaga busuiocul cu medalii, pe ici si colo, si slugile le primesc, in loc sa le refuze! Sarko vrea ca cererea de impaciuire sa vina tot de la noi, si uzeaza cai mestesugite, numai asa se va putea spune ca a iesit invingator. Este o persoana mica, pusa sa conduca o tara mare.

  3. SWZ said:

    SINTEM CA LA INCORPORARE – RECRUTII EUROPEI …FRANCEZE – URMEAZA SA FACEM SMOTRU PE CORIDOARE LA BRUXEL SI SA FIM TUNSI NUMARUL O FARA MOTIV . SIR VU PLE MONSIU SARCOZI ……………….. ………OK.

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 17 martie 2011

Actualitate

» Solomon bate tot
» Bulevardul Carol I, în pericol de prăbuşire
» K1 – Protagoniştii Galei de vineri, din Râmnicu Vâlcea, au urcat pe cântar
» Blocul electroşoc
» „Fluturaşii“ lui Mărinică
» Privind cu jind la procentele lui Solomon
» Două familii din Negomir – Gorj vor fi evacuate
» Resemnare în Gara Craiova
» Despăgubiri mici pentru autostrada Fordului
» Suprafaţa împădurită va creşte cu 1.500 de hectare
» „Rabla“ nu se casează în Craiova
» Craiova: Traseele autobuzelor se modifică
» Bătaie pe milioanele de euro de la Băileşti
» Gorj: Autorităţile pun stavilă alunecării de teren
» Locuri de fumat pentru elevi
» Craiova: Strada Pelendava, dată la cârpit

Local

» Craiovenii se înghesuie să-şi plătească dările
» Cu cât ar trebui scăzute taxele?
» Scurte ştiri
» 12 milioane de lei pentru proiectele de infrastructură din Olt
» Delapidări la asociaţii
» Scurte ştiri
» Scurte ştiri
» Întreţinerea, mai mare decât chiria

Gorj

» Scurte ştiri
» Au furat din biserici

Sport

» Gabi Popescu, dat afară de la Sportul
» Ca de obicei, conducerea Craiovei dezminte
» „Câinii“ visează şi la fraţii Costea
» Oltenii Astrei
» Cazul Dina, în pronunţare
» Tibor Selymes: Venim după puncte la Craiova!
» Cinci campioni mondiali la start
» FRB cere sprijin la ANST şi COSR
» Clijters a abandonat la Indian Wells
» Încep naţionalele de spadă în Bănie
» Sportul nipon trece prin momente dificile
» Craioveanca Ioana Roşca s-a impus în Cehia
» Săpunaru, aproape de sferturile Europa League
» Mogoşanu: Mergem să câştigăm la Piteşti
» Gaz Metan CFR, amical cu Minerul Motru
» Nemţii – în lacrimi, Inter – în sferturi
» Cristea, „victima“ celor de la Pandurii

Bani & Afaceri

» Bani pentru poduri şi canalizări
» Cum scapă firmele de datorii

Magazin

» Hidratarea buzelor
» Imperfecţiuni care îmbătrânesc
» Horoscop
» Scurte ştiri
» Nicole Scherzinger, relaţie la distanţă

Top