12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Braconaj şi deţinere ilegală de arme şi muniţie

Dolj: Braconaj şi deţinere ilegală de arme şi muniţie

Poliţişti din cadrul Biroului AESP Dolj au efectuat astăzi o percheziţie la domiciliul lui Dragoş E., de 54 de ani, din comuna Castranova, judeţul Dolj, unde au găsit o armă de vânătoare cu alice, calibru 12 mm, 42 cartuşe de vânătoare cu alice de acelaşi calibru şi 2 cartuşe de vânătoare cu alice de calibru 16, toate deţinute ilegal.
La domiciliul acestuia au mai fost găsite cadavrele a 3 iepuri de câmp şi două piei de iepure, poliţiştii stabilind că provin din săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.
Poliţiştii  au mai stabilit că doljeanului i s-a anulat în septembrie 2009 dreptul de a mai deţine arme şi muniţii letale.
La data de 6.10.2009, acesta a luat la cunoştinţă despre măsura luată împotriva sa, având obligaţia ca în termen de 10 zile să depună arma şi muniţia la un armurier autorizat, în vederea înstrăinării, iar dovada depunerii şi permisul de armă să le depună la IPJ Dolj, lucru pe care acesta nu l-a făcut, păstrând în continuare la domiciliul său arma de vânătoare. Doljeanului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic, arma şi muniţia în cauză fiind ridicate de poliţişti în vederea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII