21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAstăzi se deschide Dedeman

Astăzi se deschide Dedeman

Dedeman, retailer de materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare de tip DIY, cu capital 100% românesc, continuă expansiunea la nivel naţional, deschizând astăzi la Craiova al 18-lea magazin. Magazinul Dedeman Craiova a investit peste 11 milioane de euro şi a reprezentat o oportunitate pentru piaţa muncii prin crearea de locuri de muncă pentru peste 190 de persoane, pe posturi de: consultant vânzări, recepţioner marfă, şofer, referent relaţii cu clienţii, lucrător comercial, casier şi personal administrativ.
Dedeman Craiova este amplasat pe un teren de 27.000 mp. Din suprafaţa totală, 12.000 mp deservesc ca spaţiu de vânzare pentru cele peste 45.000 de produse acoperind cererea pentru: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii, produse pentru grădină.
„Economia globală dă semne de revenire. Ne aşteptăm ca această revigorare economică să se simtă şi la noi încă din acest an. Pentru că am crezut şi credem într-un parcurs pozitiv, dar şi pentru că suntem români şi credem în România, inaugurăm astăzi al şaselea magazin în vreme de recesiune economică şi continuăm realizarea planurilor ambiţioase de investiţii. Dorim să demonstrăm şi craiovenilor că ştim cel mai bine să fim aproape de nevoile şi dorinţele lor, oferind cele mai bune servicii şi cea mai adaptată şi diversificată gamă de produse“, a spus Dragoş Pavăl, preşedinte Dedeman.
Dedicat planurilor clienţilor săi, Dedeman dezvoltă on line cel mai complet site de DIY din România, comunicând esenţialul despre ofertele de produse, servicii şi companie, fiind astfel mai aproape de clienţi.  
Dedeman SRL a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 250 de milioane de euro, menţinută la nivelul celei din 2008. Pentru anul 2010, Dedeman estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 15%, în euro, prin extinderea reţelei la 20 de magazine.
Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Din 1992, pe parcursul a peste 17 ani de activitate, au dezvoltat o reţea de 18 magazine, cu peste 3.650 de angajaţi, vizând poziţia de lider pe piaţa retailului de materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare de tip „Do-it-yourself“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII