15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Universitatea Craiova, eliminată de Dinamo din Cupa României

Fotbal: Universitatea Craiova, eliminată de Dinamo din Cupa României

Universitatea Craiova a fost eliminată de Dinamo din sferturile de finală ale Cupei României, fiind învinsă la Bucureşti, cu 4-2, după executarea loviturilor de departajare.

La finalul celor 90 de minute regulamentare şi al prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Mihai Dina a deschis scorul în minutul 31, reluând în plasă, de la 5 metri, o centrare a lui Mihai Costea, de pe partea stângă.Cătălin Munteanu a egalat în minutul 67, învingându-l pe Stanca din interiorul careului cu o lovitură de cap.

Din minutul 70, Universitatea a jucat în inferioritate numerică, Dilevski fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.Şi dinamoviştii au rămas în zece în minutul 79, Liviu Ganea primind roşu.

La loviturile de departajare, de la Craiova au ratat Găman, Bărboianu şi M. Costea. Singurul care a marcat a fost Ologu.

Dinamo – Dolha – Bordeanu, Moţi, Grigore, Diabate – Torje, Mărgăritescu (min. 71 Kone), Ad. Cristea, Alexe (min. 46 Alexe) – M. Niculae (min. 64 Andr. Cristea), L. Ganea. Antrenor Ioan Andone. 

Universitatea Craiova: Stanca – Dănănae, Găman, D. Stoica, Bărboianu – Dilevski – Wobay (min. 90 Firţulescu), Prepeliţă (min. 90 Ologu), Gargorov, M. Costea –  Dina. Antrenor: Victor Piţurcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII