10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate6.800 de unităţi de învăţământ sunt închise

6.800 de unităţi de învăţământ sunt închise

Cursurile sunt suspendate în toate unităţile de învăţământ din Bucureşti şi judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Vrancea, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi, Olt, Ilfov şi Giurgiu, peste 6.800 de unităţi de învăţământ fiind închise.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a anunţat, marţi, că potrivit situaţiei înregistrate până la ora 10.00, în 12 judeţe şi în municipiul Bucureşti cursurile au fost suspendate integral.

Astfel, pe lângă cele 11 judeţe şi municipiul Bucureşti unde activitatea a fost suspendată printr-un ordin emis luni de ministrul Educaţiei, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Giurgiu a decis suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ.

De asemenea, în nouă judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară în mod normal, nefiind afectată de temperaturile scăzute, iar în alte nouă judeţe se înregistrează maximum 10 unităţi de învăţământ în care nu se susţin cursuri.

Ministerul Educaţiei a precizat că linia Tel Verde 0.800.816.ABC (ABC reprezintând indicativul telefonic al judeţului) rămâne în continuare la dispoziţia părinţilor pentru a afla în timp real situaţia unităţilor de învăţământ în care sunt înscrişi copiii lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU