8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal dubios în Brazdă

Scandal dubios în Brazdă

Şase tineri din Craiova sunt cercetaţi de poliţişti pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce, vineri dimineaţă, s-au luat la bătaie într-o garsonieră, apoi au continuat scandalul pe strada Lămâiţei din localitate.

Vineri dimineaţă, la ora 8.40, o ambulanţă era solicitată pe strada Lămâiţei din Craiova, unde o maşină lovise un pieton, care părea că fusese şi înjunghiat. Ambulanţa care s-a deplasat la faţa locului nu a găsit nici o victimă, ci doar câteva persoane care văzuseră incidentul şi un echipaj de poliţişti.
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Dolj au explicat că salvarea a rămas în zonă mai bine de o oră, mai ales că între timp au mai fost primite două apeluri în care se spunea ba că victima accidentului fusese lovită intenţionat cu maşina, ba că fusese luată de câteva persoane şi dusă într-un garsonieră dintr-un bloc din apropiere. Ulterior, poliţiştii au descoperit garsoniera respectivă, unde au fost găsiţi doi tineri răniţi. Medicii de pe ambulanţă au precizat că un rănit prezenta plăgi tăiate la nivelul capului şi antebraţelor, iar celălalt – traumatisme la umăr şi picior. Pentru că au refuzat să fie duşi la spital, cei doi ai primit îngrijiri la faţa locului, după care au fost luaţi de poliţişti pentru audieri.
Reprezentanţii IPJ Dolj nu au reuşit să explice dacă a fost sau nu vorba de un accident rutier, cum au fost provocate rănile pe care le aveau cei doi tineri, sau câte persoane au fost rănite în total, precizând că cercetările sunt în curs.

Scandal izbucnit
în garsonieră

Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au comunicat că, în urma cercetărilor, poliţiştii i-au identificat pe cei implicaţi în eveniment ca fiind Cătălin Buşoi, de 21 de ani, Daniel Buşoi, de 20 de ani, Laurenţiu şi Marius Pruţoiu, de 20, respectiv 19 ani, Marian Constantinescu, de 23 de ani, fiul lui Enryko Constantinescu, şi Daniel Badiu, de 28 de ani, toţi din Craiova.
Din cercetările oamenilor legii s-a stabilit că, în noaptea de joi spre vineri, cei şase tineri se întâlniseră cu alţi doi într-o garsonieră dintr-un bloc din cartierul Brazda lui Novac, unde au consumat băuturi alcoolice. Conform IPJ Dolj, „pe acest fond şi în urma unui conflict spontan izbucnit între unul dintre tinerii identificaţi şi un altul dintre ceilalţi doi s-a produs o altercaţie, aceştia lovindu-se reciproc“.
După aceea, cei doi tineri au ieşit din garsonieră, încercând să fugă cu un autoturism. Au fost însă urmăriţi până în stradă de Laurenţiu Pruţoiu, Cătălin Buşoi şi Daniel Badiu, unde s-au înjurat şi încăierat din nou.
Oamenii legii au mai precizat că, în urma altercaţiei, persoanele implicate au suferit leziuni minore. De asemenea, poliţiştii au explicat că se continuă cercetările pentru a fi identificaţi ceilalţi doi tineri implicaţi în scandal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

52 COMENTARII