21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCentrul Craiovei, închis pentru pasaj

Centrul Craiovei, închis pentru pasaj

Primăria Craiova a semnat în mare secret, marţi, contractul cu SCT Bucureşti şi Erpia Craiova pentru construirea pasajului suprateran din centrul Băniei, ce va trebui dat în folosinţă pe 31 mai 2012. Cele două firme care s-au asociat pentru a realiza această lucrare au câştigat licitaţia cu o ofertă de 40,4 milioane de lei, fără TVA (aproximativ zece milioane de euro), surclasând ofertele Delta ACM ‘93 şi Tehnologica Radion.
Pentru a se încadra în termenul de 14 luni, firmele constructoare vor demara lucrările chiar de săptămâna viitoare, când se va închide circulaţia în zona kilometrului 0 al Craiovei.
„Lucrările vor demara din data de 18 martie, prin închiderea totală a circulaţiei pe sectorul dintre Valea Vlăicii şi Spitalul «Filantropia» traficul urmând să fie deviat pe arterele adiacente, către strada Brestei şi către Brazda lui Novac. Pe celălalt sector, dintre Valea Vlăicii şi Universitate, se va circula doar pe o singură bandă pe sens“, a precizat Lucian Căpitănescu, directorul general al SC Erpia SA Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

39 COMENTARII