22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNinsorile se extind în toată ţara

Ninsorile se extind în toată ţara

Vremea se răceşte în toată ţara, astfel, începând de marţi cerul se acoperă de nori şi ninsorile se extind în toate regiunile ţării, în special în vest, centru şi sud. În prima parte a zilei, pe litoral însă s-ar putea să dea şi câte o ploaie sau lapoviţă, aşa că poleiul va fi şi el prezent. Maximele în aceste condiţii nu promit prea mult, urmând să nu treacă de minus 4 în depresiunile din estul Transilvaniei şi cel mult 4, cu plus, pe litoral.
Miercuri se face şi mai frig. Maximele vor fi chiar mai mici decât ar fi normal cu 6-8 grade, aşa că vorbim de temperaturi între minus 7 grade în Maramureş şi nordul Transilvaniei şi nu mai mult de 2 grade pe litoral. Norii lasă ninsori mai ales dimineaţă în nord şi centru, dar nu lipsesc precipitaţiile nici din rest.
Ziua de joi, însă, va fi şi mai rece decât cea de miercuri. Dimineaţa va fi geroasă în vestul, centrul şi nordul ţării, cu temperaturi sub minus 10 grade, iar în depresiuni şi sub minus 20 de grade. La amiază vor fi 1, 2 grade peste zero numai pe litoral, unde apa mării care are în jur de 6 grade mai ţine puţin de cald. Cerul va fi temporar noros în regiunile extracarpatice, unde pe arii restrânse ninge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII