10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDan Voiculescu a colaborat cu Securitatea

Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea

Dan Voiculescu a făcut poliţie politică, a decis irevocabil ieri Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), care a respins recursul senatorului împotriva hotărârii din februarie 2010 a Curţii de Apel Bucureşti, prin care a fost menţinut verdictul dat de CNSAS în 2006 în acest sens.
După aflarea sentinţei, liberalul Mihai Voicu a declarat că decizia luată de justiţie în cazul lui Dan Voiculescu nu este relevantă pentru ACD sau USL şi nici „principala problemă pe care România o are în acest moment“, fiind doar o chestiune individuală.
Nu de aceeaşi părere a fost vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan: „Răspunsul PNL la problema colaborării lui Dan Voiculescu – că România are chestiuni economice de discutat – este o diversiune laşă. Ascultând argumentele PNL la problema verdictului ÎCCJ faţă de colaborarea lui Dan Voiculescu, impresia este că PNL, condus de Crin Antonescu, fie încearcă să ne mintă în faţă pe toţi, fie nu-i pasă“.
„Este un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor“, a spus Voiculescu, citat de NewsIn. Acesta a mai precizat că se va adresa Curţii Europene a Drepturilor Omului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII