21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Boc nu va fi schimbat din funcţie

Premierul Boc nu va fi schimbat din funcţie

Premierul Emil Boc nu va fi schimbat din funcţie, însă va exista „o remaniere care va viza un anumit număr de miniştri“, a declarat vineri vicepreşedintele democrat-liberal Ioan Oltean, citat de Mediafax.
„Asigur că nu va fi o modificare a guvernului în sensul schimbării premierului. Va fi o remaniere care va viza un anumit număr de miniştri. Aş putea spune fix, dar nu mai spun“, a anunţat acesta.
„Atributul exclusiv al remanierii este al premierului, iar eu nu voi face greşeala să îi ating obiectul muncii. Premierul e singurul care poate să analizeze activitatea fiecărui ministru. Ce pot eu spune e că se impune o remaniere. Am spus acum trei luni. Partidul a apreciat că, pe perioada de vară, e nevoie ca tot guvernul să rămână în ansamblul lui, să pună în aplicare reformele. Ajungem la sfârşitul acestui termen, premierul va prezenta partidului o analiză foarte serioasă a activităţii cabinetului şi se va decide care dintre actualii deţinători ai portofoliilor ministeriale va trebui să plece“, a adăugat Ioan Oltean.
Întrebat dacă pe lista viitorilor remaniaţi se numără şi ministrul finanţelor, Sebastian Vlădescu, respectiv cel al muncii, Mihai Şeitan, Ioan Oltean a evitat un răspuns concret: „Eu mi-am exprimat nemulţumirea faţă de modul în care a fost organizată modalitatea de plată a obligaţiilor celor ce beneficiază de drepturi de autor. Mi-am exprimat deja poziţia critică faţă de cei doi titulari ai celor două ministere pentru felul în care au gestionat primele zile de depunere a formularelor. Nu vreau ca premierul să afle poziţia mea din presă şi nu din structurile partidului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII