11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit aseară cu două aautospeciale cu apă şi spumă şi 10 subofiţeri, în oraşul Strehaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars anexa gospodărească, construită din lemn şi acoperită cu tablă în proporţie de 75%,  3 anvelope şi 2 scaune confecţionate din material plastic. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire. La intervenţie au mai participat, în sprijin, 10 subofiţeri ai Inspectoratului de Jandarmi şi 4 agenţi ai Inspectoratului de Poliţie. Intervenţia s-a încheiat după miezul nopţii.
Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri cu două autospeciale cu apă şi spumă, un ofiţer şi 13 subofiţeri,  în municipiu pe Aleea Constructorilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producţie a ambalajelor din lemn, ce aparţine unei societăţi comerciale. Au ars un tablou electric de distribuţie şi cablurile electrice de alimentare a utilajelor. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric, provenit de la  utilajele tehnologice lăsate sub tensiune.
Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri cu două autospeciale cu apă şi spumă, un ofiţer şi 18 subofiţeri,  în localitatea Hinova, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei clădiri P+1. Au ars cca. 100mp şarpantă acoperiş (căpriori, scândură, carton bituminat), termoizolaţia clădirii pe  o suprafaţă de cca. 30mp şi tabloul electric de acţionare a centralei termice. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric, produs de tabloul electric de acţionare a centralei termice, utilizat cu defecţiuni.
Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi 6 subofiţeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în localitatea Buiceşti, comuna Butoiesti. A ars o anexă gospodărească construită din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment  pe cca. 30mp. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul sau scânteile, provenite de la o afumătoare improvizată. La intervenţie a participat şi SVSU Butoiesti, cu 7 voluntari.
Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit astăzi cu o autospecială cu apă şi spumă şi 6 subofiţeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, din localitatea Tîrsa, comuna Stîngăceaua. Au ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă şi plafonul din lemn cu paiantă,  pe cca. 30mp. Cauza probabilă a incendiului a fost efect termic produs de un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS