5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA ucis un scuterist şi a fugit

A ucis un scuterist şi a fugit

Un bărbat din localitatea doljeană Unirea a fost reţinut de poliţişti marţi seară după ce, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a lovit şi omorât un tânăr, iar pe altul l-a rănit grav. După ce a provocat accidentul, şoferul a fugit, fiind prins mai târziu de poliţişti.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, marţi, în jurul orei 15.00, Cosmin Stancovici, de 27 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fără a avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, a lovit un motoscuter neînmatriculat, condus în aceeaşi direcţie de Mădălin Olteanu, de 20 de ani, din Craiova, scuter pe care se mai afla şi Alexandru Pârvuţă, de 23 de ani, tot din Unirea.
În urma impactului, Olteanu şi-a pierdut viaţa, iar pasagerul de pe motoscuter, Alexandru Pârvuţă, a fost rănit grav. Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
După producerea accidentului, Stancovici a fugit, iar poliţiştii au început imediat căutarea lui. Şoferul a fost prins mai târziu, în comuna Caraula, iar autoturismul pe care îl condusese şi cu care provocase accidentul a fost găsit abandonat pe câmp. În baza probelor strânse de poliţişti, Stancovici a fost reţinut pentru 24 de ore în baza unei ordonanţe şi dus în arestul IPJ Dolj. Poliţiştii doljeni au mai precizat că tânărul a fost prezentat în faţa unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă. Procurorul a fost de acord şi a mers cu aceeaşi solicitare la Judecătoria Calafat, unde judecătorii au emis pe numele lui Stancovici un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducera unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII