12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeoană, hipnotizat de flacăra violet

Geoană, hipnotizat de flacăra violet

Acuzaţiile calificate drept „bizare“ ale perdantului alegerilor prezidenţiale din România, Mircea Geoană, şi ale soţiei sale, Mihaela, au făcut în numai câteva ore înconjurul Americii, după ce o ştire AP a fost preluată de peste 130 de publicaţii şi portaluri de internet.

Printre cele peste 130 de publicaţii şi portaluri care preiau ştirea Associated Press (AP) se numără Forbes, Canadian Press, Boston Globe, Boston Herald, Orlando Sentinel, The News Tribune, Miami Herald, San Jose Mercury News, Sun Sentinel, The Huffington Post, Minneapolis Star Tribune, Seattle Post Intelligencer, Baltimore Sun sau The Washington Post.
Majoritatea publicaţiilor păstrează titlul original al ştirii AP, „Perdantul alegerilor prezidenţiale din România susţine că a fost atacat cu energie negativă“, şi insistă pe ideea că „cea mai recentă acuzaţie bizară care a apărut în legătură cu alegerile prezidenţiale din România este cea lansată de perdant şi de soţia sa, care susţin că au fost ţinta unor atacuri cu energie negativă din partea unor ajutoare ale lui Traian Băsescu, în timpul dezbaterii finale“.
„Fostul ministru de externe Mircea Geoană, care a pierdut al doilea tur de scrutin din 6 decembrie, susţine că Băsescu a ordonat atacurile împotriva sa“, se mai arată în material. Totodată, este citat preşedintele PSD, care spune că oameni responsabili de „acest domeniu“ se aflau în dreapta camerelor de luat vederi la ultima dezbatere prezidenţială, că el i-a văzut şi că ştie cine sunt. „Geoană a avut unele momente proaste în unele părţi ale dezbaterii“, scrie AP.
La rândul său, este citată şi soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, care spune că soţul ei „a fost atacat puternic, nu se putea concentra“.
Fostul preşedinte Ion Iliescu a respins astfel de acuzaţii, spunând că asemenea subiecte sunt pentru „oameni naivi şi needucaţi“, precizează AP, al cărui material se bazează pe relatările presei din România .
AP aminteşte şi de faptul că Viorel Hrebenciuc a susţinut în prealabil că a existat o conspiraţie a „flăcării violete“ în timpul campaniei. El a spus că Băsescu s-a îmbrăcat în mov pentru a-şi creşte şansele de victorie. Întrebat despre acest lucru, Băsescu a glumit şi a spus că „a fost culoarea anului“ în 2009.

Ce este „Flacăra Violetă“?

„Flacăra Violetă este un cuvânt ce apare în vechile texte egiptene sacre sub numele de Saqqara (sau Sakara – în traducere Focul Sacru), ce a fost folosit în antichitate în interiorul Şcolii Misterelor. Flacăra Violetă reprezintă esenţa uneia dintre cele şapte mari raze de vindecare. La fel cum lumina soarelui trece printr-o prismă refractându-se în cele şapte culori ale curcubeului şi lumina spirituală se manifestă sub forma a şapte raze fiecare având culoarea, frecvenţa şi calitatea Conştiinţei Hristice. Raza violetă este cunoscută sub numele de «a şaptea rază», iar atunci când o invocaţi, ea va coborî în inima dumneavoastră, unde va forma Calităţile Hristice ale compasiunii, iertării, dreptăţii, libertăţii, dar şi transmutării“, potrivit www.reiju.org.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

60 COMENTARII