22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoi conduceri la Parchete şi instanţe

Noi conduceri la Parchete şi instanţe

Noile conduceri de la Parchetele şi instanţele doljene, validate de Consiliul Superior al Magistraturii în urma concursului de luna trecută, şi-au preluat oficial, astăzi, atribuţiile. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj este prim-procuror, începând de azi, magistratul Claudiu Mirel Dinculescu, care a mai deţinut această funcţie după ce Gheorghe Stoian a fost demis în urma scandalului Gorbunov. Stoian şi-a recâştigat funcţia în justiţie, însă nu a mai candidat pentru un nou mandat. Adjuncta lui Dinculescu va fi Amalia Mădălina Năstasie, care a deţinut şi până acum această funcţie.
Începând cu 15 iulie, Felicia Cocoş îşi preia atribuţiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar şef al procurorilor din Motru devine Stică Constantin Costescu, în timp ce Ileana Enache este validată în urma aceluiaşi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecătoriei Târgu Jiu.
La Tribunalul Dolj, Constantin Diaconu îşi începe un nou mandat la conducerea instanţei.
Şi Curtea de Apel Craiova are o nouă conducere. Tot de astăzi, preşedintă a acestei instanţe este Mihaela Elisabeta Cotora, iar vicepreşedinte cu delegaţie la aceeaşi instanţă este judecătorul Emanoil Robert Condurat.
În urma aceluiaşi concurs, CSM i-a mai validat pe Andrei Cosmin Mitrache pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Olt, pe Elena Lascu în fruntea Judecătoriei Corabia, pe Elena Popescu pentru funcţia de vicepreşedintă a Judecătoriei Târgu Jiu şi pe Daniela Carmen Bădoiu ca preşedintă la Judecătoria Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII