16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăgată în spital de un coleg

Băgată în spital de un coleg

O elevă de 18 ani, din clasa a XI-a a Colegiului Tehnic Motru, a ajuns miercuri seară la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, cu numeroase leziuni, după ce a fost implicată într-o altercaţie cu unul dintre colegi. Fata spune că a fost lovită atât de puternic de colegul său, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că fata nu a vrut să-i dea colegului suc din sticla ei, aşa că băiatul a dat-o cu capul de pervaz. Tânăra povesteşte că a încercat să se apere şi a ripostat, numai că acest lucru l-a înfuriat pe colegul ei.
„Am dat cu sticla în el şi a început să mă bată cu pumnul, cu picioarele, să mă dea cu capul de ciment, pe hol, până am leşinat“, susţine victima. Imediat după incident, colegii au chemat ambulanţa şi au anunţat familia fetei. Camelia Bibere, inspector adjunct al ISJ Gorj, a declarat că la şcoală s-a declanşat deja o anchetă.
„S-a întrunit consiliul profesoral, prin care s-a stabilit comisia de conciliere pentru a stabili măsura care va fi luată faţă de elev. Nu sunt de acord cu asemenea gesturi, mai ales într-o şcoală“, a declarat Camelia Bibere.

Poliţiştii fac verificări

Poliţiştii gorjeni au demarat o serie de verificări, pentru a stabili în ce condiţii s-a produs agresiunea. Rudele adolescentei au declarat că îl vor acţiona în justiţie pe băiat.
„Poliţia s-a autosesizat şi a demarat o serie de verificări în ceea ce priveşte incidentul petrecut la colegiul din Motru. A avut loc o altercaţie între doi elevi, o fată şi un băiat, iar, din cauza loviturilor primite, adolescenta de 18 ani a ajuns la spital la Motru. La cererea părinţilor, fata a fost transferată la spitalul din Târgu Jiu. Cercetările continuă“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Acesta a mai spus că poliţia aşteaptă ca părinţii fetei să depună plângere. În funcţie de cercetări, dar mai ales de certificatul obţinut de elevă de la Serviciul de Medicină Legală Gorj va fi stabilită şi infracţiunea de care se face vinovat băiatul şi măsurile legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII