Solomon, încătuşatPrimarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost reţinut aseară, în jurul orei 20.00, pentru 24 de ore, după ce timp de mai bine de patru ore a fost audiat de procurorii DNA Piteşti

Procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), l-au vizitat ieri pe primarul Craiovei în legătură cu un dosar care priveşte relaţiile dintre acesta şi omul de afaceri argeşean Cornel Penescu. După mai multe percheziţii, anchetatorii l-au condus pe Solomon la sediul DNA Piteşti, pentru audieri.

De câteva săptămâni, procurorii DNA Piteşti s-au pus serios pe treabă într-un dosar în care figurează şi numele lui Antonie Solomon. Mai întâi, cu sprijinul procurorilor DNA Craiova, anchetatorii au obţinut de la Primăria Craiova o serie de informaţii despre suprafaţa de teren pe care este construit hipermarketul PIC de la marginea oraşului, cumpărată de Cornel Penescu de la Adrian Mititelu contra sumei de 2,8 milioane de euro. Procurorii au fost interesaţi de Planul Urbanistic Zonal (PUZ) referitor la construcţie şi dacă terenul respectiv a fost scos din circuitul agricol.

A urmat, pe 1 februarie, audierea omului de afaceri craiovean Adrian Mititelu în legătură cu aceeaşi afacere. Săptămâna trecută a fost chemat la DNA Piteşti şi fostul viceprimar al Craiovei, Gheorghe Nedelescu. Ieri a venit rândul lui Antonie Solomon să dea explicaţii cu privire la Afacerea PIC. Mai precis, ar fi vorba despre o presupusă mită de 50.000 de euro pe care Penescu ar fi dat-o unor oficiali din Primăria Craiova pentru obţinerea autorizaţiei de construire a hipermarketului PIC din localitate.

Oaspeţi nepoftiţi

Dis-de-dimineaţă, puţin după ora 8.00, mai mulţi procurori şi poliţişti de la DNA Piteşti au bătut la uşa unor locatari din blocul M 16 C, de pe Calea Bucureşti, din Craiova. Arătând un mandat emis de un judecător argeşean, oamenii legii doreau să facă o percheziţie, având informaţii că acolo ar locui Antonie Solomon. Se înşelaseră, însă. După ce s-au dumirit, verificând cu mare atenţie actele de proprietate şi cele de închiriere ale apartamentului respectiv, anchetatorii au plecat spre Primăria Craiova, însă nu pentru mult timp. Procurorii s-au întors, de această dată împreună cu primarul Antonie Solomon, cunoscând adresa corectă. Ei au „periat“ în amănunţime apartamentul primarului, căruia i-au solicitat actele de proprietate a imobilelor deţinute conform declaraţiei de avere.

A urmat, apoi, o percheziţie în biroul din primărie al edilului. De la sediul municipalităţii anchetatorii au ridicat mai multe documente şi înscrisuri care au legătură cu dosarul ce vizează autorizaţia de construire a hipermarketului PIC a finanţatorului echipei FC Argeş. Au fost, de asemenea, solicitate şi documente privind modul în care s-a semnat contractul de concesiune a stadionului „Ion Oblemenco“, protocolul de colaborare între Primăria Craiova şi Clubul de fotbal Universitatea. S-a ridicat şi Acordul prin care Primăria şi Consiliul Local Craiova au pus la dispoziţia clubului de fotbal, în mod gratuit, Stadionul „Ion Oblemenco“.


La acea oră, primarul Antonie Solomon a declarat că va susţine o conferinţă de presă, dar, în schimb, a avut loc o mică diversiune. În timp ce două maşini ale DNA Piteşti erau duse la intrarea din spate, în jurul orei 12.30, doi dintre anchetatori au plecat prin faţă cu Solomon la casa de vacanţă a edilului, situată în satul Leamna, din comuna Bucovăţ, în speranţa că vor scăpa de ziarişti.

Cu toate acestea, primarul a fost surprins de ziarişti, care l-au întrebat unde se duce. Solomon a răspuns sec: „Plec militar“. Apoi le-a spus reprezentanţilor mass-media că va susţine o conferinţă de presă, după ce va „servi o cafea cu procurorii“ în peisajul rustic de la Leamna.

Mititelu se spală pe mâini

Conform lui Florin Lobdă, consilier de imagine în Primăria Craiova, procurorii piteşteni ar fi demarat aceste cercetări în urma unei plângeri formulate de Adrian Mititelu, patronul Universităţii.

Mititelu a negat însă aceste acuzaţii, susţinând că nu a făcut niciodată plângere la DNA împotriva primarului Antonie Solomon. „Eu am dat o declaraţie la DNA Piteşti, în calitate de martor, în dosarul care-l priveşte pe Cornel Penescu. Am avut cu acesta o discuţie telefonică despre fotbal. În timpul convorbirii, Cornel a spus că le-a dat mită lui Solomon şi Nedelescu pentru a obţine autorizaţia de construire a hipermarketului PIC. Probabil procurorii s-au sesizat din articolele apărute în presă despre inadvertenţele din declaraţia de avere a primarului“, a spus Adrian Mititelu.

„Am emoţii! E prima dată când sunt la DNA!“

În jurul orei 13.40, primarul Craiovei şi doi dintre anchetatori au plecat de la vila din Leamna cu un autoturism marca VW Touareg, îndreptându-se către Piteşti. Limuzina, care se afla în garajul vilei, a înlocuit Dacia Logan cu care Solomon şi anchetatorii veniseră de la Craiova.

La Staţia PetromV de la Hanul Doctorului, automobilul VW Touareg în care se aflau primarul şi anchetatorii a oprit să alimenteze. Şi, ca din întâmplare, la scurt timp şi-a făcut apariţia şi maşina condusă de fostul consilier local Rodion Cămătaru, care, ceva mai devreme, fusese văzut plimbându-se prin faţa vilei din Leamna a primarului.

Antonie Solomon a ajuns în jurul orei 16.00 la DNA Piteşti. „Nu ştiu în ce calitate am venit. Am emoţii. E normal, pentru că e prima dată când sunt la DNA. Probabil este o reclamaţie de la Mititelu sau de la Nedelescu, probabil au spus că nu s-ar fi dat autorizaţia de construire pentru PIC în mod corect. Din apartament mi-au fost ridicate acte de proprietate pentru imobilele pe care le deţin. Voi vedea despre ce este vorba“, a spus Solomon. Potrivit NewsIn, edilul craiovean ar fi fost însoţit în faţa procurorilor de patru avocaţi de la Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii.

Penescu şi Solomon, audiaţi în paralel

La sediul DNA sosise în jurul orei 13.20 şi finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, pentru a fi audiat de procurori tot în legătură cu autorizaţia obţinută în anul 2006 pentru terenul pe care a construit hipermarketul PIC din Craiova. Penescu s-a prezentat la sediul DNA Piteşti cu avocatul Bogdan Păun. Patronul echipei FC Argeş nu a negat faptul că vizita în biroul procurorilor anticorupţie are legătură cu autorizaţia pe care a obţinut-o de la autorităţile din Craiova în anul 2006.

„Am fost chemat pentru o autorizaţie din 2006 pentru terenul pe care se află hipermarketul PIC din Craiova. Are legătură şi domnul Solomon cu acest caz. Este vorba de o acuzaţie cum că aş fi dat bani să obţin acea autorizaţie. Nu am dat bani. Am creat 600 de locuri de muncă. Din 2006 am fost ascultat întruna. Omul la telefon vorbeşte multe, dar asta nu înseamnă că tot ceea ce spui este adevărat, chiar dacă am fost arestat tocmai pentru nişte vorbe pe care le-am spus la telefon. Am fost citat luni şi astăzi m-am prezentat. Nu mai am emoţii, deja sunt obişnuit cu procedura asta“, a declarat Cornel Penescu.

Penescu, audiat pentru transferuri

Primul care a ieşit de la audieri, în jurul orei 18.00, a fost patronul echipei FC Argeş Piteşti. Cornel Penescu a declarat că a fost audiat cu privire la nişte transferuri de la FC Argeş la Universitatea Craiova. „Am fost audiat cu privire la nişte transferuri de jucători la Universitatea Craiova. DNA-ul îşi face datoria şi atâta tot. Nu ştiu ce legătură am eu cu Solomon. Poate Universitatea Craiova are o legătură cu Solomon. Eu nu l-am văzut pe Solomon. Am citit în presă că aş fi dat bani, dar procurorii nu m-au întrebat despre aşa ceva şi nici nu mi-au adus vreo acuzaţie. Cu această ocazie, îi anunţ pe craioveni că în mai redeschid PIC-ul la ei în oraş“, a declarat Penescu, la ieşirea de la DNA.  De asemenea, avocatul lui Cornel Penescu, Bogdan Păun, a spus că la audierea clientului său nu s-a discutat nimic despre presupusa şpagă. „Au fost nişte speculaţii în presă, dar clientul meu a fost audiat cu privire la nişte transferuri şi condiţiile în care s-au efectuat ele“, a spus Bogdan Păun.Comenteaza acum

247 Comentarii

 1. Deodorant said:

  URMEAZA MITITELU. CAND PROCURORII DNA NU VOR MAI AVEA NEVOIE DE TURNATORUL MITITELU, CARE I-A DAT IN GAT PE FOSTI PARTENERI DE ESCROCHERII PENESCU SI SOLOMON, BOOVEANUL CU OCHELARI VA FI ARESTAT

 2. ralu said:

  Votati Basescu – Garantat Antonie SOLOMON. Si acum am sub geam un astfel de banner. Asta e tara in care traim. E criza frate daca crocodilii se mananca intre ei.

 3. Pato said:

  Hooopaaa….i-au pus si lui nea Aurica bratari.pai bine mai nea Aurica ..tu faceai smecherii cu nea Penescu?Cu Penescu care se dadea tovaras cu Mititelu,dar platea arbitrii ca sa fure pe Stiinta…Of.of..Nic i Mititelu nu e usa de biserica,..dar uite ca a zis atunci ca Penescu a mituit arbitrii,si asa a fost..a zis si despre Solomon ca face si ca drege si azi s-a adeverit.Pai bine mai nea Solomoane..si tu si Penescu ati incercat sa-l faceti pe Mititelu,dar…v-ati scapat singuri groapa.Cum sa ceri ma nenorocitule falimentul clubului?Te inteleg ce ai ceva cu Mititelu,dar ce ai cu Stiinta?Noi nu-l iubim pe Mititelu sau pe jucatori,noi iubim insemnele Stiintei,culorile alb si albastru.Te-a vazut Dumnezeu si ti-a dat o palma,vezi sa nu-ti dea un pumn.Anti Solomon si Mititelu,doar PRO STIINTA !!! P.S Ii doresc o noapte furtunoasa lui nea Antonica Solomon la bahaus.

 4. Base said:

  Se stie ca cine nu imparte cu mine este corupt si ridicat de DNA.

 5. .......... said:

  jegu de penescu a turnat tot …. operatiune tipica basesciana, dupa ce se foloseste de sclavii lui ii macelareste fara mila pt a mai arunca perdele de fum pt prosti.

 6. forzzza stiinta said:

  auuuu fmm mititelule, tie crezi ca nu iti vine randul bai infectule ???

 7. Hitler said:

  Orasul a fost acaparat de banditi , borfasi derbedei. Asta cu sustinerea lor de catre toate structurile politice ce s-au perindat pana acum.

 8. Ana said:

  Stati mai linistiti ca maine ii dau drumul. Ati mai vazut voi pe vreunul bagat la zdup pentru luare de mita pe baza unei convorbiri telefonice??? Se stie ca e nevoie de flagrant ca proba de neinlaturat in asemenea cazuri. Restul… e cancan. Cred ca tot circul asta face parte din categoria Ridzi, si anume doi pesti mici trimisi la inaintare de Basescu, asa, de ochii presei, ca sa poata el sa se laude cu “lupta anticoruptie”. Ce sa spun…..

 9. craioveanul said:

  Felicitari, DNA! Felicitari, Traian Basescu! In sfarsit, incepi sa iti tii promisiunea! Se dovedeste ca Solomon a facut afaceri de capu lui, fara sa implice PDL! Daca ar fi avut afaceri cu madam Udrea, nu il saltau astia! Sa speram ca Solomon isi va primi pedeapsa pt tot raul pe care l-a facut acestui oras! Sa speram ca Basescu si gashca de la PDL nu se vor amesteca in mersul Justitiei! Somn de cosmar nenea Solomon! Sper sa petreci cat mai multe nopti cu baietzii! 😀 Fetitza dulce ce esti! Ti-ai batut joc de orasul asta, ne-ai tratat ca pe niste prosti, te-ai umplut de bani bagand orasul in datorii! Ete, ca toate icoanele alea pe care tu si neamul tau le-ati pupat cu ipocrizie, se razbuna acum si ti se plateste spurcaciunea! 😀 Daca vrei sa scapi, da si tu pe tzeava ce stii despre afacerile alora de la PDL sau PNL sau PSD! Poate primesti niscavai circumstante atenuante! Hai, fi barbat, macar acum, cand ai ajuns de rasul lumii! Cu catuse la maini, ca ultimul borfas! Fi barbat si spune tot! D:

 10. Aiurica Solomonica said:

  Nu va grabiti ! Ies acu’s si o sa recuperez ! O sa iau spaga inzecit !!!!!!!

 11. pt 9, ana said:

  pai ce zici de penescu, care a stat saracu la parnaie de i s-a urat…. si asta pe baza convorbirilor telefonice.

 12. mititelu said:

  ospatara sau bucataru de mititelu adica taranu ne face craiova de ris si ne da si primaru in primire la garda pacat ca solomon a facut ceva ptr craiova dar mititelu ce a facut…… nimic se plimba cu cimino sa aibe spate rusine tarani fara carte ne conduc craiova. PS. APROPO MITITELULE TU CIND MATA CAZI LA CACA….

 13. Contractu' said:

  Cum dom’ne sa-si fi luat tata Baselu si coana Udrea mana de pe dom’ primar ?Sa se fi urzicat ca la turul II nu a fost la datorie si a declarat ca il apreciaza pe Geoana? Sau il racoreste 24 ore sa-i vina mintea la cap pentru a contribui mai mult la bugetul pdl, ca doar este presedinte pe municipiu. Oricum o fi, scapa ori ba, Craiova ramane cu Delta pe cap inca cativa ani :Contractul este contract.

 14. un cetatean said:

  DACA SE SCOALA OBLEMENCO SI STEFANESCU VA INTOARCE PE DOS,PE MITITELU SI PENESCU,PE TOTI CARE AU TURNAT UN OM CARE A FACUT PENTRU CRAIOVA CE ALTII NU AU REUSIT IN ZECI DE ANI.SOLOMON E NEVINOVAT.VILA LA LEAMNA E FACUTA INAINTE SA AJUNGA PRIMAR.NICI NU SE STIA CINE E SOLOMON.

 15. anonim said:

  eu cred ca trebuia perchezitionata casa din Ana Ipatescu care sustine ca nu este a lui.
  normal ca nu este a lui ce era prost sa o ia pe numele lui.

 16. amajunsacasaiar said:

  cata prostieeee lumeeeeeeeeee, omul daca a luat , macar a facut ceva si pt oras, altii au luat numai pt ei ex Bulucea, cata lume frustrata , daca se duce solomon poate peste 20 de ani o sa mai vedeti ceva nou in Craiova construit retardatilor

 17. FARINGOSEPT said:

  Mititelule, se apropie latul si la tine. Ai facut o mare greseala. Mititelu nici nu stii, cat de mic incepi sa fii

 18. Toni said:

  Incepe curatenia la Craiova. Hai si cu Mititelu la mititica.

 19. ioooo said:

  12 lui penescu i s-au gasit si probe ca el sau facaleata le salvasera pe un cd ,asa ca sa speram ca-i gasesc ceva si tzaganului ca altfel scapa ,faza e ca noi ne uitam la astia cum se maimutaresc pe la TV iar cetatea Banilor a falimentat de mult suntem cel mai sarac dintre orasele de peste 250 000 de loc ,suntem pe primul loc la somaj 37 000 (ala oficial nu real) in Dolj si printre primii la pensii anticipate asa ca, maimutareala da noi traim o numaratoare inversa ,care e urmatoru care da faliment si care e urmatorul trimis in somaj ?,parnaie sau nu tzaganu si-a asigurat familia au ce manca si ni se ia ochii cu prostii de genu mai prinsaram un carder mic, un gainar ,il mai plimbaram pe solomon pe bani publici pe la DNA ,mai primii frun gabor fro prima ,la cati a plimbat DNA-ul degeaba construiam cred parcuri industriale si centuri la toate orasele din Oltenia ,bine ca nu-l bruscara nu-l insultara cumva pe tzagan ca cine stie mai si castiga la CEDO cateva milioane de coco, n-ati vazut becali ce suparat era ca l-au luat cu mascatii la 8 dimineata? :))

 20. In sfarsit said:

  De an astept momentul asta! Traeasca cioroiu nostru sef Aurica! Totul are un inceput si un sfarsit! De cand te astept sa-mi fii vecin si ma uit la tine de peste strada V Alecsandri! Sa traesti vecine… Si la mai multe (muuulti)!:)))))))

 21. uraaa...tiganul la zdup! said:

  de cand astept ziulica asta…tiganul sa stea unde le e locul lor…dupa gratii…ca prea s-a umflat tarata in el…de cand nu mai doarme cu magatul in aceeasi camera…s-a facut obraznic…ca tiganul…deh.sper sa moara curand…sau macar sa ii scape sapunul la dus…

 22. Kalle said:

  Un sicer BRAVO DNA-ului !!! Tatucul tiganilor din Craiova a fost trimis acolo unde ii e locul. Chiar , cunoasteti vreun tigan care a fost la alegeri si a votat pe altcineva in afara de Solomon ? Sper ca Fantanarul sa ramana pentru mult timp unde este si astfel Craiova sa intre in randul oraselor civilizate.

 23. florin said:

  toata povestea asta este o diversiune creata de baselu , pana akum dc nu l au ridikat . si de dovleacu cu ochelarii ce sa zik e posibil sa fi bagat nuiaua printre gard. da sa nu il uitam pe nenea Staicu ca asta a facut cat toti la un loc magarii si ete ca nu l au mai ridicat.

 24. Pentru 17 said:

  Ce vorbesti ba? Chiar asa sa fie…sa ia solomon 5 ani de parnaie si după aia sa vezi dacă ăla ce o sa vina in locul lui o sa mai pună mana pe bani. Pai tu de ce crezi ca solomon a fost asa de vrednic, majoritatea lucrarilor sunt făcute fără cap doar sa aibe firmele lui de lucru.

 25. mine said:

  ehe flacai eu am fost singurulul care am intrebat aici de ce nu scrieti nimic despre vizitele lu aurica la psd dintre cele 2 tururi de la prezidentiale si ati tacut malc. voi credeti ca base doarme??? SI acum o intrebare logica.: vw touareg ,porche chayeene ,vila de super lux ana ipatescu ,vila leamna,penthouse full bloc nou strada infratirii,apartamen t bloc nou professional counsoulting ,minim repet minim 10 spatii comericale centrale (kfc) Intrebare : De unde atata averere pt un om corect primar la nici jumatatea celui de-al 2-lea mandat???judecati voi in timp ce traiti bine

 26. quattro said:

  Milogu ala tembel de mitititelu s-a dus si l-a denuntat pe Solomon, pe fapte adevarate sau presupuse,
  Asta e romania sa faci plangere la politie e gratis, pana iti demonstrezi nevinovatia o mananci pe puscarie ca berila.
  imi pare rau de Solomon, e singurul primar al Craiovei care n-a fost un slugoi al arabilor si al tiganilor.
  Sint sigur ca maine vine acasa

 27. lol said:

  ma scuzati, dar cu datoriile alea din banci pentru fantani ce facem ? e nasoala , frate !!! barem sa ii ia banii lu solo de iau gasit acasa si sa plateasca datoriile la banci de unde a luat bani sa faca fantani sa spele puradeii in ele ca tot nu mai are ce sa faca cu ei . si cand ii dau drumu poate sa-si ia fantanile la leamna sa se scalde in ele ca noi nu mai platim nimik . Ciao !

 28. AriaUgrenoble said:

  Oameni politici cu catuse… Este trist – societatea noastra chiar nu poate sa isi selecteze alti conducatori decat acestia. Nu este regretabil atat de mult ca ne conduc Basescu, Oprescu sau Solomon ci faptul ca adversarii lor politici sunt Geoana, Vanghelie sau Nedelescu. Trebuie sa arda poporul asta pentru a iesi la suprefata cei ce aduc cetatea dupa ei. Pana atunci, vom vedea parade ale catuselor.

 29. rat said:

  sa vina s-ai salte si pe astia DE LA RAT CRAIOVA CA SI ASTIA AU AFACERI CU PENESCU NEJUSTIFICATE SI NU I NUMAI.
  EE DA DOAMNE ZILE SA TRAIESC S-O VAD SI PE ASTA ,PE TEO,SUTRU SI NADIA CU BRATARI LA MAINI.

 30. CALIN said:

  Toata Craiova il iubeste pe acest barbugiu numit A. SOLOMON nea facut orasul de ras ar trebui sa stea si el cateva luni bune dupa grati sa vadac cum este sa suferi in tacere un periculos de om un barbugiu,si-un ALCOLIST toata lumea interlopa din craiova intra in primarie in pantaloni scurti si cu mainile-n buzunar sa vb cu D-nul SOLOMON arestatil ca merita sa stea inchis o jigodie penala sta la masa cu interlopii din craiova care au facut atatea NENOROCIRI ,,,,,,,,ce sa mai zic STRIGATOR LA CER

 31. DJEORDJE said:

  L-AU VOTAT TSARANUSHII….IAR PORTORICANUL I-A DEZAMAGIIT….

 32. Ariel said:

  Nu-i nimic solomoane, niciodata nu-i tarziu sa fi anchetat! Pentru binele public sper sa ajungi dupa gratii! Desi, atata vreme cat lingi puternicii zilei ma indoiesc de asta! Inca o fumigena aruncata de betivul national pentru camuflarea altor manareli care se fac la nivel de udrea sau berceanu! Aia rechinii importanti nu tiganuul nostru!
  Oricum chestia cu “În jurul orei 13.40, primarul Craiovei şi doi dintre anchetatori au plecat de la vila din Leamna cu un autoturism marca VW Touareg, îndreptându-se către Piteşti” e de groaza!:)) Si-si mai facuse aparitia prin zona si alt tiganus pre numele lui rodion al lui camataru! Jigodiilor!

 33. renata said:

  sa inteleg ca prietenul tau Gadar te va urma? Ati facut afaceri si cu scolile astea frumoase, tot amandoi ! Atentie madam Busoi, te baga astia 2 la zdup si pe tine. ATENTIE mare ce faci cu cladirile si comasarile, de dragul lui Gadaras de la oras !!!!

 34. adela said:

  AOLEU,CE O SA FACA PDL-ISTII DIN DOLJ?
  CINE O SA LE MAI FACA LOR FANTANI,CU CARE O SA IA OCHI LA FRAIERI?
  BAIETI,EU ZIC SA-I DATI DRUMUL DE ZIUA FEMEII.SAU DE 5 MARTIE,ZIUA DE NASTERE A LUI STALIN SI BERCEANU.

 35. mine said:

  Pacta c a scapat Sechelariu ca altfel incingeati si voi o septica, el, tu si Mayer 😉

 36. Radical said:

  Eu nu ma gandesc decat la sustinatorii lui ; cei care l-au votat si cei de pe forum. Daca pt o singura autorizatie a luat 50.000 euro, ganditi-va cate autorizatii a dat el in Craiova pe spaga. Nu stiti nimic despre el, decat ca v-a facut un centru frumos. Nimic de comentat. Este frumos ! Dar cu ce sacrificii si cheltuieli din partea noastra ? Semafoarele din dreptul PIC-ului sunt facute special pt PIC din banii nostrii. La fel si semafoarele de la Practiker si ce-o mai fi. Noi Craiovenii sustinem afaceri private ale altora din banii nostrii, contribuind la prosperitatea primarului prin spagile pe care i le facilitam prin ignoranta. *** Nu ajungi cu catuse la maini daca nu ai facut nimic. Ce ma frapeaza ca fel si fel de infractori de genul asta sunt eliberati dupa zile, luni, ani si dupa ce ies spun ca s-a facut dreptate, dar nu dau statul in judecata pentru privarea de libertate “fara motiv”. Cu ce ii santajeaza statul sa stea in banca lor ?! Cine este statul in aceasta situatie ? Ce persoana publica ?

 37. Radical said:

  Oricum, ma incearca o usurare … cel putin 29 de zile n-o sa ne dea nimeni afara din Oltenia si sa ne mute in Bulgaria. Ca asa spunea Suleamon in campanie, ca aici e mosia lui.

 38. pdl said:

  Cine urmeaxa? Va spun eu PDL: Berceanu si……………… ………….usa se va inchide cu Base, daca va mai trai pana atunci punct.

 39. de la mine said:

  Bai nea Danute … esti dus ! Citeste la nr 28 ce a facut pentru “orasul nostru” coloratul asta. Si asta din comisioanele de la fantini si parcul din tigania lui !

 40. Radical said:

  Cititi postarea nr. 28 … asta e ce se stie, cate-or mai fi ?

 41. finu lu nasu said:

  Nasule nu dispera!Toti finii matale mergem azi la biserica si ne rugam sa-ti dea astia drumu cat mai repede,ca altfel se alege prafu si de noi.

 42. cristi said:

  o vorba din popor spune ca nu e bine sa te bucuri de necazul altuia…., daca a intrat in cardasie cu cine nu trebuie…. poate vedem si spagile date de DELTA ACM …. mult noroc domn primar

 43. Nicky said:

  E nshpa daca o incurca si solomon….pacat de oras, ca se znatea pentru el…. sa fi ela altii invatatura de minte: doar pentru ei si partid!

 44. Bubu said:

  AU DREPTATE CEI CARE SPUN CA TOTUL A FOST FACUT PE BANII NOSTRI. MAI MULT DECAT ATAT, NU AVEAM NEVOIE DE ARTEZIENE PENTRU CARE PLATIM NISTE DOBANZI LA CARE NICI NU VISAM. De asemeni cel care spune ca trebuia purecata si casa din strada Ana Ipatescu pe care a cumparat-o socru-sau cu 500.000 de E cand ea era evaluata la aproape dublu. Da’ de unde a avut mosu atata banet? Si multe, multe altele. Nu a facut o m iscare fara sa ia bani acest escroc. Este a doua oara cand Base isi ia mana de pe el si sper ca ultima.

 45. ginardo said:

  bai baiete cata prostie aici lumea asta e tare proasta ii ia apararea rroamului de primar :)) asa a facut si cu ala de a killerit fata aia nevinovata sau cu acea curva de facea trafic de droguri de este arestata pprin america de sud ,deci la puscarie cu javrele astea …ce daca a facut pt craiova ca nu a facut cu banii lu masa ,,,stai sa iasa la ieveala si trebba cu centrul si fantanile si marile asfaltari ca materialele de acolo sunt de 2 banii avem un primar spagar care asta a facut de la inceput pare cate spagi a luat de la inceputul mandatului ???

 46. MINE said:

  CE SE INTAMPLA CU DOMNUL CURTEANU????????SI FOSTUL SEF AL COMISIEI DE PUNERE IN POSESIE AVOCATUL AXENTE STELIAN??CE TUNURI MARI AU TRAS..AR TREBUI SA FIE SI EI AUDIATI,AU MULTE DE SPUS SI CA SA FACEM CURATENIE DE SFINTELE SARBATORI IN CRAIOVA AR TREBUI TRECUT SI LA PREFECTURA LA DOMNUL DIRECTOR EUGEN MARINESCU CARE ASTA VARA AVEA CANCER- IL SARBATOREA CU IUBITA IN FRANTA CA SA NU FIE PRINS DE CORPUL DE CONTROL VENIT DE LA BUCURESTI………SA U ASTIA SUNT MAI PILOSI????????E CINEVA SUS CARE II IUBESTE???

 47. nemo said:

  se aplica principiul dominoului.cred ca urmeaza mititelul.prea a facut multe magarii de 10-12 ani si nimeni nu l-a deranjat.un asemenea analfabet sa faca atatea magarii si nimeni sa nu-l intrebe cum a facut averea,desi toti stiu ca a dat numai tepe .

 48. aha said:

  bai baiatule si tu faci parte din lumea aia proasta daca crezi ca vor iesi la iveala afacerile cu asfaltangii lui baselu…. invata in plm sa scrii inainte sa ii faci pe altii prosti…

 49. BERILA said:

  comantariile astea care le vad sant scrise de dujmanii lui dar sa nu uitam binele care la facut craiovei….care primar dupa revolutie a facut ce a facut solomon?eu va trimit la arad,timisoara sa vedeti in ce situatii se afla strazile deacolo,parerea mea este ca avem printre cele mai bune strazi din romania chiar daca unii nu suporta acest oras ,sa lasam fantanile si parcul din lunca jiului hai sa ne aducem aminte de rocada,de centru,de parcarile din oras…etc sincer imi pare rau de el,ASTA E PARAREA MEA,SCUZE DACA AM DERANJAT

 50. tot eu said:

  “comantariile astea care le vad sant scrise de dujmanii lui dar sa nu uitam binele care la facut craiovei….care primar dupa revolutie a facut ce a facut solomon?eu va trimit la arad,timisoara sa vedeti in ce situatii se afla strazile deacolo,parerea mea este ca avem printre cele mai bune strazi din romania chiar daca unii nu suporta acest oras ,sa lasam fantanile si parcul din lunca jiului hai sa ne aducem aminte de rocada,de centru,de parcarile din oras…etc sincer imi pare rau de el,ASTA E PARAREA MEA,SCUZE DACA AM DERANJAT ”

  De cand nu ai trecut prin Timisoara (nu Timis !) ?
  De ce sa lasam fantanile si parcul din tiganie ?
  Alea nu trebuie platite de noi ?
  PS: Daca vrei sa ti nenorocesti masina in multiubita Craiova, iti pot indica zeci de locuri in care sa te “plimbi” prin cratere de 15- 20 cm …

 51. teatru de mahala said:

  Ce teatru ieftin… Ce cancaniada… Cu asa ceva prosteste lumea, europa, multimea din romania. Astupa gura tirgului. Aloooo! regia, rog mai schimbati decorul, nu va mai crede nimeni. Gata ne-ati prostit destul, de 20 de ani in coace.

 52. Parere said:

  Vad ca multi ii plang pe umar lui Solomon… Ba ca una , ba ca alta,… Nu stiam ca in Craiova sunt atat de multi naivi, ca sa nu zic fraieri… Asta a furat ,,la doua maini” si a luat spagi inimaginabile, a facut cateva lucruri cu care a luat fata, dar in profunzime e putred de corupt !!!

 53. o said:

  sa il intrebe DNA pe NEDELESCU de unde are AUDI ala care l-a luat acum 2 ani ………………
  SURPRIZA DE LA O FIRMA CARE INCEPE
  CU G………………. …

 54. eu said:

  ne dorim sa se faca lumina si in RAT Craiova unde este tot mana lui Solomon, nu ne dau salarii la timp pentru a se lua dobanda,e taie din salarii, ne lasa fara ore, dupa ce ca avem salariu de 8-9 milioane avem 5% luati pe fiecare luna timp de 1 an plus taiat jumatate din lichidare.

 55. tu said:

  tigane ia-l si pe directorul general al RAT si pe d-na directoare care fac legea in RAT, i-ai cu tine da-le si lor meniul tau. ei nu traiesc din sal de 8 milioane si aia nu se dau la timp. Noi nu am primit nici pana acum salariile care trebuia sa-l luam de 28 febr. iei oare s-au platit bancile?

 56. ionescu said:

  Rau cu rau…mai rau fara rau. Nu aveti minte in cap, oameni din patrie de exil? Moartea regilor e bucuria nebunilor, o sa plangem si dupa asta, ca altul mai bun nu stiu, ati si uitat de Bulucea, n’est-ce pas? Halal, ce bizantini estem!!!

 57. mititelu said:

  o sa iasa solomon cand o lua craiova campionatul =))

 58. eu said:

  Gasira unde sa-l ancheteze …. la Pitesti undei orasul smecherilor si al tepelor…. Sper sa scape ca ne-a promis ca ne face si noua o fantana in cartier…. :)))))

 59. eu said:

  Offff…..Pacat de el cine ne mai face stazile dupa ninsoare k sunt numai cratere.si mai lasati-l in pace k si voi tot asa faceati daca erati la conducere…luati mita:)).

 60. sol om said:

  cica Aiurica al nostru ar avea un proiect cu o fantana misto in curte la jilava !!

 61. MINE said:

  Sa vedeti ce averi fabuloase au angajatii,subalterni i ex Curteanu sau fostii ex Tudor sau Axente…Daca le mai puteti da de urma ca sunt pe diverse nume, in familie..Daca il analizati pe Curteanu constatati ca Solomon a bagat doar un degetel…Sa fie astia mai destepti si mai cu spate tare???

 62. eu de la 28 said:

  Voi astia de il regretati pe aurica nu aveti dram de logica in voi . Oricine era in locul lui la primarie facea macar atat cat a facut el dintr-un motiv cat se poate de simplu ; ai contracte noi ;.licitatii ai de unde sa tragi cashcaval asa daca stai si nu faci nimic spargi seminte >normal ca au fost contracte cat mai mari ca valoare pentru ca si suma impartita sa fie pe masura mai ales ca banii de la UE si din credite nu sunt putini deloc.Dar cine sa gandeasca pentru voi?Aia din brestei pe care ii ia apa la cea mai mica ploaie sau cade casa pe ei ??? Nu ,ca aia sunt multimea flamanda care nu are bani nici de autobuz pana in centru sa vada fantanile .DIn pacate pentru cei din zonele preferice unde infrastructura nici macar sub pamant nu e nu s-a facut absolut nimic dar noi vdm doar fantani ,hectare de pavaje si asfalt pus de nici un an care trebuie reparat .In aceste conditii propun ca dreptul de vot sa se dea in urma unor teste de cultura ,bun simt si psihologie

 63. gix said:

  A facut cateva lucruri bune pt oras, dar daca a tradat sa plateasca, sa se invete minte toti tradatorii din tara asta!!!

 64. archangel of justice said:

  MOARA LUI DUMNEZEU MACINA INCET; CAND SE VA PRABUSI BATRANUL POM, OR SA ZBOARE TOATE PASARELELE (LA BAHAUS)

 65. da said:

  haideti sa fim optimisti… este primarul nostru… bun rau, a facut ceva pentru noi.
  eu vreau sa ies in strada sa il sustin…. cine are curaj de raspundere si este solidar sa o faca…
  trebuie sa fim umani,,,, noi cei care l-am votat

 66. gix said:

  Daca Solomon iese deseara va fi victimizat si sunt sanse mari sa iese

 67. alt eu said:

  ups….dar nu era nevoie sa ii toarne Penescu….ca din cate am inteles asta si-a notat toate mitele cum, cand si la cine le-a dat! Oricum a durat ceva pana a ajuns la nea Aurica….:)) Cat despre curatenia Craiovei…le-ar trebui celor de la DNA o gramada de bratari, dar aurite or avea?!?!

 68. bibi said:

  era si timpul sa-i puna cineva capac lui solo.Pe mine ma deranjeaza momentul.De ce acum?de ce nu atunci cand s-a savarsit fapta ?sa nu spuneti ca nu stia …. astia chiar ne i-a de prosti.Stiam noi omenii de rand care nu ne invartim in aceleasi cercuri cu ei.M-am saturat de instrumentul politic DNA .niste labe triste…. , niste incompetenti si credeti-ma ca stiu ce spun Nu am vazut niciodata niste procurori mai nepregatiti dect cei care se afla in aceasta institutie.

 69. YO said:

  SOLOMON NUME DE SFANT….HORA DE LA LEAMNA….SE PARE CA EL PLEACA DIN OLTENIA SI NU DINESCU….PUSCARIE USOARA ACESTUI MAFIOT BORDURISTSI AFACERIST….

 70. jalique said:

  vorba fratelui paunescu: chestia asta nu e pe bune, sa fim seriosi!

 71. cineva said:

  Si acum cine mai face strazile si parcarile in Valea Rosie, ca pe noi ne-au sarit de pe lista :(( ?

 72. silviu said:

  DACA A JUCAT LA @ CAPETE IN CAMPANIA ELECTORALA(A MERS SI CU PDL SI CU PSD) e bine ca si-a achitat bani inprumutati de la camatari9peste un milion de euro

 73. Gh. Mitran said:

  I-a venit randul ! Prea multe a facut! PEntru cei care l-au votat…iata rezultatul!

 74. bau said:

  intrebati-l pe NEDELESCU cata spaga a luat
  el vorbeste TALHARU un nenorocit de om
  vila la copii de unde a facut-o din salariu
  de el de ce nu se ia nimeni are spate
  si masinile de unde le are iar de la PRIMARIE SA-SI IA GANDUL NICI O DATA NU O SA MAI IA
  IN VECI PENTRU CA ESTE UN DICTATOR PE UNDE S-A DUS PE ACOLO A LUAT-O RAZNA COMUNISTUL SA SE ALEAGA PRAFUL DE NEDELESCU SI MITITELU SA-SI IA LUMANARI DE BANII CUVENITI ILEGAL ACESTI TALHARI

 75. eu said:

  REVIN SI VA SPUN CA MESAJELE CARE VIN DE LA NOI PENTRU D-NUL SOLOMON SI SPUN CEVA CORECT SUNT ELIMINATE .OARE MA INTREB CINE DECAT CEI DE LA GAZETA DE SUD ? MESAJUL MEU A FOST SI NU MAI APARE . D-NULE PRIMAR TE ASTEPTAM .VA SUNTEM ALATURI . VENITI MAI PUTERNIC PENTRU CA SUNT MULTI CARE VA MUSCA ACUM SE VAD .RUSINEEEEEEEEEEEE. CE A FACUT MITITELU PENTRU ORASUL CRAIOVA ? UN OM BUN NU ARE LOC SA FACA CEVA . CEI CARE SCRIU URAT SUNT CONVINSA CA SE MANDRESC CU ACEST ORAS DACA NU ,SUNT LIBERI VREM LINISTE .

 76. contabil la rat said:

  ALOOO… DNA -veniti la RAT Craiova sa vedeti ce averi si-au facut Teodorescu si Sutru din comisioane.Ce 50000 de euro spaga?La RAT se ia 4-500000 de euro spaga legal. Anajatii nu au primit banii dar Sutru si-a tras SUBARU de 45000 de euro.Teo si-a facut casa de 400.000 de euro in Bariera .
  Solomon e mic copil pe langa cei 2 directori cu toate ca este si el implicat in afacerea BRENDA unde au dat un tun de 1 mil de euro.
  Daca la RAT si uni lideri de sindicat iau comisioane grase pentru prostia de care dau dovada- exemplu Badea Costica ,un analfabet care de la mersul pe jos si-a tras FORD
  RUUUUUUUUUUUUS INE

 77. bau said:

  HAI SOLO DUMNEZEU CU TINE
  URA SUNTEM CU TINE PANA LA MOARTE
  CAPUL SUS FI TARE TOTUL ARE O REZOLVARE

 78. goe said:

  RAZI MITITELULE ITI VINE TIE RANDUL CAT DE CURAND SI SA ITI IEI CU TINE JAFUL DE ECHIPA CARE IL AI ,IAR SOLOMON ESTE NEVINOVAT O SA VEDETI CINE ESTE ESTE CORUPT SA IL VEDEM CUM SE DOSPESTE MITITELUL LA JILAVA EL ESTE CORUPTUL SI HOTUL ,AFARA DE LA CRAIOVA TIGAN IMPUTIT VREI SA FACI ROST DE BANI DE LA UNIVERSITATEA CRAIOVA ,AFARA CU TINE TIGANULE

 79. pix said:

  nu va bucurati de raul altora. va vine si voua randul

 80. be said:

  Uitati-va la jegul de Penescu ce mecla are,ce putregaiuri de oameni conduc tarar asta.Cred ca urmeaza si cinsilierul Rodion.

 81. Xena said:

  DNA-ul este platit tot din bani publici ca si Minist.Justitiei si al Internelor hotii se judeca tot pe banii contribuabililor SA ASTEPTAM SA AJUNGA CU CATUSE TOTI HOTII DIN PARCHETE SI TRIBUNALE ,JUDECATORII CARE AU FORMAT GRUPURI INFRACTIONALE CU FOSTI PUSCARIASI SI HOTI NOTORII .AR FI CORECT SA INTRE IN PUSCARIE SI PRESEDINTII DE TRIBUNAL SI DIN JUDECATORIA CRAIOVA CARE APARA SI LUCREAZA PENTRU ACOLITII LOR .JOS MAFIA! ORASUL ESTE FALIMENTAT DE ANI DE ZILE DE GASTI IN COMBINATIE CU “OAMENI POLITICI! DE CARTON !JUDECATORI CINSTITI FOLOSITI MOMENTUL SI SPUNETI ADEVARUL DESPRE COMPLETELE DE JUDECATA CUMPARATE DE MAFIE PE BANI CASH !

 82. zamolxe said:

  domn”primar AIURICA,banii de la reabilitarea blocurilor de la Hanul Doctorului unde sint? La guvern,la sediul matale sau la Penescu la PIC,picatura care a umplut paharul tau.Sa va fie rusine,mafiotilor,v- as impusca.

 83. OMEGA said:

  TOATA PRIMARIA E CONTAMINATA DE CORUPTIE SI MIRSAVII GROASE PINA IN DINTI – ,, OMERTA ,, – DACA NU ERAI CORUPT NU PRIMEAI FUNCTIE IN PRIMARIE . EHEEE … A VENIT ,, DERATIZAREA DNA ,, CAMATARU , MAGARU …. ETC . ……. FUG SOBOLANII IN TOATE PARTILE SA SCAPE …… NISTE MIZERABILI PUSI IN CAPUL ORASULUI CARE AU TOCAT CA HAMSTERII BANII OAMENILOR SI PINEA COPIILOR LOR . LE UREZ LA TOTI RACOARE PERMANENTA – D-ZEU AMINA DAR NU IARTA . FELICITARI BASESCU ,, L-AI DAT LA APA ,, MARINARESTE PE TUCIURIUL PDL – PREA SI O LUASE-N CAP SI NICI VOTURI NU TI-A ADUS – ASA CA NEPOATE SOLOMOANE ACUM POATE SA VINA BOT GROS DE LA CHISINAU SA-TI CINTE ,, PROHODUL ,, …………MANELEST E – LAUTARESTE . DECI MUZICA MAESTRE……….

 84. ANA said:

  FRATILOR CINE A DAT MITA SI CINE A LUAT CA PENESCU NU RECUNOASTE CA A DAT LA CINEVA MITA . CE ESTE CU O ASA NEBUNIE . ORICARE DIN NOI NE PUTEM TREZI CU UN NEBUN CARE NE PUNE CATUSE ASA CA NU-I PLACE FATA . IN CE LUME TRAIM ? A FOST LUCRAT PE BANDA SI URMARITA ORICE MISCARE ,DUS LA PITESTI NU DE O MASINA CI DE MAFIE . CURAJ D-NULE PRIMAR . JOS MAFIA DE LA CRAIOVA . PENTRU NEDELESCU NU AU AVUT CATUSE ? RUSINEEEEEEEEEEEEE

 85. asterisc said:

  Mititeii fripți pe grătar sunt buni. Unul singur este și mai bun! Aștept! Dar, taică, nu prea mă dumiresc de ce nu a fost săltat Solomon înainte sau în timpul campaniei electorale….De, întreb și eu așa…Pe de altă parte, corupt sau nu, Solomon a făcut multe pentru oraș, mult mai mult decât alți primari, cu excepția lui Romanescu. Iar mișcarea aceasta, tipic băsesciană, de a arunca peste bord pe cei de care s-a servit copios, nu face decât să întunece și să păteze imaginea Craiovei. Iar după condamnarea edilului de la Vâlcea, Oltenia va intra într-un con de umbră; cine va mai dori să facă afaceri cu unii catalogați, cu o generalizare pripită, drept corupți?

 86. Loli Popa said:

  Mie imi pare rau de el. Sa-l fi luat cu altceva, dar nu cu `turnatoria` lui Mititelu, care imi pare un jeg mai mare.
  Spre eosebire de Mititelu, de la Solo chiar e ramane ceva.

  PS Ah uitasem, si de la Mititelu ne ralane amintirea cu Craiova in B.

 87. ceao said:

  sunteti toti niste invidiosi pe averile altora….SOLOMON a facut multe pentru acest oras…SI sa va spun eu cum este:SOLOMON este un om foarte bogat inca din anii 90…A avut primul JEEP din dolj prin 92-93,casa de la LEAMNA o are de vreo 15 ani,este un om cinstit ,a facut bani din afaceri curate…ASA ca nu va mai luati de el…CA a facut din CRAIOVA un oras foarte frumos…FRUNTEA SUS DOMNULE PRIMAR

 88. ovidiu said:

  ba retarzilor mi`e rusine ca sunt oltean cate a facut boilor solomon pentru craiova? cum arata vacile dracu craiova? nu zic ca nu a furat … a furat dar a si facut … spre deosebire de precedentii lui ? nu vi se pare mai bun?> aia care decat au furat si n`au facut nimik? vai de capu vostru de olteni imputiti

 89. ovidiu said:

  ba retarzilor mi`e rusine ca sunt oltean cate a facut boilor solomon pentru craiova? cum arata vacile dracu craiova? nu zic ca nu a furat … a furat dar a si facut … spre deosebire de precedentii lui ? nu vi se pare mai bun?> aia care decat au furat si n`au facut nimik? vai de capu vostru de olteni imputiti

 90. zamolxe said:

  BAI OVIDIU DACA ZICI CA ESTI OLTEAN,AR TREBUI SA TE MAI SPELI SI TU,CA ESTI IMPUTIT,CAM MIROASE.

 91. ...... said:

  vad o gramada de retardati care zic “asa frate, incepu DNAul sa-si faca traba, bravo dna, etc.” ….. retardati, ce plm sa le ceri….

 92. mili_one said:

  eu ma gandesc la momentul in care a dat dna ul buzna in primarie cum tremurau toti ca nu stiau dupa care din ei venisera :))

 93. VREAU SI IOOOOOO said:

  200 000 Euro in casa lu Solomon la perchezitie …vreau si eu frate sa ma fac primarita sa iau banuuuuu ca de aia investesc toti in campanii.Propun sa se numeasca ROMANIA …CORUPTIA .Si romulanii ..Hominis coruptis sau coruptibilis

 94. PTR . 93 said:

  AUZI CE SPUNE ,, SARACU DON, PRIMAR A FOST LUCRAT DE MAFIA DE LA CRAIOVA ,, PAI NU TE SUPARA EL ERA PRIMARU GENERAL AL CRAIOVEI NU ERA NICI PAZNICU NICI PORTARU DE SERVICIU . EEEEE ….. MULTE DIN OPINIILE EXPRIMATE AICI ARATA CA SOLOMON PE MULTI ,, HRANEA ,, . ,, FOAE VERDE TIRIPLICU – IN CATUSE AURICU – CA GRESIT SAVEM PARDON – DON, PRIMARU SOLOMON – SA VINA MAMA OMIDA – CU FLACARA ,, VIOLETA ,, – SI SA-L SCAPE PE PRIMAR – DE BULAU SI DE DUSMANI . TETRAES DE BAHTADELO NIPOATE .

 95. andrei said:

  D.N.A. SA SE SESIZEZE SI IN CAZUL PD-L ISTULUI STEFAN STOICA FOST DIRECTOR LA DIRECTIA APELE JIU, CARE SI-A ASCUNS UN DOSAR PENAL PENTRU PLATA UNOR LUCRARI NEEFECTUATE ! PD-L ISTII NISTE HOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

 96. ptr BERILA, nr.55 said:

  comantariile astea care le vad sant scrise de dujmanii lui dar sa nu uitam binele care la facut craiovei….care primar dupa revolutie a facut ce a facut solomon?eu va trimit la arad,timisoara sa vedeti in ce situatii se afla strazile deacolo,parerea mea este ca avem printre cele mai bune strazi din romania chiar daca unii nu suporta acest oras ,sa lasam fantanile si parcul din lunca jiului hai sa ne aducem aminte de rocada,de centru,de parcarile din oras…etc sincer imi pare rau de el,ASTA E PARAREA MEA,SCUZE DACA AM DERANJAT ”

  ESTI IDIOT ,AMICE !
  ROCADA E FACUTA PE BANII B.C. JAPONEZE !!! SI NERAMBURSABILI …A INCEPUT PRIN 2001 PE HARTIE SI A FOST MANARITA LA BUCURESTI. A LUCRAT “ASTADLI ” LA EA ,CU SPAGA INDARAT ,ETC. SOLOMON NICI NU STIA PE CE LUME E ATUNCI.
  IAR FRECTIILE CU FANTANI ,CENTRU ,AU FOST FACUTE PE BANII NOSTRI SI CU PARA-NDARAT 10% DE UTI ,CRETINULE !!!
  NU DE DRAGUL ORASULUI A FACUT ZBURATOAREA CIOROITA FANTANI ,CI DE DRAGUL SPAGII !!!
  -CAT PENTRU NR. 84 ,DU-TE-N LINISTE ,CA TOT VREI -DUPA TZIGAN ,CU PAKETE…
  CE A FACUT SOLOMON PTR. CRAIOVA ?
  A INSTAURAT DOMNIA PERSONALA,A TZIGANILOR INTERLOPI ,A LUI DORU MAGARU ‘ SI A ALTOR “BAIETI DESTEPTI” …UNDE SE MAI TRAGE CU ARMA ZIUA-N AMIAZA MARE??? LA CRAIOVA !!! FACETI SILA.

 97. MAD MAXima said:

  Ar trebui sa ii multumim lui Mititelu ca ia dat in gat pe nenorocitii astia.Am scapat de un monument de coruptie de la primarie.Oamenii care ii plang de mila lui Solomon si il fac pe Mititelu turnator sunt cocalarii care l-au votat si sunt de acord cu cardasia asta la cel mai inalt nivel la furat din bani publici si incalcat de legislatie in domeniul constructiilor

 98. lions said:

  ce ziar de ****,acum este Mititelu de vina ca solomon ia spaga.la puscarie cu el si cu voi care il pupati in cur

 99. eu said:

  cineva mi a sters comentariu meu unde am scris despre mititelu ca era un hot parlit si afacerile de le facea aici e mana lu mititelu cu cat va platit pe astia de la gazeta?rusine sa va criticati primaru asa inloc sal aparati pana la procesu final sa vedeti daca cu adevarat ceea ce se spune e adevarat voi il improscati cu noroi rusineeeeee a facut craiova un oras minunat sunt mandra de ce a facut pot sa arat pe internet orasu sa vada occidentu cum a devenit .nu mai criticati atat lasati sa vedeti mai intai dovezile acuzarii dc nu intrati sal verificati pe escrocu de mititelu rusiiiiine mie rusine cu vo sper sa iasa cat de curand afara sa mai faca ceva ptr craiova

 100. MAD MAXima said:

  bai 107 tu esti orb sau retardat…ce a facut solomon in craiova?…craiova e cel mai imputit oras din sudul tarii…trebuie sa fi retardat rau sa faci comparatie cu timisoara…pai la timisoara si groapa de gunoi arata mai bine ca unele cartiere din craiova…ce drumuri?…a facut cateva sensuri giratorii cu prietenii lui constructori?…nu vezi cat de urat e orasul?…eu am lucrat in primarie da am demisionat si am reclamat la PNA niste nereguli insa dosarul e blocat de mai multa vreme!

 101. craiovean said:

  MAI MAI MAI!!!! ce imi miroase a circ. Se spune despre base ca isi macelareste aghiotantii dupa ce nu mai are nevoie de ei. N-as zice. Sunt sigur ca are grija de ei si “dupa moarte”. Pana la urma Aurica a fost un profitor si un oportunist, a trecut de la PRM la PSD si apoi la PDL doar ca sa-si apere scaunul de primar. Nu-l poti numi un pedelist inrait . Trebuie sa recunoastem ca, desi cu spaga de multe zerouri, cu crescut conturi grase pentru multi angajati ai primariei si colaboratori, Solomon a stiut sa lucreze la imaginea sa prin imaginea orasului. Pana la urma in ultimii ani Craiova si-a schimbat fata in bine, oras curat, trafic rarefiat,. S-a ocupat omul si ce-i al lui e pus de o parte.E drept ca tot pe banii nostri. Acum tare mi-e greu sa-l cred pe Base ca-si ia mainile de pe el sau doar face o tura prin tara sa arate romanilor ca se tine de cuvant si face curatenie. La cat de putred de bogat este Solomon, cate proprietati, spatii comerciale, terenuri si conturi grase are, mi-e greu sa cred ca va pati ceva semnificativ. Si-a facut televiziune proprie impreuna cu fina sa, GTV, ca sa aiba spatiu de aplauze, sa se victimizeze bine dupa acest episod si nici macar la capitolul imagine nu stiu daca va avea prea mult de suferit. Totusi poate isi pune un semn de intrebare ca nu este invincibil si poate iau atitudine si subalternii sai, spagari de meserie, gen MIULESCU, GIUBELAN, ETC, si isi vor da seama ca incompetenta si nesimtirea nu pot fi cumparate la nesfarsit si ca nimeni nu e de neinlocuit.
  Iar craiovenii la urmatoarele alegeri nu se vor mai uita doar la ce se vede facut prin oras, cu costuri de 3, 4 ori mai mari decat cele reale si vor stii sa-si voteze edilii

 102. Craiovean said:

  adevarul ca orasul craiova este plin de prostii si de aia e in situatia in care este acuma…oamenii accepta acesti lideri care isi bat joc de banii publicipentru ca sunt cumparati cu tot felul de manifestari unde licorile bahice si micii sunt la liber…ca acest om fura si dadea autorizatii ilegale se stia de mult…ca a distrus centru istoric si orasul arata ca o cloaca se putea observa…dar cat timp prostimea din craiova e de acord nu poti sa schimbi…ma bucur ca stau in Sibiu si ca am plecat din acel orash imputit,capitala jegului si a interlopilor rusinea tarii…pacat!

 103. Clujean said:

  mai craiovean…tie ti se pare ca orasul craiova este un oras curat?!…nu vreau sa stiu ce intelegi tu prin curatenie…am avut neplacerea de a lucra la un proiect acolo in urma cu cateva luni…mi s-a parut incredibil de urat si de jegos acest oras…se spune ca daca stai in mizerie pana la urma te obisnuiesti cu ea…asa e si in cazul vostru…la voi mai mult a inceput sa vi se para curat:)))

 104. MAD MAXima said:

  Il prind bine catusele!Sa speram ca dupa ce scapam de acest tigan, Craiova se va transforma din capitala jegului si a interlopilor intr-un oras european care sa inceapa sa arate ca alte resedinte de judet precum Sibiu,Cluj sau Brasov!Insa nu cred ca trebuie sa fim visatori!Oamenii din Craiova nu o sa isi schimbe mentalitatea si pretentiile prea curand.

 105. craiovean said:

  este adevarat ca in tara Craiova are o imagine foarte proasta si asta in primul rand datorita paritiilor unui Solomon, unui Mititelu, unui Nedelescu si lista pote continua mult si bine din pacate. Este o certitudine ca absolut orice autorizatie era taxata de Solomin. Chiar de curand am auzit scorul de 5000 euro pentru un loc la taxi. Mi-ar placea sa-i scuture bine de tot si odata cu ei pe cei din umbra sau de jos care traiesc cu impresia ca primarul e puternic si le tine spatele sau scaunul. Trebuie sa recunoastem ca nu doar Solomon este vinovat pentru ceea ce se intampla in Craiova. Sleahta este mare si colorata. In fata primariei sunt multe limizine scumpe nu doar a lui Solomon. Cred ca ar fi o realizare mare ca DNA si ANI sa-si faca datoria, justitia sa continue obiectiv actiunile si visul oricarui cetatean de a fi respectat si de a nu i se cheltui banii aiurea sa devina realitate. Ce pot spune decat ca am marea speranta ca daca Base nu mai candideaza poate face nitica curatenie si nu doar praf in ochi si amagiri soldate cu evadari pe usa din dos. Spor ca curatenie craiovanilor si de ce nu tuturor romanilor

 106. anonim said:

  pai va spun eu cum a fost cu casa din Ana Ipatescu.
  casa la momontul respectiv a fost evaluata la 600.000E si el a cumparato cu 440.000E
  defapt trebuia sa dea 400.000 si apartamentul din calea bucuresti dar sa razgandit si a mai pus 40.000 si a ramas si cu apartamentul si asta numai pentru ca nu a vrut sotia lui sa renunte la apartament.cred ca la momentul actual casa este evaluata undeva intre 1.000.000-1.500.000 E. iar casa are vreo 700m2 construiti sera de flori,piscina interioara,sauna,3do rmitoare,2bai+2 de servici,2 livinguri, bucatarie americana, 2 dresinguri , 2 balcoane + terasa functionala de 150m2 deasupra livingului de la parter si garaj.
  iar daca-mi aduc bine aminte casa a fost cumparata in timp ce se refacea centrul orasului de cineva din constanta DAR PENTRU SOLOMON iar pentru putin timp a locuit acolo baiatul lui Solomon .
  deci ……………….. …….

 107. craiovean said:

  datoritza jobului pe care il am umblu mult prin tara si realitarea este ca strazile si traficul din Craiova sunt de invidita. Iar pentru CLUJEAN , am vazut si eu orasele tarii. Nu ne comparam cu Sibiul si Clujul insa cel putin zonele 1 si 2 chiar sunt curate. Insa cu riscul de a ma repeta sunt de acord cu ideea ca toate astea s-au facut pe spatele nostru, cu costuri inzecite si cu imbogatirea baietilor destepti. Si sunt de acord ca Solomon si toti acolitii sa plateasca pentru huzurul din ultimii ani. Mi-e frica doar sa nu fie un circ de imagine si atat, o piesa regizata ca in multe alte cazuri, care ne face pe noi sa speram iar in spate ei sa-si vada de treburile lor

 108. DIDI said:

  Felicitari Politiei Craiovene!

  nu credeam ca au curajul sa realizeze o asa actiune!

  CRAIOVA FARA CORUPTIE, ar fi extra!

 109. craiovean said:

  cat despre averea lui Solomon nu se rezuma doar la ce apare in comentarii si presa. A fost baiat destept si mare parte din avere este impartita pe numele finilor si neamurilor sale, spatii comerciale de sute de mp fiecare in zone super ale orasului, terenuri cu valoare mare si plus sustinerea din partea clanului pe care l-a construit in zona. Acum este in centrul atentiei, din pacate sunt foarte multi ca el in tara si chiar daca mai pica dintre ei vin altii si le iau locul, asta este de fapt marea durere, ca nu reusim sa invatam din greseli

 110. BLUE_LION said:

  SARITI TOTI SI VA DATI CU PRESUPUSUL DIN SPATELE UNUI MONITOR.LA NIVEL INALT TOTI SUNT CORUPTI,TOTI IAU SPAGI SI FAC MATRAPAZLACURI.ARUNC ATI IN SOLOMON CU NOROI SI UITATI CE A FACUT EL PT ORASUL ASTA…NU VA CONVINE CA A FACUT FANTANILE MUZICALE SI PARCUL TINERETULUI DAR CENTRUL SI LUNCA SUNT PLINE DE PLIMBARETI.CE PUTEA FACE MAI MULT?IARNA ASTA CRED CA N-A FUNCTIONAT IN NICI UN ORAS DESZAPEZIREA CA IN CRAIOVA…HAIDETI SA FIM REALI SI SA NU MAI ARUNCAM CU NOROI…ORICINE AR FI ACOLO SUS AR PROCEDA LA FEL!CATI DINTRE NOI PLATESC IMPOZITE PE DREPTE,CATI DINTRE NOI NU INCEARCA SA FENTEZE LEGEA.NOI OLTENII SUNTEM NATIE A DREACU DE OAMENI…NE DAM IN CAP UNUL ALTUIA CA SA NE FURAM CACIULILE,BARFIM SI NE BATJOCORIM GRUPA MARE…SI NE MAI MIRAM CA NU MERGE ECHIPA DE FOTBAL…DE 15 ANI EU UNUL TOT SPER SA FACEM SI NOI O FIGURA FRUMOASA CU STIINTA…MEREU RECONSTRUCTII DE ECHIPA,MEREU SCANDALURI,MEREU VISE LA CUPE SI CAPIONATE…NE MERITAM SOARTA!

 111. craiovean said:

  Ce se fac unele de la RAT pe care Solomon le-a ajutat sa nu ramana fara servici. Daca acum Teodorescu le da afara .

 112. Pt 124 said:

  tudore..tu ai si nume de prostovan…asa ca nici nu puteai sa spui ceva inteligent…auzi la el..om de valoare un tigan jegos care a furat la greu cat a tinut primaritul lui….cum explica el ca au gasit aia 200 000 de euro cash acasa la el..e din salariul de primar…sau comisioanele pe la fantani,pe la trolebuz…care se folosea acum 200 de ani…in plus tiganul s-a facut si nesimtit…nu ii mai placfe in satra…sper sa il tina inchis…sa ii vad pe boii ca tine ca lacrimati…doamne cat as vrea…ca prosti “este” destui.sa va iau la catarg pe toti

 113. stresul said:

  MAD MAXima..hotaraste-te ce esti:…clujean ,craiovean…sau doar mad maxima…ca te da ip-ul de gol ca postezi cu mai multe nik-uri..si -ti raspunzi singur.ia zi-mi ura asta a ta impotriva craiovei vine din prostie? daca tu spui ca orasul nu e curat…esti rau informat sau doar dezinformezi pt ca nu stai in craiova si habar nu ai ….sau nu ai nici o treaba cu craiova.lasa-ma si cu clujul si tm…ca sunt varza rau de tot.eu calatoresc in toata tzra..si vad ce au si altii.nu te mai lauda cu tm ca nu e chiar asa…pana atunci…hotaraste-t e cine esti ca-ti apare ip-ul de vreo 7 ori cu 7 nik-uri.

 114. GARDA DE FIER said:

  Aoooooleuuuuu !!!!!!! si cine ne mai face water park in rezervatie ?

 115. stresul said:

  tudore ce faci tata?…te iei ”la tranta” cu toti angajatii eso? nu vezi ca posteaza de nebuni cu mai multe-nik-uri…si se baga singuri in seama si se autoasustin in declaratii?vezi ip-urile. sunt doar catziva angajati eso..care pt asta sunt platiti…sa posteze ,ca le ia minciunelu salariile daca nu-i place ce vede pe net.

 116. GARDA DE FIER said:

  Da base unde este , sau marlanul de solomon nu a mai cotizat ? tzaganul s-a vazut imparat :))

 117. nimenialtu said:

  in sfarsit a cazut ciurupandelu… dumnezeu nu doarme ah?? eheee cat ai furat tu la viata ta tigan imputit ce esti… si toti cei care ii luati apararea sa va duceti sa ii tineti de urat acolo unde este el acum… asa nu se mia poate trai in minciuna si furt… face o fantana arteziana si aia dupa un an sare ca toti dracii apa din ea numai sa va ia ochii… asfalteaza niste strazi pe care orice primar le-ar asfalta ca doar ia bani de la UE si isi trage si el dreptu… adevaratele probleme canalizari, strazi, maidanezi, locuri de munca unde sunt ??? acolo iti e locu tigan borat…si mai zice lumea ca suntem rasisti.. pai daca si primaru este tigan si nu se dezice de obiceiurile coloratilor atunci va meritati soarta

 118. pentru stresul said:

  Nene, las-o ca macane. Suntem primii la somaj si crima organizata dar avem fantani. Asa suntem noi oltenii, saraci si fuduli.

 119. bravo said:

  nesimtitul credea ca o sa+i mearga cat traieste ,deunde avea 200 de mii de EUR din economiile din salariu? Sa iese deacolo cand o sa spuna cat a mancat si cu fantanile din oras si parcul din Lunca se credea buricul pamantului.Isi facuse casa de vacanta a uitat de Carna MILOGUL.Afara toate c…..e din Primarie care le tinea MILOGUL S A .

 120. pt 121 said:

  cat a stat lingecur asta in strada in iarna asta sa vada cat au tremurat amarati aia si pe salarii de 7+8 mil.iel ce salariu are si a cui este aceasta firma delta care a luat banii degeaba,cu bani care ia luat aceasta firma de ani de zile ne cumparam noi utilaje

 121. Eu said:

  NICI NU MERITA SA CITESC ACESTE COMENTARII VENINOASE! IN SFIRSIT A AVUT CRAIOVA UN PRIMAR CARE A DORIT SA LASE CEVA IN URMA LUI…SI CU CE S-A ALES CU NERECUNOSTINTA CELOR SLUGARNICI…SUNT CONVINSA CA TOATE SLUGILE NEPUTINCIOASE COMENTEAZA AICI…DE CE NU VA LUATI DE BOUL DE NEDELESCU…SLUGOI IMPUTIT…ALA DIN CE A AVUT BANI DE CAMPANIE…MAJURU’D RACU…PROST SI LINGAU CA NOAPTEA…UN NEPOTENT INTELECTUAL…SOLOMO N VA RAMINE IN ISTORIA CRAIOVEI SI CA VRETI VOI SI CA NU VRETI…ESTE SINGURUL RIMAR DUPA RAHATUL ACELA CE IL NUMESCU UNII REVOLUTIE CARE A DAT ALTA FATA CRAIOVEI…INVIDIA SI NEPUTINTA UNORA L-A ADUS IN SITUATIA ASTA…NU SOLOMON ESTE SPAGARUL DIN PRIMARIE..EL PLATEASTE PROBABIL PENTRU FAPTUL CA NU A STIUT CU CINE STA LA MASA…PLATESTE PENTRU CA NU S-A LIPSIT DE CEI CE ISI SPUNEAU PRIETENI…SPER SA-I DEA DUMNEZEU SANATATATE SI LIBERTATE SPIRITUALA SA TREACA PESTE ACEST EVENIMENT IMPUTIT LA FEL CA ACEEA CARE S-E BUCURA PENTRU ASTA…SA TREACA CU BINE SI SA NU UITE CA NOI CRAIOVENII NE BUCURAM DE ORASUL NOSTRU FRUMOS!

 122. bebe said:

  cei care il critica pe solomon ar trebui sa se gandeasca de 100 de ori inainte de a o face. daca a facut fantani de ce a facut daca a pus semafor la pic nu e bine. daca nu le punea il injurati ca nu aveati pe unde sa intrati.
  ar trebui sa colindati tara in lung si-/n lat sa vedeti ce s-a facut prin alte orase si apoi sa comparati.
  daca si-a facut si pentru el, cinste lui dar a facut ceva si pentru oras.
  vorbiti despre rata somajului ca e mare. din vina cui. intrebat pe mai marii nostri de ce si-au batut joc de toate fabricile din craiova.
  cati oameni si-au pierdut locurile de munca de cand s-a inchis pic/ul. va intreb din vina lui solomon ca a luat mita de la penescu sa creeze locuri de munca.
  ar trebui sa-i fim toti alaturi si sa-l sustinem nu sa aruncam cu pietre in el.
  CURAJ DOMNULE PRIMAR NOI INCA ITI SUNTEM ALATURI SI TE SUSTINEM

 123. yo said:

  sper sa ramai acolo solomoane ai furat prea mult ,ce e drept ai si facut in orasu asta ceva da ai facut sa poti fura cat mai mult daca nu faceai nu aveai ce fura!bafta in cariera de ” fetita”

 124. craioveanul fericit said:

  se igramadira slugile primarului sa dea cu limba! LA PUSCARIE CU NEMERNICUL ASTA!

 125. micsinegru said:

  Cum nu stiti a cui este Delta??? A lui Cocos(sotul Elenei Udrea).

 126. bebe said:

  sper sa te intorci domnule primar ca daca nu te intorci se va alege praful de tot ce ai facut in toti acesti ani in craiova.
  iar pentru cei care nu-ti sunt alaturi acum as dori sa ii intreb de ce ta-au reales primar daca acum te critica.

 127. micsinegru said:

  A fost votat de Craiovita si Fata Luncii. Eu unul l-as vota pe Tepes sau pe Antonescu daca ar invia pentru ca actuala clasa politica este corupta si nu prea ai pe cine vota, indiferent de la ce partid vin candidatii. Ei nu se “bat” pentru a face ceva pentru tara, ei se bat care sa acapareze mai multa avere.

 128. craioveanul fericit said:

  Mancatorilor de rahat! La alegerile locale s-au prezentat la vot doar jumatate dintre craiovenii cu drept de vot. Dintre astia, abai jumatate l-au votat pe Solomon. Asta inseamna, mnacatorilor de rahat, ca solomon a fost ales doar de 25% dintre craiovenii cu drept de vot. NU E PRIMARUL MULT IUBIT AL ORASULUI! E DOAR UNUL CARE MERITA SA FIE CU CATUSELE LA MAINI! IN PUSCARIE CU EL! Aia de la primarie, de la Directia Juridica si Directia Economica, si aia de la Urbanism, sa va pregatiti de surprize si voi! Vi se apropie plata pt bataia de joc in care ati aruncat orasul asta!

 129. Loredana said:

  Solomon,nu uita,a venit si vremea ta!
  La puscarie !

  Forzza Stiinta! 😀

 130. war said:

  eugen marinescu directorul penal de la prefectura dolj,bagat pana in gat in afacerile lui solomon.
  eugene cine l-a invatat pe solomon cum sa matrasasca terenurile?!
  i-ai imbarligat si pe solomon si pe mititelu in afaceri cu terenuri pana i-ai facut dusmani de moarte…

 131. adi said:

  tziganul ala de mititelu, sa se duca si el la puscarie, ca orice ar fi facut solomon, nu se face asa ! Sa nu se mai intoarca la craiova, cu echipa,sa ramana acolo, la puscarie cu el, tzigan imputzit !

 132. ION said:

  pt.craioveanul fericit- poate intr-o zi te vei vedea si tu cu catusele la miini- si atunci o sa fii cu adevarat “craioveanul fericit” ca iti place sau nu PRIMARUL SOLOMON A FACUT CEVA IN ORASUL ASTA DE LA CEAUSESCU INCOACEA- A SCHIMBAT FATA COMPLECT A ORASULUI- SI ASTA O SPUNE UNUL CARE VEDE ORASUL DUPA 10 ANI. OAMENII SINT RAI SI NERECUNASCATORI- ASTIA SINT OLTENII- RUSINEA TARII-( NU TOTII) DOAR AIA CARE VORBESC DE RAU PE SOLOMON IN CLIPA DE FATA. II DORESC NOROC.DUMNEZEU SA-L AJUTE

 133. GARDA DE FIER said:

  La primarie pupincuristi ii ziceau ”toni” :))

 134. eminem said:

  o singura intrebare am/. Va place cand iesiti la plinbare prin centru ?

 135. dinu said:

  ora ce om greseste in fata si este judecat pe creselile lui da ascest om afacut multe petru orasu nostru si poate ca mai face nu sa stie sa nu ne bucurama de rau altuia petru ca toti osa fim judecati in alta viata domnu sa il ajute

 136. Anonimus said:

  In locul lui Solomon ar trebui sa fie Mititelu – se strange latul si in jurul astuia – umileste un oras intreg si ne scuipa pe toti cei ce respectam si iubim simbolul orasului – Universitatea Craiova. Pe Mititelu de ce nu-l alergati prin oras ? Sper ca vom avea atata minte sa-l linsam mai repede, altfel ne duce mai jos decat suntem ( asta chiar n-a facut nimic pentru Craiova). Cat despre Solomon, asta a si facut ceva pentru oras si din ce anunta in continuare cred ca ar fi schimbat mult in bine fata orasului. Nu-l pot intelege , avand in vedere ca era deja un om bogat de ce nu si-a pastrat capul pe umeri. Primarii interbelici cu care se compara el erau oameni bogati care faceau donatii din banii lor pentru oras, pentru scoli, biserici si vaduve de razboi; cred ca ar fi trebuit sa inteleaga cat de important era sa intre in galeria primarilor de frunte ai Craiovei (si avea toate sansele, daca realiza tot ceea ce anunta pentru ani urmatori), dar a irosit sansa asta cu seninatate, neintelegand ca averile astea nu le lua cu el la ceruri , dar respectul urbei ramanea pentru totdeauna. Cred ca mai sunt si alti spagari pe-acolo.

 137. BLUE_LION said:

  PT CRAIOVEANUL FERICIT…ZICI CA PE SOLOMON NU L-A VOTAT DECAT 25% DIN POPULATIA ORASULUI…PAI PE PRIOTEASA CINE L-A VOTAT PRESEDINTE DE CONSILIU JUDETEAN?ITI ZIC EU…L-AU VOTAT TARANII AIA PE CARE I-A CUMPARAT CU FAINA SI ULEI SI LE DADEA CATE 2 MICI SI O BERE PRIN TARGURI PE LA TARA…UITE CA NU SE TINE CONT CA PDL-UL E LA PUTERE…NU SUNT PRO-SOLOMON NEAPARAT DAR OMUL CHIAR A FACUT CEVA PENTRU ORASUL ASTA.CEILALTI CE AU FACUT?AIA CU 3 TRANDAFIRI? SI MAI AM SI EU O INTREBARE…DACA EU VORBESC CU CINEVA LA TELEFON SI LA NERVI SPUN CA MITITELU A FURAT DIN BUZUNARE…SE DUCE POLITIA SI IL ARESTEAZA PE BOOVEAN?

 138. GARDA DE FIER said:

  Ma plimb pe banii mei , daca interseaza pe cineva , centrul si parcul din rezervatie , noi locuitorii Craiovei le platim , ca ciorile din rezervatie nu stiu daca platesc impozite .

 139. pt 147 said:

  nu ne place deloc ,orasul incepe de la metro si se termina la marlorex ce a facut pe acest traseu .Cati au granit prin curte de pe spinarea noastra,din banii publici .De unde a dat prime in primarie dupa alegeri ,din banii economisiti ,de la iel deacasa.ASA II TREBUIE ,TREBUIA SA SE SATURE SI EL CANDVA

 140. boss said:

  acum nu mai cheama lautari sa+i cante la cap ca noi muream de foame si iel ne aducea lautari

 141. un om cinstit said:

  MAI FRATILOR ,SOLOMON A FACUT CEVA PENTRU CRAIOVA DAR HOTII DE COSTACHE SI CURTEANU AU FACUT NUMAI PENTRU EI.ACESTI NENOROCITI AU LUAT SPAGA CAT CUPRINDE……

 142. eu said:

  citesc si ma mir cata prostie au unii in cap si se dau cinstiti baa toti care ajung sus si eu si tu si x isi baga in buzunar ca asai lumea de saracie se ajunge aici nimeni de aici care comenteaza nui cinstit dar ganditiva cum arata craiova inainte si cum arata acum ce vroaiati sa faca bietu om mai intai toate pe rand avem o craiova de invidiat craioveni iesiti in oras aparative primaru de o astfel de calomnie adusa cei carel critica sunt dusmanii si prietenii lu mititelu carel vor cu orce fel in puscarie sasi poata eii juca afacerile si coruptia care au inceputo craioveni fiti mindri de ce a facut acest om solomon nu aruncati cu pietre ca toti suntem corupti avem in sange asa ceva pana si primaru bologniei e cercetat de coruptie dar la noi in romania iesiti oameni buni care lati votat si aveti credinta in solomon sal aparati e postu pastelui ganditiva sa faceti un bine la un om care a facut si se vede ceva ptr craiova

 143. ptr.155 said:

  PREITENE ,BAG SEAMA CA A IMPARTIT SPAGILE SI FURTISHAGURILE CU TINE,CA PREA IL PUPI IN KOOR …
  VAD CA SUNT DESTUI CU SUFLET DE SLUGA SI KURVA CARE PLANG…CHIAR VA PARE RAU ??? EU CRED CA E DOAR FATZADA ,SA DEA BINE… DACA IL IUBITZI PE CIOROI,DE CE NU MERGETZI DUPA EL ? DENUNTZATZI-VA INTRE VOI CA ATI LUAT SPAGI SI ATI FURAT BANUL PUBLIC SI VA TRANSFERA LA PITESTI …

 144. UN ALT OM CINSTIT said:

  SOLOMON A FACUT LUCRURI MARI PENTRU CRAIOVA DAR JAVRA DE COSTACHE DE LA PATRIMONIU PE CARE SOLOMON L-A TINUT IN BRATE STITI CATI BANI A LUAT DE LA CONSTRUCTORI ? VERIFICATI CINE A FACUT TOATE LUCRARILE DE LA SCOLILE SI GRADINITELE DIN CRAIOVA! VA SPUN EU! FAIMOSUL CONSTRUCTOR SEMIANALFABET COSTEL CRACIUNESCU CARE L-A UMFLAT CU BANI PE COSTACHE SPAGA DIN PRIMARIE.UNDE ESTE DNA-UL?UNDE SUNT ORGANELE IN DREPT SA FACA LUMINA SI SA SE AUTOSESIZEZE?

 145. PT 147 said:

  Eu stau in centru si ies la plimbare si … sunt sufoocat de ciment si de graniul imputit, asta ne-a dat Solomon BETOANE!!!

 146. italia said:

  dragi craioveni,astia tari in gura pt cultura voastra Solomon nu-i tigan vila care o are la Leamna este construita pe timpul cand nimeni nu stia ca el exista vorbiti de fantani dar va place sa iesiti seara pe timp de vara si sa va opriti ca milogii sa le admirati nu va este rusine???acest om a fcaut pt craiova ce na.u fost altii instare si daca a putut a ajutat si omul de rand daca i-a batut la usa sa va fie rusine pt ca,criticati persoanele fara sa stiti absolut nimic de ele Dar voi cat de cinstiti sunteti?omul acesta a fost in stare sa faca multe pt craiova dar eu va intreb voi ati fost in stare sa faceti ceva macar pt familiile voastre?multi dintre voi cu buletinu in mana nu stiti cine sunteti dar sa criticati pe altii sunteti buni Rusineeeeeeeeeeeeeee ee!lasati-l in pace pe Solomon ca voi sunteti vai de voi!

 147. eu said:

  ptr de italia bravooooooooooo asa este lasa ca va scapa solomon felicitari solomon e un om al craiovei care merita respectat

 148. eu said:

  ptr 157 retine eu nu sunt nici in tara barem in craiova sunt plecat de 5 ani dar ma mandresc cu craiova si cu cea realizat omu asta in timpul care am fost plecat cand vin in concediu ma minunez de cea facut arat mereu la lumea deafara ce parc a facut acest om e mandria mea nu mia dat spaga nu mia dat nici un leu il respect ca cetatian al acestui oras dar cei cel criticati sunteti lingai lu mititelu rusine sa va fie de ce spuneti aici citeste o lume intreaga prostiile si criticile voastre toti suntem corupti

 149. brul3a said:

  bai prostii dreaq comentati toti k nu vreti arteziene dar va duceti si va uitati ca vitelul la poarta noua la ele…prostii dreaq…daca a facut ceva pt orasul asta..nu e bun,daca nu facea nimik…tot nu era bine….retardatilor ….a facut o gramada de lucruri de care altul nici nu s-ar fi apucat…..dar romanul nostru …..tot retardat ramane ……va bucurati de raul omului …luav-ar dracu pe toti de taranii dreaq…..SOLOMON LIBER!!!!!!!!!

 150. italia said:

  sunt in italia de cativa ani ma mandresc cu craiova am aratat la multi amici de aici cum arata craiova si au ramas cu gura cascata si au dus vorba mai departe ca avem un oras facut cu gust al cui este meritul?al lui Solomon!astia de vb urat de el sigur sunteti suporterii lui Mititelu dar nu rade de necazul altuia ca poate cazi chiar u

 151. de unu@ said:

  vai de capul vostru astia de il criticati pe solomon.macar el a facut ceva pt oras si se vede chiar.si voi ati lua fraierilor daca ati fi primari dar nu va dus capul si acum stati pe net si criticati.pot spune ca avem oras frumos si asta datorita lui Solomon ca altii nu au facut nimic au furat doar.asa ca taceti dracu din gura.

 152. Pipa pacii said:

  Ce va venit,tatah…? Pai aia de la DNA,l-au invitat pe nea Aurica la ei ca sa ii ureze,intr-un cadru festiv,un sincer…”La multi ani!”.Tot pentru acelas lucru o sa-l invite si pe nea Mititelu (Curcubeu,cum imi place sa-l alint eu,combinand “chestia”care seamana cu capul lui si perspectiva de viitoar a echipei de fotbal..c.ur.cu.”b “.eu)…Tot cei de la DNA,pt ca sunt baieti buni si marinimosi,se vor ocupa de organizarea onomasticilor celor doi,iar numele”localurile” unde vor avea loc petrecerile vor fi anuntate,dupa terminarea…procese lor.Si tot baietii astia glumeti de la DNA,le-au pregatit si un cadou…o “pipa pacii” plina cu “iarba”,ca daca o fumeaza,poate se simt atat de bine de… mai cheam ceva prieteni sa le faca companie.Ce-o iesi pana la urma,ramane de vazut,asa ca eu va zic doar…O zi buna,tuturor !

 153. constant said:

  Ma intreb ce a facut piuna acum D N A ul ca Penescu este arestat de a[proape un an. A asteptatsa treaca alegerile prezideantialesa aduca voturi lu B asescu. Orcum va scapa usor ca are spatele asigurat. Astsa asa de ochii lumii cat este retinut si cercetat.Ei fac tot ce stiu ei ca puterea este a lor.

 154. vai de capu' nostru.. said:

  vai de capu’ nostru.. daca si primul cetatean al orasului nostru este cercetat… atunci ce sa mai zicem… da, si lui Naty Meir i-au dt doar 4 ani…
  sa nu ne pierdem speranzta….

 155. VREM JUSTIŢIE INDEPENDENTĂ !!!!! said:

  ESTE FOARTE SIMPLU JUSTIŢIA NU VREA SĂ MAI RĂSPUNDĂ SFORĂRIILOR POLITICE,PDL-iştii TREBUIE SĂ MULŢUMEASCĂ TOVARĂŞULUI BĂSESCU,CARE A CREZUT CĂ ESTE BURICUL PĂMÎNTULUI UITÎND CĂ ŞI PE EL ÎL VOR AŞTEPTA NIŞTE DOSARE CÎND VA ÎNCHEIA MANDATUL,ŞI AVEŢI RĂBDARE VOR URMA ŞI ALŢII DIN PDL CARE AU FURAT DIN BANUL STATULUI ŞI CRED CĂ POT SCĂPA !!!!!! LA BECI CU EI !!!!!!!!!! NU CONTESTĂ NIMENI CĂ SOLOMON ESTE UN FOARTE BUN PRIMAR,DAR TOT HOŢ TE NUMEŞTI ÎN FAŢA LEGI CÎND FURI,ŞI SLAVĂ DOMNULUI CĂ A FURAT ANGRO !!!!!!!!

 156. micutzu said:

  E primar din 2004, de atunci incoace bugetele cheltuite se aduna spre 400-500 milioane euroi, ce mare **** ramane de pe urma banilor sparti de asta si plosnitele din primarie, doua bulevarde oarecum spoite si mai ce?

 157. mihai said:

  sustinerea primarului acum la 18 in sala mare de sedinte

 158. Dan Rotariu said:

  Favorizarea infractorului

  Art. 340. – (1) Ajutorul dat unui infractor fără o înţelegere prealabilă stabilită înainte sau în timpul săvârşirii infracţiunii, pentru a îngreuna sau împiedica urmărirea penală, judecata sau executarea pedepsei ori pentru a asigura infractorului folosul sau produsul infracţiunii, se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 7 ani.
  (2) Pedeapsa aplicată favorizatorului nu poate fi mai mare decât pedeapsa prevăzută de lege pentru autor.

 159. oricine said:

  SUNTETI NISTE PROSTI TOTI CARE IL CRITICATI .ATI PLATIT VREUNUL UN BAN IN PLUS FATA DE CE PLATEATI IN MOD NORMAL?DA OARE CATI SE PLIMBA PRIN CENTRU CATI ISI SCOT COPII SAU NEPOTII IN LOCURILE FRUMOASE DE JOACA FACUTE DE SOLOMON?DE AIA SUNT BANCILE PLINE DE OAMENI IESITI LA AER LIBER.PE VREMEA LUI BULUCEA UNDE IESEATI?VA PLAC LA TOTI MANELISTII.DA AIA CATI BANI BAGA IN BUZUNARE VA GANDITI VREODATA?NU II TRAGE NIMENI LA SOCOTEALA PE EI SAU PE VRAJITOARE.O TARA DE RAHAT CINE FACE CEVA BUN AJUNGE DUPA GRATII.

 160. craiovean said:

  PENTRU TOTI CEI CE AU ACEASTA REPLICA “A facut centrul, a facut parcul a facut…….” Oameni buni, stimati concetateni, Dragilor, le-a facut cu bani din buzunarul propriu??????
  Asa este s-a ocupat de proiecte si pentru oras chiar s-a vazut. Insa de aici sa-l facem martir si om de valoare mi se pare ipocrizie si tampenie, mi se pare cretineala si limbi. Cu cat un proiect este mai mare cu atat buzunarele lor sunt mai pline. S-a uitat cineva cat de desi sunt acei stalpi ce blocheaza urcarea masinilor pe trotuare. S-a uitat cineva ca daca ar fi fost din 2 in 2 si tot nu ar fi permis masinilor sa urce. Dar normal, cu cat mai multi stalpi cu atat mai mare spaga. Asa este, drumuri facute, chiar bine din fericire, insa as vrea ca acei ce dau doar cu gura”saracul Solomon…….” sa se uite in contracte sa vada ca drumurile respective au fost facute cu costuri de 4 ori mai mari decat realitatea. Toata aprecierea pentru centrul oraqsului, pentru iluminatul de sarbatori, dar chiar trebuia sa arda luminile toata luna ianuarie? Si apoi revenim la SHPAGA. Solomon este intr-adevar shpagar de meserie, cerea shpaga si la toaleta primariei si si-a creat o retea de mici spagari din angajatii primariei, locotenenti cae se cred intangibili care seaca si mai mult veniturile craiovenilor. Vis a vis de modernizarea si izolarea blocurilor, stiti ca reprezentantul primariei, Giubelan care se ocupa de problema ajuta firmele de constructii si umfla preturile de la reabilitare. S-a dus cineva sa-ti faca aceste lucrari pe cont propriu. O sa fiti surprinsi sa vedeti ca pe programul guvernamental costurile sunt de 4,5 ori mai mari decat realitatea. Asta e durerea mare ca totul e facut tpot pe spatele nostru si sa-i plangem de mila lui Solomon o vad ca pe o prostie specifica zonei. Mentalitati de **** si te miri de ce nu evoluam

 161. ceao said:

  la RAT se fura cu cisterna motorina…vine plina se semneaza actele si pleaca tot plina…soferilor ne le da cota de motorina care le cuvine pe cursele facute si ii scot lipsa…teodorescu,s utru si amanta lui teodorescu NADIA sunt toti niste BANDITI care fura prin ACTE…piesele pt. masini sunt aduse primind comisioane foarte mari….chiar nu se sesizeaza nimeni…SA SE VERIFICE CE AM SPUS….NISTE HOTI TOTI!!!!!!!!!

 162. Dan Rotariu said:

  Da am platit in plus peste tot. La termoficare, care e in subordinea Primariei, la Apa, Canal platim din nou in plus pentru apa murdara, oprita deseori si canalizari infundate, la gunoi platim in plus, la parcare platesc in plus 40 lei de autoturism, fara sa am posibilitatea de a-mi fi rezervat un loc de parcare, stric m,asina in gropile orasului gestionat de Solomon, iar in fata blocului meu e namolul ca la Carna de unde vine acest taranus, Solomon care a dat avize de a fi spart asfaltul si niciodata nu au verificat daca a fost asfaltat la loc. Solomon nu a facut nimic, decat a luat mita, nu a pus mana pe tarnacop, nu a platit taxele la nivelul celor platite de mine, ba m-a inselat cu salariul de 4.000 euro cat l-am platit si pe care -l declara in declaratia sa de avere. Prosti sunt astia care accepta sa fie furati, sau sunt hoti daca au impartit cu Solomon. Vreau sa traiesc intr-o tara nosmrala in care Hotii sa stea in puscarie si nu sa ne injure. Am zis ca nu o sa-l atac pentru ca e doborat deja, insa indobitocitilor care apara un hot trebuie sa le-o spui pe limba lor. Hotii, infractorii stau la puscarie.

 163. Un simplu cetatean said:

  Imi pare rau, nu stiu ce afaceri a facut si nici nu ma intereseaza afacerile altora. Ce va pot spune despre OMUL Solomon, este ca are un suflet sensibil si este mare iubitor de oameni. As vrea totusi ca reprezentanti ai scolilor din Craiova sa-si aduca aminte de ajutorul primit din partea d-lui Solomon si sa nu-l denigreze. De asemenea, pensionarii acestui oras ar trebui sa nu-l denigreze. Si dumnealor stiu foarte bine de ce. Spre deosebire de multi cetateni ai acestei tari si ai acestui oras, primarul Craiovei este o persoana bine crescuta si bine educata. Sunt un simplu cetatean al Craiovei care se bucura de parcurile orasului, de florile orasului, de fantanile orasului, de fata aceasta europeana a Craiovei la care dl. primar cred ca a contribuit si dumnealui. Nu credeti? Ii multumesc de asemenea si pentru activitatile culturale pe care le-a sustinut ( nu demult, “Zilele Marin Sorescu”) .Pentru ceea ce a facut din orasul nostru, eu ii multumesc si ii dorsc tot binele din lume!

 164. ssss said:

  bai ce ne facem,nu mai avem primar……cine ne mai construieste pasarela…….raman em si fara scaldatoare……nas ooolll…..

 165. Dan Rotariu said:

  Stii ca anul asta platim taxe in plus de 20%? Stii ca de la anul o sa incepem sa platim dobanzi la creditele care le-a contractat ca sa faca parcul din Ţigănie? Pasajele le putea face in centru cu banii aia, insa a preferat sa ne fure cu parcul ala! O sa platesti tu pentru mine taxele umflate? Nu e singurul vinovat caci si consilierii dau cu votul interesat, tot pe franc! PDL e majoritar in Consiliul orasului ei fac ce vor de 1,3 ani!

 166. PTR. LINGAI said:

  MAI RETARDATZILOR,
  VOI STITI CA BUGETUL LOCAL E VANDUT LA BANCI PE 20 DE ANI DE-ACUM INAINTE ??? CE TOT BATETI CAMPII CU CENTRU ,LUNCA ,ETC.??? S-AU FACUT CU 500% PRETURI UMFLATE !!! ASTA E NORMALITATEA VOASTRA??? PE CE PLANETA TRAITI ?

 167. OLTEANU said:

  singurul om care a facut ceva pt craiova e inchis !!! PACAT k nu a mai luat cativa dupa el k nu o avea cu cine sa joace table cum sa va para rau de tiganul asta k are orasul craiova datorii cat tot ardealul ca a furat pescaria de la CARNA si si-a facut bani pt vila de la leamna si pt a avea sa dea pt a candida ca primar mai uitativa in arhive sa ii dea dumnezeu cand o iesi de acolo sa iasa cu picioarele in fata si dupa sa intre 2m sub pamant asa sa ii ajute Dumnezeu

 168. lelya said:

  eu sunt unul din cetatenii craiovei,care nu l-a votat niciodata,si nici nu am fost de acord cu multe chestii si stim cu totii ce afaceri fac primarii marilor orase,hai sa fim seriosi…..dar chiar era necesara incatusarea asta ????????si chiar asa nu prea ne covine grandomania lui,dar adoram sa ne plimbam pe la fantani seara,sa ne laudam cu ele prietenilor din alte orase…..si ceilalti primari ?primar,adica,a avut fonduri dar n-au facut o strada,si da fata de alte orase ,craiova chiar e curat,eu am trait si in bucuresti si in cluj,dar mizeria care e acolo…si strazile…..deplora bile……..asa ca stapanul e nemultumit ca n-a luat si el cascaval………… …….si ce a zis :hai sa sacrificam un fraier,sa dam un exemplu…..dar cu ceilalti baroni locali PDL cum ramane??????????Dpdv al romanului de rand as fi de acord cu aceste tactici daca s-a r proceda pt toti la fel,dar autoritatile nu au nici cea mai mica intentie de a face curatenie,ci doar periodic ne flutura pe la nas cate o “delicatesa”,si romanul ,chiar si dupa 20 de ani de la inlaturarea “indobitocirii ” in masa,a devenit si mai ….si pune botu’!Asa au zis si de blocurile lui raposatu’,ca …si ca…..,dar si la 20 de ani va inghesuiti sa le cumparati cu mari eforturi si credite cu dobanzi uriase,dar deh …………asa-i romanu…..a!si era sa uit,l-au incatusat pe primar…..le era frica ca fuge din tara sau ce?…..penibil

 169. Dan Rotariu said:

  lelya , poate te mandresti tu. Ce aratai azi prietenilor, dar maine, dar poimane. Ce fantani … fara apa le arati. e urat si trist centrul vreme de 10 luni pe an cat nu functioneaza fantanile, insa sigur nu ai simt estetic si sigur vii in centru prea rar ca sa intelegi ce se intampla. Locul infractorului e la puscarie.

 170. eu said:

  Imi e scarba de tot ce se intampla… prosti ne cred pe toti, cretinii astea de “conduc” tara. Nu l-am votat niciodata pe Solomon insa il apreciez pt multe lucruri facute chiar si daca multe dintre ele sunt cu descantec, il injur si pentru multe altele insa la ce asistam noi acum e de un penibil inimaginabil.
  Toti primarii iau comisioane in toata lumea. Oare Solomon a deranjat ca e baiat destept si poate face multe si astfel sa stranga multe comisioane?????
  Iti tin pumnii nea Solomoane si las-o mai moale cu aroganta.

 171. ROBERT said:

  a facut multe pentru Craiova, dar doar pentru centru si Craiovita-Noua. Restul orasului este vai mama,numai gropi, fara canalizare, parca ai fi la tara. Pacat ca pt dl Solomon nu toti locuitorii Craiovei sunt la fel. Cu banii pe care i-a cheltuit cu lunca ar fi rezolvt toate strazile. In rest mi s-a parut un tip OK. a facut o biserica, a organizat nunti de aur pentru batranii care poate altfel nu ar fi avut posibilitati, a organizat zilele Craiovei la care de ce sa nu recunoastem ne-am simtit toti minunat. Sper sa scape si sa reuseasca sa termine ce si-a propus pentru orasul nostru, sa faca si canalizarea, polivalenta si strazile. In rest numai de bine

 172. RRomanul patriHHotz said:

  Toti primarii iau comisioane in “toata” lumea! Care lume amice? Mai bine puneai celebra intrebare: ce bah, voi daca nu erati in locul lui nu faceati la fel?

 173. Dan Rotariu said:

  Sunati la 112 toti cei care nu sunteti de acord cu chemarea directorilor lui solomon care au fortat prin telefon ca salariatii Primariei sa vina in fata Primariei. Atentie … nu e un miting AUTORIZAT si Jandarmeria ar trebui sa imprastie multimea. Oamenii fortati sa vina abia asteapta sa se duca in treburile lornu sa sprijine pe infractorul Solomon!

 174. Dan Rotariu said:

  sunati la 112 sa anuntati acest miting neautorizat!

 175. RRomanul patriHHotz said:

  Distractiv! Pana acum il injurau toti ca-i spagar si acum ii plang de mila. Stati linistiti ca nu pateste nimic. II trebuia o lectie din asta. Degeaba ii injurati pe politcieni ca fura; nu ei sunt de vina ci voi. Adica ce daca da si el cu smanga!? E baiat bun, merita s-si umple buzunarele.

 176. war said:

  primaria sa comunice ce alti salariati mai sunt anchetati de diferite parchete!
  vacariu a devalizat banca religiilor si pune sechestru pe apartamentele craiovenilor pentru datorii de 2-3 mil de lei vechi.
  tudorache,co nform raportului curtii de conturi are o gaura in gestiune de sute de miliarde de lei vechi pe care solomon a dorit sa o acopere cu subventii de la guvern!
  miulescu a dat terenuri la toata mafia imobiliara obtinand o avere considerabila!
  nu mai platiti taxe si impozite unei primarii corupte pana in maduva oaselor!

 177. Alt Craiovean said:

  Dati pe webcam Jurnalul National..si veti vedea mitingul din fata primariei Craiove live…Confirmati-mi ,daca se vede…

 178. danut said:

  Muica, ramasaram fara primar muica……..ce ne facem???

 179. maria said:

  Se spune ca Dumnezeu te vede prin ochii animalelor! Blestemul sutelor de caini pe care ia otravit si care au murit in chinuri groaznice.

 180. DIXIT said:

  IN CONCLUZIE – DACA AFACUTCEVA IN CRAIOVA A FACUT ,, LA INTERES ,, SOLOMON , UN FEL DE SPALARE DE BANI PUBLICI . CIT DESPRE PRIMARIE E UN ,, BUBOI ,, DE MIZERIE SI AURICA E CAPUL . NO COMENT .

 181. eu said:

  Chestie de afaceri..! nu va faceti iluzii ca inceput sa functioneze justitia in Romania…totul este o reglare de conturi intre primarul fost pupincurist al basinescului in campania electorala prezidentiala, tarfei nationale blondine vopsite si intre cartile ce au cazut invers la Dolj ,cu toata campania ce a costat si primaria, din buzunarele noastre,enorm…! La prezidentiale nu a iesit ceea ce au preconizat tarfa de lux si barcagiul …! macar de s-ar alege praful de toata mizeria asta portocalie caci justitia este oricum a chiorpaliului, ca si gazetele oltene in fapt….! Jos pdl-ul,jos guvernul boc,jos curvarasia basesciana , jos cu tarfele de la putere in frunte cu udrea si popey….!!!!!!!!!!! !!!!!!!

 182. ciki said:

  oricare era in locul lui Solomon ar fi procedat la fel; dar ne place sa credem ca noi suntem cinstiti ; daca ramane la mititika e nasol caci se aude ca in locul sau vom avea o primaritza si anume pe Lelioara daca va spune ceva numele ; asta de curand s-a transferat la PDL si e lider ; iar Gavri o secondeaza ! asa ca ghici ce urmeaza ! asta ca sa vedem ca Solomon nu era asa rau ! va salut! Bafta!

 183. FORD said:

  ma imbat daca ramane-n puscarie nesimtitul

  A primit mita nesimtitul si de la Ford Romania un ford ca sa ia parcarea oamenilor de la Piata Mare, a dat-o cica degeaba pe 49 de ani… si la oamenii de la celelalte blocuri nu vrea sa inchirieze locuri de parcare ca nu se poate, ca nu mai au unde parca cei care vin la piata dar cei care stau acolo unde sa parcheze?

 184. war said:

  firma interlopului evazionist din caracal,” azalis ” ,de gpl, care sponsorizeaza si gazeta de sud si-a extins activitatea in craiova cu ” ajutorul” primarului solomon si al salariatilor de la iscir si isu dolj unde il avea sustinator pe comandantul liviu raducan!

 185. eu said:

  Bai rotariule iar dai rau in gropi…..tot ii dai cu 112 ! ce sa-ti faca astia, ca te omoara-n strada si-i doare-n c-r….! Ii imprastie politia ca dai tu telefon la 112???!Hai ce mai stai ,suna….!

 186. nnnuuuuuu said:

  io vreau sa va antreb ce-a facut BULUCEA pt craiova. va spun io nimic nimic…..sa astupe o groapa lu-a bani de paca ar fi asfaltat o strada antreaga. de ce ca fiesa avea singura firma din craiova care asfala.deci?

 187. soare said:

  s-a facut dreptate.SA IESE CAND IL VOI ELIBRA EU.CURAJ MERGI INAINTE ADRIANE,SUNTEM CU TINE.

 188. PIERDUT CAINE said:

  Am pierdut astazi, 03.03.2010 la orele 16.00 un caine mascul Tosa Inu (talie foarte mare, culoare roscata) in zona Piata Centrala, Carol I, Stefan cel Mare.
  Are 10 luni si il cheama Rocky.
  Toata familia plange dupa el. Daca stie cineva despre el ma poate suna la tel. 0766335469.
  Ofer recompensa!
  Va multumesc!

 189. olteanul said:

  Felicitari Mititelu pentru curajul de a lupta impotriva mafiei.Daca nu apareai in fotbal,nici pana astazi nu se dovedea coruptia din fotbalul romanesc.Era nevoie de cineva cu,curajul tau care sa protesteze pentru abuzurile lor,ca sa ne ridicam din mocirla in care ne aflam.Daca te considerai parte vatamata pentru arestarea arbitrilor erau inchisi încontinuare si tot ei nu apreciaza gestul tau pentru libertatea lor si dreptul de a mai profesa aceasta activitate.Datorita tie mai sunt in libertate fiindca in cazul in care te considerai parte vatamata la dovezile concludente din stenograme erau arestati dar abtinerea ta de a te considera parte vatamata probabil sub presiunea relatiilor lor ca sa nu existe contestati impotriva lor mai sunt in continuare liberi.

 190. 4546 said:

  Pana la urma nimeni nu se gandeste ca orasul asta si locuitorii sai vor avea foarte mult de suferit de pe urma acestui scandal. Cine va mai veni in acest oras sa faca vreo propunere de investitie cand va afla ca primarul orasului este in arest? Ce investitii se vor mai face anul asta in acest oras? Ce reabilitari se vor mai efectua? De ce nu a fost demarata ancheta inainte de alegerile locale din 2008, in felul asta aveam alt primar si nu ne mai complicam atat. Zona asta a tarii este si asa distrusa din punct de vedere economic, acum va fi paralizata complet. Intr-un final sper ca anchetatorii ii vor trage la raspundere penala pe toti cei implicati, adica si pe Mititelu, cel care a luat abuziv acele terenuri si multe alele.

 191. Dan Rotariu said:

  Bai, “eu”-le, eu vad ca tu dai rau prin gropi si zdruncindu-ti-se capul ai impresia ca ailalti dau prin gropi. Deci la 112 sesizati in ordine: 1. in fata Primariei e un miting neautorizat, 2. se incalca Codul Penal prin sprijinirea infractorului prin acest miting. Apoi e impotriva firii ca proletariatul sa fie fortat de sefii fideli ai infractorului Solomon sa participe, iar locurile pentru mitnig sunt orinude in alta parte decat in Centrul Craiovei, ca asa a vrut solomon si a interzis miting in centrul de parca e proprietatea lui si a acolitilor lui.

 192. eu said:

  cine face miting toti lingecur din primarie ,le este frica probabil ca o sa vina altul si pana o sa+l linga si pe acela mai dureaza HUOOOOOOOOOOO

 193. stan Claudiu said:

  Totul pentru orasul meu pentru craivenii mei si pentru mine maimult..Craioveni iesiti in strada ,ne-au pitit primarul l-am votat,ohoo si cu ce procent !?
  Suntem niste mizerii ordinare.
  Ce usor ne lasam manipulati.
  Asemene a om intr-un oras mare din Romania nu ar fi avut sorti de izbanda sau in Bucuresti ,nici gand.In Craiova se poate.Acum putem sa vedem cine suntem.
  Oameni buni cascati ochi dar mare de tot.
  dar ce sa mai zic noi suntem O–ni.
  Mi se face greata.
  Basescu a avut un sprijin mare in acest infractor.

 194. Vodafone si Orange said:

  Dl. Solomon avea abonament la o companie cu rosu ; a aparut o oferta mai buna de la cea portocalie ! Dar la marea oferta de anul trecut abonatul nu era sigur daca sa renunte sau nu la contractul cu operatprul rosu . . .Si atunci a luat numar portocaliu pe cartela ! Perioada activa a expirat , nu a reincarcat contul si se afla in perioada de gratie . . . ;)) Asa ca a pierdut si punctele si nici telefon nou nu poate sa-si mai ia . Dupa reincarcarea cartelei totul va fi OK ! Adica va putea sa si sune . . . ; )))

 195. Tara hotilor. said:

  DNA de ce nu face si unele investigatii in legatura cu escrocii care au vandut actiunile detinute de mii de persoane la SC Electroputere Craiova, actiuni furate pe calculator din baza de date si vandute fara acordul proprietarilor.Dar cum au fost vandute si prin ce metode daca certificatele de actionar se afla si in prezent la adevaratii proprietari ?

 196. antoine said:

  Ar trebui sa-si calculeze cota de..popularitate citind comentariile..Ce a facut pentru Craiva faceu si altii, mai ginditi-va citi bani a avut pe muna pentru imbunatatiri si lucrari de infrastructura si cam cit a facut.. cu banii primiti.

 197. Ionescu A said:

  Imi place Domnilor comentatori ca sunteti de partea lui Nedelescu si a lumii interlope care fac orice numai sa detina puterea in acest oras .Uitati-va in spate si vedeti prin anii 94-97 ce facea Nedelescu ,cu ajutorul cui a ajuns viceprimar .Pina vom reusi sa digeram realitatea noi romanii va curge multa apa pe Jiu si cu pareree de rau spun ca ne meritam soarta pe care o avem .Sa traiti dupa cum ginditi si poate mai apucati sa va si desteptati .

 198. dr. GOGA said:

  PE DR. GOGA ATI HULIT-O IN DRACI …CA MEDIC ,CU UN SALARIU DE MIZERIE ,NU AVEA DREPTUL SA IA SPAGA …. SOLOMON ARE !!!
  CU CE CANTAR IMPARTITI VOI DREPTATEA ???
  A ,STIU ,AU ACEEIASI CARTE …

 199. pentru primar said:

  Va fi rau, ce sa mai discutam… proiectul pentru centrul istoric clar ca nu se va mai finaliza, intrati pe net sa vedeti ce super era, pasajele, canalul care era acum inceput, spalatoriile sunt desfintate si se voia inceperea bulevardului, parcul cu stranduri din lunca, etc, NIMENI NU O SA SE MAI INPLICE sa faca ceva. Referitor la Solomon, nu o sa mai avem niciodata un Primar care sa faca macar pe jumate din ce a facut Solomon. MITINGUL e foarte intemeiat si se va organiza in fiecare seara la ora 18 la Prefectura si sa vedem daca in seara viitoare cei care l-au votat pe Primar vor avea bunul simt sa iasa si sa-si arate devotamentul si sa nu mai stea in fata televizorului. DECI, HAI CU TOTII IN FATA PREFECTURII SI SA FIM ALATURI DE PRIMAR PENTRU CA NU MERITA NEDREPTATEA CARE I S-A FACUT. Unde sunteti acum? Hai la greu , si sa vina si cei care au apelat la Primar in audienta cu diverse probleme sociale si pe toti i-a ascultat si pe majoritatea i-a si rezolvat. JOI SEARA IN FATA PREFECTURII !!! SOLOMON ACASA, AICI E LOCUL TAU, IN CRAIOVA. ESTI SI VEI RAMANE CEL MAI MARE PRIMAR AL CRAIOVEI.

 200. the_ghost said:

  Bai frate , eu nu prea ii suport pe astia de la pdl dar Solomon chiar a facut treaba in orasul asta al nostru. Eu cred ca nu merita asa ceva cit de mult l-ar fi suparat pe Basescu sau pe Berceanu. Treaba cu Mititelu si cu Penescu e stropeala pe fata. Si hai sa fim sinceri….. eu cred ca intr-o functie de conducere spaga e inevitabila. Alti doar ia spaga si nici nu se vede nimic in urma lor.

 201. ginardo said:

  sa ma c.a.c pe mortii lor de prostiiii aia de au fost astazi in piata sa-l sustina pe hotul de solomon URAAAAAA!!!! am scapat de tiganu spagar eu am spus de mult ca toate afacerile pe care le-a facut a luat la ele spaga si centrul si ultima investitie rocada Decebal si toate lucrarile atribuite firmei DELTA ACM firma unor pdl-isti :)) si inca ceva si-a pierdut sustinerea pdl-ului pt ca solomones tziganes vrea o spaga mai mare pt lucrearile pasajelor si nu a mai dat asta celor de la DELTA UDRINA deci la puscarie cu el !!!!!:)))) hahahaaha

 202. DNA said:

  În perioada februarie 2006 – noiembrie 2006, inculpatul Solomon Antonie a primit suma totală de 50.000 euro de la un acţionar principal al S.C. PIC S.A, pentru a-şi îndeplini în mod necorespunzător atribuţiile de serviciu legate de exercitarea funcţiei de primar al municipiului Craiova şi de preşedinte al Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale a municipiului Craiova.
  Concret, în cursul lunilor februarie – martie 2006, primarul municipiului Craiova Solomon Antonie a primit cu titlu de mită suma de 40.000 euro (în mai multe tranşe) pentru a emite, cu încălcarea normelor legale, autorizaţia de construcţie pentru hypermarket-ul PIC Craiova. Documentul, completat cu menţiuni nereale, a fost semnat de primarul Solomon Antonie la data de 16 martie 2006, în aceeaşi zi în care S.C. PIC S.A Piteşti a depus cererea prin care a solicitat această autorizaţie. Anterior, cererea de autorizaţie fusese respinsă de funcţionari din cadrul Primăriei Craiova, întrucât exista un litigiu pe rolul instanţelor judecătoreşti.
  De asemenea, la data de 9 noiembrie 2006, Solomon Antonie a primit de la un acţionar principal al S.C. PIC S.A. Piteşti suma de 10.000 euro, pentru ca, în calitate de preşedinte al Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale a municipiului Craiova să înlesnească aprobarea unei cereri privind asigurarea transportului public până în zona unde era amplasat Hypermarket PIC Craiova.

  Inculpat ului s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data 2 martie 2010, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 3 martie 2010, Tribunalul Argeş a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

  La instrumentarea acestui dosar, procurorii anticorupţie colaborează cu ofiţeri din cadrul M.A.I. – Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă.

 203. molahu omar said:

  te-ai saturat de biruri impovaratoare,te-ai saturat de asuprirea tradatorilor de tara care au scos tara la mezat si au vandut-o strainilor? te-ai saturat de conducatori lasi si corupti care te-au facut sclavi in tara ta? acum ai posibilitatea sa-i judeci ! alatura-te si tu miscarii de rezistenta. http:/miscareaderezi stentasfvasilecelmar e.blogspot.com/ miscare crestina antimasonica.

 204. eu said:

  mama lor de hotii,la zid cu totii inpuscati fara mila

 205. nucotneaza said:

  @222 (eu): esti incult. ai 4, ia loc in banca.

 206. Ku Klux Klan said:

  Miting pro-solomon? Ce trist… Unde sunt autoproclamatii ultrasi ai STIINTEI, ECHIPA DIN INIMILE NOASTRE, de care acest bulibasa infractor (scuzati pleonasmul!) si-a batut joc de cand e primar??? Unde este sprijinul suporterilor olteni pentru CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI??? Ei de ce nu ies niciodata in strada si nici pe stadion nu vin??? Rusine, craioveni! Sunt un oltean din Constanta si acum sunt convins ca Mititelu a facut bine sa mute echipa din orasul care a nascut-o, dar care acum, iata, se dovedeste nedemn de ea. Ajung sa cred ca Mititelu este printre putinii olteni adevarati si nepenali din capitala Olteniei. Ce trist…

 207. nucotneaza said:

  Ku Klux Klan esti la fel de imbecil ca si ideologia in care presupun ca tu crezi. Mititelu’ “oltean adevarat si nepenal”? Esti prost d’abinelea. Si apropo, Solomon e mai alb decat o sa fie branza lui Mititelu vreodata! Cine-i cunoaste familia stie despre ce vorbesc. Ca are tenul mai inchis, asta e altceva.

 208. nicusor said:

  O PROPUN PE TOVARASA MIULESCU SA TINA LOCUL LUI AURICA PANA SE INTOARCE! DINSA POATE CONTINUA CU SUCCES MUNCA LA PRIMARIE,CU CONDITIA SA-I DEA SI LUI PARTEA CIND VINE DIN DEPLASARE.

 209. dcs said:

  madam miulescu e mai mafioata decat solomon.
  toate spagile prin mana iei trec si apoi imparte cu primaru.
  asta sigur are 500.000 de euro la saltea

 210. ssss said:

  de cand citesc gds nu am vazut atatea comentarii la un articol…..hai baieti nu va opriti….trebuie sa ajungem la 300

 211. Mihai said:

  Stati linistiti psd-istilor!Cat timp Solomon va candida nimeni nu o sa reuseasca sa-l dea la o parte!Mititelienii de mai sus sa suga phula sa nu se bucure ca urmeaza si seful lor!LIBERTATE PENTRU SOLOMON!

 212. Elena said:

  Solomon nevinovat
  ce a facut el pentru Craiiova nu a facut nimeni
  pe cine trebuie sa aresteze nu aresteaza,asa e in romania!!!!!!!!!!
  E singurul care iubeste tara si orasul in care sta si merita sa fie primar si cetatean,lupta si reuseste tot ceea ce vrea.
  SUS SOLOMON!!!!!!
  CRAIO VA=SOLOMON!

 213. Sabina said:

  Cine a vrut sa-i faca bucata lui Solomon n-a glumit; altfel nu l-ar fi urcat in duba blindata ca pe un criminal sau violator si nici nu l-ar fi arestat 29 de zile, de parca ar fi vreun mare pericol social. Mda…, ce sa spun… nu mai aveau altceva de lucru multpreadistinsii domni procurori de la DNA si s-au gandit ei de ce sa piarda vremea degeaba, cand ei sunt platiti sa se dedice totalmente problemelor arzatoare ale poporului roman!!!??? Hei, Doamne, Doamne…

 214. cristi said:

  Acestia sunt oamenii pe care i-am votat timp 20de ani.Ei au creat legile si democratia dupa care acum sunt judecati……….

 215. GARDA DE FIER said:

  Am vazut mai adineaori la tv , un meeting in fata primariei , sa imi fie iertat , dar numai fete de plosnite de primarie , toti numai care au inters sa-l sustina , ca de nu pa . Da jigodia aia de camataru ce cauta acolo ? Tot la tv , am mai vazut pe curva de udrea, a sarit ca arsa cand a fost acuzata ca are legatura cu ”delta acm” , si cu solomon , ce parere aveti ?

 216. GRS said:

  LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA!!!LA MULTI ANI aurica!!!!! MERITI ASTA

 217. Pentru 231 said:

  Ce dacă a făcut, asta e treaba primarului sa facă, de asta l-a votat lumea. Sa îşi ia fantanile si sa se ducă dracu’ de porc ordinar.

 218. tot craioveanu said:

  nu mai scriu nimic! e plina tara de prosti, asta e crudul adevar si pentru prosti platesc si ceilalti. Solomoane, te asteptam sa te intorci la primarie si sa-ti continui nelinistit activitatea ce te multumeste cel mai mult -baga shpaga in buzunar

 219. cetateanul said:

  populatia craiovei este intre 350.000-400.000 locuitori. cate persoane nemultumite de decizia DNA ati vazut in centrul craiovei la demonstartii. am sa va raspund tot eu: maxim 10 curiosi, restul erau angajatiii pe pile ai dansului (care la munca nu fac nimic si sunt delegati altii sa le faca treaba), subalterni si alte persoane care papa si ei frimiturlel de la ” ospatul” sefului cel mare din primarie, cateva rude, cativa bisnitari autohtoni si alte persoane care sunt “unse” cu fel de fel de… sa nu uitam de jumatatea pesedista a solomonului( ca doar acolo s-a nascut ca politician) sa nu uitam de bogatasul si afaceristul solomon , de nasul solomon … poi si la o nunta se prezinta mai multe persoane decat in fata Primariei Craiova. R Camataru necajit… lipsesc si sponsorii camatari Fulguta , Walter , Lotreanu… piesa de rezistenta Nicoleta Miulescu… Nu va mira ca nu erau batrani , pensionari, alti tineri , ci doar cei” trimisi”.. De ce se incearca intimidarea organelor de cercetare penala, care si asa ca sa nu rasufle au pregatit din afara operatiunea cu calm, tact, profesionalism. Daca este nevinovat de ce isi face lumea probleme?
  Toti suntem egali in fata Legii !!! Indiferent de varsta, functie , bani , culoare politica, ocupatie sau studii. Era spagar mare inca de pe vremea cand jongla la Metalo-chimice, apoi ca viceprimar, acuma dezmatul. Craiova este indatorata pana peste cap, din cauza furturilor si spagilor. Lucrari facute preferential si de cea mai proasta calitate.Cate persoane cu peste 10 spatii comerciale si terenuri in zona cenrala cunoasteti si care sa le fi facut asa de repede singuri, din salarii.Banii gheata gasiti acasa o sa-i justifice repede ca fiind de la cativa prieteni bogati care or sa zica ca i-au lasat spre pastrare sau imprumut? Nici macar cei de la partidul sau nu-l sprijina ca stiu si ei despre ce este vorba. Aspectul cu suma aceasta este un “fleac”. JUSTITIA SA-SI FACA TREABA !!!

 220. george said:

  dl primar Antonie Solomon este cel mai bun primar pe care la avut Craiova el a facut tot ce e bun in acest oras nu vedeti CRAOVA ESTE SOLOMON PARCA ORASUL ESTE GOL DECAND A PLECAT! SOLOMON CEL MAI BUN PRIMAR

 221. daniel said:

  BRAVOO !!!tipic romanesc , CUM DA OMU DE NECAZ CUM SAR SACALII LA GATUL LUI fac pariu k jumatate din cei care au postat aici l-au votat pe nea AURICA !!!
  NU zice nimeni k primarul nostru a fost cel mai corect om din ROMANIA dar uitati-va cat de mult s-a schimbat orasul in ultimii 2-3 ani!!!!
  uitati-va in alte orase unde nu s-a miscat aproape nimic.
  ati uitat de: ZILELE CRAIOVEI , PARCUL DIN LUNCA , SI MULTE ALTE LUCRURI BUNE REALIZATE IN CRAIOVA!!!
  NU AM VORBIT IN VIATA MEA CU SOLOMON DAR nu m-as incumeta sa condamn un OM CARE A FACUT MULTE LUCRURI BUNE IN CRAIOVA!!!

 222. idealul : said:

  ideal ar fi sa intre ca fetele de la capalna si sa urmeze asa: doru magaru, mititelu, dinel staicu si nu in ultimul rand b’rc’anu!

 223. alb.albastru said:

  MITITELU esti o mizerie !
  speram sa tzi se faca cadou o pereche frumoasa de bratzari argintii !

 224. unu din craiova said:

  aveti dreptate….primaru e un maaare hot care nu a facut nimic pt orasul asta,deaia toata lumea sta pe centru’ la fantanile alea nashpa,cand a fost dechiderea parcului din lunca circulatia a fost oprita ca a venit aproape toata craiova acolo,in craiovita nu s-a facut nimik,in celelate cartiere nu s-a asfaltat nu s-au facut parcari pe unde a fost posibil,oricum nu uitati ca suntem un neam de ciobani,deasta suntem unde suntem,stim doar sa comentam si sa nu ne convina nimik….. oricum fac pariu ca toti ati furat,ati dat tepe si ati trage oricand pt voi…..da asta nu se pune……..

 225. alb.albastru said:

  cum a zis si becali
  MITITELU TREBUIA SA FIE SIFONAR ?
  ca nu suporta sifoanele

 226. pt 246 said:

  cd spui unul din craiova…vrei sa spui un prost din cv sau un tigan din cv?una din 2 treb sa fie…sper ca tiganul caldarar sa ia ceva ani buni de inchisoare…sa viseze numai cum este sa aiba 200 000 de euro in casa…..astia daca ii cauti ii gasesti prin spagi si contracte…si multi bani deturnati de la boii gen 246 si 247…si alti retardati grav ca ei.sper sa moara tiganul in puscarie……acolo unde le este locul tiganilor…la intuneric

 227. PT 251 said:

  DACA PLANGETI ASA TARE DE TZIGAN…DE CE NU VA DUCETI LA EL…SA II TINETI DE URAT…MACAR VREO 50 DE ANI…!!?

 228. craiovean said:

  cine ii plange de mila lui Aurica. Cei care ori sunt prosti si orbi sau cei care stiu ca pe langa el vor mai cadea si alte capete. De ce nu intelege lumea ca ce s-a facut pentru Craiova nu s-a facut cu banii lui Solomon ci cu ai nostri, cu costuri umflate la nesimtire. Cu cat au fost proiecte mai mari cu atat desteptii s-au imbogatit mai mult. Idiotii astia care il plang au idee cate spatii comerciale are, cate proprietati de diverse forme. Se spune prin presa despre Caiova ca e oras PD-List. HMMMMM, la procente nu s-a vazut acest lucru, doar ca avem un primar oportunist, care in campanie s-a dat in stamba. Si-a facut o imagine de om sensibil, in realitate este o hiena, un megaloman avid dupa putere si shpaga

 229. craiovean said:

  Cu parere de rau constat ca traim intr-o tara a manipularii. Aseara am dat special ture in centrul orasului sa vad ce se intampla. Si am vazut mana de oameni adusi cu diferite mijloace care strigau morti de foame numele primarului. Curios faptul ca la 19.30 nu mai era nimeni la prefectura si totusi la televizor se arata IN DIRECT multime mare in Piata Prefecturii, binenteles filmat istet sa para o multime mare. Am comentat apoi cu cativa prieteni care urmarisera doar la TV evenimentul si imi spuneau ca acolo s-a vazut cu totul altfel. Imi mentin afirmatiile fara a vrea sa jignesc pe nimeni. SUNTEM NISTE PROSTI CARE CASCAM OCHII LA TOTI HOTII SI MANIPULATORII. PANA NU VOM DESCHIDE BINE OCHII ASA NE VOM CHINUI. Sa fim slugi

 230. cetateanul said:

  O PROPUN PE TOVARASA MIULESCU SA TINA LOCUL LUI AURICA PANA SE INTOARCE! DINSA POATE CONTINUA CU SUCCES MUNCA LA PRIMARIE,CU CONDITIA SA-I DEA SI LUI PARTEA CIND VINE DIN DEPLASARE.
  2010-03-03, 21:33:56 (adresa: 82.77.168.*)
  de X:

  Semnalează nereguli » UN HOŢ MAI PUŢIN !!!!!!!!
  2010-03-03, 21:50:59 (adresa: 79.117.217.*)
  de dcs:

  Semnalează nereguli » madam miulescu e mai mafioata decat solomon. toate spagile prin mana iei trec si apoi imparte cu primaru. asta sigur are 500.000 de euro la saltea
  2010-03-03, 21:51:32 (adresa: 80.97.242.*)
  de ssss:

  Semnalează nereguli » de cand citesc gds nu am vazut atatea comentarii la un articol…..hai baieti nu va opriti….trebuie sa ajungem la 300

  populatia craiovei este intre 350.000-400.000 locuitori. cate persoane nemultumite de decizia DNA ati vazut in centrul craiovei la demonstartii. am sa va raspund tot eu: maxim 10 curiosi, restul erau angajatiii pe pile ai dansului (care la munca nu fac nimic si sunt delegati altii sa le faca treaba), subalterni si alte persoane care papa si ei frimiturlel de la ” ospatul” sefului cel mare din primarie, cateva rude, cativa bisnitari autohtoni si alte persoane care sunt “unse” cu fel de fel de… sa nu uitam de jumatatea pesedista a solomonului( ca doar acolo s-a nascut ca politician) sa nu uitam de bogatasul si afaceristul solomon , de nasul solomon … poi si la o nunta se prezinta mai multe persoane decat in fata Primariei Craiova. R Camataru necajit… lipsesc si sponsorii camatari Fulguta , Walter , Lotreanu… piesa de rezistenta Nicoleta Miulescu… Nu va mira ca nu erau batrani , pensionari, alti tineri , ci doar cei” trimisi”.. De ce se incearca intimidarea organelor de cercetare penala, care si asa ca sa nu rasufle au pregatit din afara operatiunea cu calm, tact, profesionalism. Daca este nevinovat de ce isi face lumea probleme? Toti suntem egali in fata Legii !!! Indiferent de varsta, functie , bani , culoare politica, ocupatie sau studii. Era spagar mare inca de pe vremea cand jongla la Metalo-chimice, apoi ca viceprimar, acuma dezmatul. Craiova este indatorata pana peste cap, din cauza furturilor si spagilor. Lucrari facute preferential si de cea mai proasta calitate.Cate persoane cu peste 10 spatii comerciale si terenuri in zona cenrala cunoasteti si care sa le fi facut asa de repede singuri, din salarii.Banii gheata gasiti acasa o sa-i justifice repede ca fiind de la cativa prieteni bogati care or sa zica ca i-au lasat spre pastrare sau imprumut? Nici macar cei de la partidul sau nu-l sprijina ca stiu si ei despre ce este vorba. Aspectul cu suma aceasta este un “fleac”. JUSTITIA SA-SI FACA TREABA !!! pe cititorii nevinovati de ce nu-i ia DNA ul ? Nu-l mai plangeti ca daca este nevinovat revine si face alti bani.Lumea moare de foame si el din milionul de euro tine in casa doar 200.000 euro gheta !!! Fantanile l-au ajutat sa creasca valoarea spatiilor centrale pe care le are si implicita si chiria.Datoriile uriase la banci ale Pmc

 231. Mihai Craciun said:

  Eu nu stiu cum ajung interlopii astia primari in orase cu sute de mii de locuitori. Pacat de oameni si de nazuintele lor intr-o viata mai buna. Eu nu stiu exact ce s-a intamplat cu Solomon dar daca este adevarat ca a primit spaga de la PIC prin contul de card este de departe CEL MAI PROSTANAC INTERLOP DIN ROMANIA ! ! !

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 3 martie 2010

Actualitate

» Fotbal: România – Israel 0-2, într-un amical jucat la Timişoara
» Paşi în adopţie
» Solomon, încătuşat
» Craiova: Cine moşeşte asfaltul?
» Gorj: Dispărut, găsit de poliţişti într-o râpă
» Craiova: Un pieton a accidentat maşina unui comisar
» Principiile de funcţionare în cadrul Electra, în discuţie
» Doljenii nu se înghesuie la sprijinul pe suprafaţă
» Românul căutat pentru uciderea unei stewardese s-a predat în Suedia
» Craiova: Marş al tăcerii pentru susţinerea lui Antonie Solomon
» Olt: Le-au băgat canalizare şi le-au lăsat strada de izbelişte
» Gorj: Autospeciala pentru Rânca se lasă aşteptată
» Falimentul nu a diminuat salariile directorilor de mină

Local

» Cadavru găsit în Dunăre după un an
» Scurte ştiri
» Loganul de poliţie şi linia continuă
» Şi-a omorât cu sânge rece soţia
» Strada noastră unde e?
» Bursierii şcolari, la mâna consiliilor locale
» Bătălie pe trei munţi din Vâlcea

Dolj

» Copilul soţilor Şolea, în plasament la rude

Sport

» Găzarii au remizat cu Prometeu
» Pandurii, condamnaţi să învingă
» Filipovici, antrenor la Ceahlăul
» Nu trageţi numai în jucători!
» Hamilton se teme de „Căluţul cabrat“
» Ciovică „trage“ la Europene
» Energia înfruntă CSM Bucureşti
» Ciobănică şi Doană, campioni
» Tyrone Mitchell revine în Bănie
» Bölöni ar putea fi trimis la închisoare
» Florescu are gânduri mari la naţională
» Tricolorii, la prima reprezentaţie din 2010

Bani & Afaceri

» Apele nu au mai înaintat la Gârcov
» Case pentru specialiştii de la ţară
» 835 de hectare de teren, inundate în Dolj
» Angajatorii care şi-au trimis salariaţii în şomaj tehnic vor fi controlaţi
» Liber la TVA!
» ADS l-a lăsat pe Dinescu fără pământuri în Dolj

Magazin

» Melci cu nucă şi zahăr caramelizat
» Pisica Bengal, un animal de companie deosebit
» Dormitorul – loc de refacere, relaxare şi răsfăţ
» Horoscop
» Viaţă de manechin
» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!

Top