11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBroască nu scapă de arest

Broască nu scapă de arest

Tribunalul Dolj a respins ieri recursul formulat de tânărul din Craiova care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, vineri, după ce a lovit cu maşina două persoane pe trotuar şi a fugit de la locul accidentului.
Reamintim că, joia trecută, în jurul orei 20.00, Adrian Călin, poreclit Broască, de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Opel Vectra înmatriculat în Italia, a fost implicat într-o altercaţie în trafic, pe strada Târgului, cu şoferul unei Dacii Logan. Când mai mulţi craioveni care locuiesc în zonă au ieşit în stradă să vadă ce se întâmplă, Călin a încercat să fugă. În timp ce manevra Opelul cu spatele, a lovit în plin o femeie şi pe fiul ei de 13 ani, care mergeau pe trotuar. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că femeia a scăpat cu câteva zgârieturi şi contuzii, însă băiatul a fost rănit grav, suferind mai multe fracturi.
După accident, şoferul a fugit de la faţa locului, fiind prins câteva ore mai târziu, în timp ce venea pe jos către locul în care accidentase pietonii. Opelul a fost găsit abandonat, cu luneta spartă, pe strada Ţicleni din localitate. Călin a fost dus la sediul Secţiei 2, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Împotriva lui a fost dispusă începerea urmăririi penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului. Vineri, magistraţii Judecătoriei Craiova au emis pe numele lui Călin un mandat de arestare pentru 29 de zile. Tânărul a făcut recurs împotriva hotărârii Judecătoriei Craiova, care s-a judecat ieri la Tribunalul Dolj, fiind respins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII