16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Povestea lui Sebastian revine pe scenă

Craiova: Povestea lui Sebastian revine pe scenă

Mâine seară, la ora 19.00, pe scena Tetrului Liric "Elena Teodorini", din Craiova, un grup de tineri artişti de la Palatul Copiilor vor pune în scenă spectacolul "Din suflet, pentru viaţă", un spectacol de susţinere pentru Sebastian Bunica şi familia sa. Povestea băieţelului de nouă ani, ajuns în comă profundă în urma unei intervenţii chirurgicale efectuate la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", din Bucureşti, este binecunoscută cititorilor GdS. La fel şi drama părinţilor care, din 9 iunie, când a avut loc operaţia, nu şi-au mai părăsit o clipă copilaşul.
"Toţi cei care vom susţine spectacolul l-am cunoscut pe Sebastian, suntem colegi la Palat cu el", spune Aurora Băran, interpretă de muzică uşoară. "Povestea lui ne-a impresionat teribil… Iar părinţii, cu care am stat de vorbă, sunt la capătul puterilor. Am hotărât să organizăm spectacolul pentru a le susţine moralul, dar şi pentru a le da un ajutor financiar: plecarea la Viena, cele patru zile de internare acolo, precum şi rămânerea lor în Bucureşti, de aproape o lună, alături de Sebastian, înseamnă datorii pe care, în acest moment, nici unul dintre membrii familiei nu le poate plăti. Vrem să îi ajutăm, e de ajuns durerea prin care trec…"
Intrarea la spectacolul "Din suflet, pentru viaţă" se va face pe bază de bilet, al cărui preţ va fi de 10 lei. Pentru cei care vor să ofere sume mai mari, va exista la intrare şi o urnă pentru donaţii.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS