21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDonaţii pentru sinistraţi prin oficiile poştale

Donaţii pentru sinistraţi prin oficiile poştale

Poşta Română a strâns aproape zece tone de bunuri materiale pentru sinistraţii din zonele grav afectate de inundaţii, la doar câteva zile de la lansarea campaniei „Furia apelor, oprită cu suflet“.
Primele donaţii constând în alimente neperisabile, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte au fost deja distribuite familiilor de sinistraţi din localităţile grav afectate din Moldova, urmând ca în aceste zile să plece alte câteva transporturi încărcate cu bunuri materiale.
Campania „Furia apelor, oprită cu suflet“, iniţiată de Poşta Română, este un apel la solidaritate şi se adresează atât salariaţilor instituţiei, cât şi clienţilor companiei. Acţiunea de colectare de fonduri şi bunuri materiale începută pe 5 iulie se va derula până pe 8 august 2010, prin toate subunităţile poştale.
Toţi cei care doresc să se implice în campania derulată de CN Poşta Română SA pot dona bani în contul în lei RO55 RZBR 0000 0600 0678 5135, deschis la Raiffeisen Bank – SMB, sau bunuri materiale direct în orice oficiu poştal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU